Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez jó motor?
Vtr
Ez KB úgy néz ki hogy mikor én voltam fiatal kölök a motor forma motorok voltak mindenhol.
Mikor a tőlem fiatalabbak jöttek a rakétaporszívó alakúak.
Nekem az esztétikai érzékem azért nem engedi a burkolt formkat de van aki a fröccsöntő ipart szereti támogatni.
Ez sajnos így van.............nem lehet változtatni.
tudom...fura nekem az SRX tetszett nagyon...de a többségnek nem jött be...keveset is gyártottak belőle..
Nekem sem csajok,együttesek,autók,motorok voltak fönt...hanem csak egyetlen bazi nagy épített motor...aminek a különlegessége az volt ,hogy egy vason belül két motort kapcsoltak össze...
A többi falat összefirkáltam....egészen jól lehetett követni a grafikai tehetségem fejlődését...egészen az airbrush korszakomig bezárólag
Az SX-el szemezgettem, mikor még az 1250-esen agyaltam, a naked sajnos tényleg elveszik alattam
Én is úgy hallottam ,hogy a Kawasaki a motoros világ Zaporozsece.....a Babetta pedig a Ferrárija..
...de hát manapság már a városi legendák sem megbízhatóak
Dobozolt idomos naked azoknak akiket 100-nál letép a szél és kiskorukban idomos motorok voltak fenn a szoba falán poszteren?
Tudom, hogy szubjektív, de ez nekem ritka satnya egy nemis tudom minek nevezzem...
Köszi! Kár, hogy Pesten már nem lesz! =(
Nem tudom ki volt az az agyon iskolázott, aki elkezdte általánosságban hirdetni hogy megbízhatatlan a Kawasaki.
Simán tudja azt amit az összes márka, sőt... de hogy ne legyek túl elfogult inkább azt mondom hogy semmivel nem rosszabb mint akármelyik japán másik gyártó..
O.K., akkor majd csak a hátsóval fékezek, hogy utólérhess!
Z1000 nem véletlen tetszik

Be tudod linkelni az időpontokat?
No kisfiam, jobb kezednél a gáz, azt kell tekergetni, előtte a fékkar, azt nem nagyon kell használni, ha utol akarsz érni. Capisce?
Hát ha tehetném Montenegroból és se jönnék haza. Vannak hegyeik, tenger, szurdokok, csodaszép tavak stb. Nagyon szép ország. Igaz vannak Zoli által említett csúnya dolgok is, pl. egy az egybe beöntik a kommunális szemetet a gyönyörű Moracaba, Taraba stb. Nem 1x láttam, h faszi jön kocsival, megáll a patakparton oszt bebassza a szemetes zsákot a vízbe. Mikor kicsi a patak vízszintje, úgy néz ki a part, mint a szemétdomb. Az ágakon felakadva a szemét több száz méteren keresztül. Nem szép látvány.

Mondjuk kb. 5-6-7 éve megyek arra minden évben legalább 1x és azért vannak kedvező változások.
Fisinek nem benyalva , egyre jobbak a Kawák és nekem még tetszenek is. Kérdés, h mennyire megbízhatóak ezek az új gépek és mennyi a szerviz költség.
A hétvégén motorokat teszteltem / Versys 650, Ninja ZX636, Z1000, Z1000SX/. Kiemelném a Ninja ZX636-ot és a Z1000-t. Különleges Motorok.
1. Ninja ZX636. Sikerült a lehetetlen: úgy hangolni a motort, hogy meglepő módon az már 2000-es fordulattól agilis , tele van dinamizmussal és nem csak fordulaton. Nincs kényszer nyomatékcsúcs közelében bőgetni a motort, vizslatni a kijelzőt, mert alacsony fordulaton is meggyőző. Elementáris erő, ami direkt módon, radikálisan és nem elnyújtottan érkezik, mint ahogy azt megismertük ebben a szegmensben. Mintha nem is 4 hengeres lenne, hanem mondjuk mintha képtelen módon egy 4 hengeres és egy hengeres motor pozitív tulajdonságait sikerült volna ötvözni. Hangja fergeteges. Természetesen max. teljesítménymódban próbáltam. Szerintem kategóriájában ez a legjobb motor a konstrukcióra jellemző korlátok átlépésével. Ha ezt a blokkot betennék egy nakedba, biztosan tarolna, sok pénzt hozna a Kawasakinak, mert annyira más.
http://www.tesztmotor.hu/tesztek/636_utcara_kawasaki_zx6_abs_teszt
Amit itt írnak tényleg nem kamu, nem túlzó.
2. Z1000 Maga a sátán. Már 3000-től gázadásra kiáll kerékre, ugyanez 2.-ben 3.-ban is. Irdatlan erő, kisebb gázadásra a motor mint egy megvadult ló nagy rántással le akar vetni a hátáról. Hangja morgósan mély, kegyetlen. A Honda CB1000R elbújhat mögötte. Inkább a Buell-hez tudnám hasonlítani, pedig az V2-es.
http://www.motorinfo.hu/teszt/2012/06/07/hasznaltteszt_buell_11
25_cr_belepo_a_harcosok_klubjaba/

Ha tehetitek és szeretitek a meglepő dolgokat, próbáljátok ki, még vannak időpontok.
Szeretitek a tengernyi szemetet a csodaszép természetvédelmi övezetben nézni?
Nem mi úgy terveztük vissza se jövünk!
Hanem 6 hétre?
Hiflo-t vettem nekem a gyári túl drága volt. Mondtad , hogy a tied orrhangon megy tőle , nekem meg külön tetszik a hangja , kicsit mélyebb lett amikor elkezd húzni.

Visszavittem az akksit , rámért , 56 A 160 helyett.. Mondta h megpróbálja tölteni , menjek vissza délután , de valószínűleg ad egy újat.
Az tényleg a fojtotté volt.
Egyébként most milyen gyártmányút vettél?
Tegnap kicseréltük a szimeringeket , meg a légszűrőt. Csak van egy olyan gondom , hogy szerintem a fojtott légszűrő volt benne , pedig 35kw-os a gép.

Másik: Vettem egy Varta akksit , felsavaztam , vártam két órát , beraktam , de nem akart sehogy beindulni. Az szerintem alapból szar , ma visszaviszem a boltba.
Mi egyébként nem az 1 hetes túrára megyünk az AKMT-s csapattal.
Rajta vagyunk a témán, ezzel nem fog elindulni...
Egyébként is azt beszéltük eladjuk, veszünk helyette túrát.