Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mónyika, Ti merre mentek Battafalvára holnap? Útba ejtitek a TESCO-s körforgót?
Nézd meg jól az adatlapját és megtalálod
Szia!
Köszi az infót.Hová vigyem Pesten.Küldj egy tel. számot és felhívlak.
Holnap betonozok egész nap,de a vasat szeretném mindenképpen megnézetni mielőbb
Még egyszer köszi előre is.
Üdv Józsi.
A gumicső felső vége a tank beöntő-nyílásnál lévő "túlfolyóba"van bekötve,ha túltöltöd,akkor elvileg lefolyik a csőben a benzin a motor alá,és nem mosod meg vele a tankot,meg esetleg a forró motort.
S, te?
Ha ide jutottál, akkor most tényleg várj kicsit vele...
Öngyi lett a fórum

Leállok a motorkereséssel.....azt hiszem eljutottam a minden mindegy szintre...olyankor képes az ember igazán belenyúlni a szarba..
Pléhbánosh.
A kibaszott messze az igen relatív.. Ha Büdöspest felé...akkor ide gurulsz a garázshoz és jól megjavítjuk..
..pillanatnyilag,,,lehet egy szar gyertya összedolgozva egy kevés levegőt kapó hengerrel...mert ugye fordulaton megy....Hogy így leírtad a hibát ez mind szép és jó (akár a titing)...de sajnos a Gs faék egyszerűségéhez képest is bármi lehet.
...soroljam?
Beteg vagy te fejben nem is kicsit, és aki össze - vissza beszél az épp te vagy..
Na ezen jót röhögtem! Azt fogalmaztam meg, hogy miben tér el tőled, hogy pont az ellenkezője annak amilyen te vagy. Ha ez egyben szerinted az, hogy ezzel hízelegtem neki, akkor ezzel nem kevesebbet állítasz, minthogy te magad is belátod, hogy egy nagy rakás .... vagy. Gratulálok!

Olyan kifejezéseket használsz, amit már idézni sem akarok. Megint te szólítottál meg, hagyjuk egymást békén. Hagyd a GS oldalt, nem értem mit élvezel ezen, Dipshit sem jár már régen át oda, vegyél róla példát. Ha két hónapig nem írsz ide, add meg a címedet privibe, küldök egy jóféle pezsgőt. Mert a probléma fő oka, hogy ide átírogatsz... különben elviselhető arc lennél. A helyzet is eleve elrendeli, hogy itt ilyen hülye leszel.
Sziasztok!
Szóval az olajat+a szűrőt kicseréltem a karburátor O gyűrűjeitt kicseréltem!A benzincsapot még nem néztem meg,majd holnap!
Inditáskor elég töketlenül jár,csak az egyik henger megy alapjáraton,a fordulatot elég jól veszi,szedi a lábát rendesen csak egy kicsit darabos!Ha leveszem a gázt megtorpan,majd gázadáskor is kissé darabosan indul,de utána kipörög,Szóval még nincs meg a felhőtlen öröm!A lányomé a vas nemsoká jön haza Angliából én meg nembirom megcsinálni a gépét !
Légyszives valaki segítsen elmagyarázni a benzincsap állásait ,mert az is bonyolult az én Pannóniás agyamnak
Előre is köszi.
Nem sokat vagyok fórumon, de gondolom hogy megy a jóindulatu párbaj a GS 500 és ER5-ösök között :D De köszönöm szépen, remélem egészségben használom, de ez tényleg csak a szerencse volt...Tetszik a GS is, majd ha jöttök Kunmadarasra, általában oda szoktam, majd megnézem a GS-t, hogy miröl maradtam le.
Sziasztok !

Ma végre eljutottam odáig hogy kicseréljem a légszűrőt. Nem vettem le teljesen a tankot, csak félrebillentettem és így hozzáfértem a szűrőhöz.
Mikor tettem vissza a tankot, akkor vettem észre hogy a légszűrő bal oldalán (ha a motoron ülünk) egy gumicső megy el ami nem csatlakozik semmibe. Kb a benzincsap mögött helyezkedik el a legvége.

Mi ennek a gumicsőnek a funkciója valaki tudja ? Remélem nem csúszott le sehonnan. Tök száraz, semmi folyadékot nem észleltem benne, ráadásul utána még a motort is beindítottam és szépen járt.

Üdv !

kár lenn ismét kihagyni a gyülekező hangulatát,
tehát: Batta (meg)
Keresd fel Zolit gyermekmegőrzés céljából.
Mit féltek, csak sátorvasat török, azt is letagadom...
Hali! Szasztok!

Sajna szombaton nem érek rá ( nem megoldott a gyerköcök felügyelete)! De egy újabb bográcsos partyhoz ÉN is csatlakoznék !
Isti! Emlékeim szerint az ékelés fordított menetes... nem lehet, hogy azért erőlködsz hiába?
Inkább arra keresgélj, hogy szombaton csatlakozol e - avagy várjunk rád, vagy csapatsz mögöttünk?

Battáról 9:30-kor start....

EZ AMÚGY MINDENKINEK SZÓLT!
ne b...sz-sátok már, mert mindjárt keres egy"Barátságos GS fórum"-ot
na egyre gondoltunk
Mondanám, hogy mi sátrazunk, de ataaa-tól félek...
Én nem alszok sátorban, mert félek Ataaatól.