Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, az talán még kényelmetlenebb.
Gixerre is mehet a túrakormány.
Yamaha R6
Gondoltam, h azért léptek le, mert fáj a kezetek, nekem nem volt semmi baj vele.
Csabi szopni fog rendesen a Bosznia - Montenegro - Albán túrán. Szerezzetek vmi kényelmesebb gépet, mert 1-2 napot talán ki lehet bírni, de utána össze fossa magát.
Csabinak milyen motorja volt ezelőtt?
Kicsivel többet, mint 300. Itt a tank szorítása sem segít!
És egyébként érdekes nekem csak a jobb kezem fáj amelyik sérült az esésnél.
Hány km-t mentetek összesen?
Szorítani kell a tankot lábbal, és akkor kevesebb terhelés jut a csuklóra ...persze a túrakormány lesz az igazi.
Holnapra meg lesz a túrakormány a mocin, perik nem tudom te, hogy vagy vele, de Csabié és az én kezem az teljesen kikészült az erdős részen!
Taníts mester!
Jaja, mint a zámolyi sörösüveg.
Mit akarsz, karcsú vagyok és áramvonalas.
Ha túl gyorsan mennél majd Rád előzök és leintelek: "-Meg kell várni ataaa-t!" üdvrivalgással!
De addigra le kell fogynod, h tuningos legyen az öcccá, mert kevés lesz az a lóerő.
Na majd legközelebb megyek előre.
Attól hogy belassulok még nem vállalja be senki a felvezető szerepet.
A médiáról annyit, h vagy 8 éve az Újlakinál a szemem előtt esett le 2 sárkányos, mert összementek, az esti hírekben már siklóernyősöknek titulálták őket és volt ue. fordítva is. Balfaszok.

3. képen épp Ganjával ecseteljük a fing és a szerelem összefüggéseit.
Az a baj Ataaa, ha előre megyek, akkor soha ne érsz utol és minden kereszteződésben meg kell állnom.
Húzd le az egyik gyertyapipát
A start közben elakadt a bokája, és nyílt törése lett. Csak tényleg minden velünk történő balesetet túlságosan felfúj a média.
Köszi az aggódást.
Én tegnap Kalocsáról hazarepültem.
1. kép a Csepel-sziget alsó része.
2. kép a lakhelyem Kulcs.
3. Ezt meg asszem felismeritek.
Én már egy ideje vágyom hátra, na nem azért hogy a seggeteket bámuljam.
Visszavonom!
Ez már tegnap lezajlott, csak csupa intelligens készülékkel vagyok körülvéve, így fel sem tűnt. Egyedül az volt furcsa hogy fél kettőig aludtam...bár az se annyira...
Na de Ataa seggét ennyit nézni..pff /verz