Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha meg fizetve van, mire föl kérik vissza a motort?
Rosszabb....,de még egyenlőre hallgatok hátha megoldódik, de ha nem akkor jártatni kezdem a pofámat ahol csak tudom...
Május 1 csütörtök.2-pihenő és szombat-vasárnap.
Mi baj a redbarmokkal? Több pénzt követelnek?
Mondjuk ehhez az kéne, hogy végre a redbarmokkal rendeződjön az ügyünk....most már ügyvéd meg ilyenek kellenek mert elég furcsán állnak hozzá.....
És valóban!
Nem tudom, de azt hiszem a május 1 lesz most 4 napos, a pünkösd 3 napos.
Júni elelyén lesz pünkösd, gondolom akkor mentek.
Mi a májusi 4 naposra tervezünk valéami horvátot, sajna akkor az alpokban még hüvi van, inkább a part....bár azt már vagy 20X bejártuk oda-vissza..... ...mondjuk ettől még igen jó az a kanyargós 200km egy irányba...
Bővebben? Motorozásról lenne szó.
Nagykanizsán lenne szállás, másnap go le. Hazafele megvan egy seggel.
Bővebben?
Ááááá, ő még csak akkor ment nagycsoportba.
Eeeeez aaaazzz! Köszi.
Mély benyomást tett rád ha ennyire emlékszel rá.
Mondjuk 92ben mi már térdeltettük a csajokat és nem kézimunkáztunk
A múltkor beszéltünk róla, hogy a húsvéti hosszú hétvégén meg kéne lógni valahová. Haverék Horvátországba készülnek április végén (valószínűleg akkor). Érdekelne valakit a dolog?
Azért egy próbát megér, nem?
Pontosan ez a lényeg
Brigi szomszédjának volt, ha jól emlékszem valami szörnyűséges fogyasztásról beszélt, talán 200km-ként tankolt ( 9L-t is írnak róla), zabagép, de jól megy.
Azért az nem ugyan az!
Próbáld meg inkább vmi sexújságra, esetleg vmi élő nőre.
Szerintem senki nem hirdette, 1xrű kérdés volt, mert se pro- se kontra érveket nem hallottam mostanában róla, igaz nem is foglalkoztam vele.
Más.
Asszem itt dobta be vki azt a videót, ahol egy profi csávó (talán Dakaron is ment) asszem az új DL1000-el száguldozik az erdőben. Nem találom sehol.
Haveromnak ilyen van, ez az amit feldobozolt, topcase + oldaldobozok. Asszem az övé talán 92-es jóval 100.000 km felett. Megy, mint az ördög és még viszonylag kényelmes is.
Én erre rejszoltam, meg a régi GSXR-elkre illetve Bocikra.