Gondoltam, h azért léptek le, mert fáj a kezetek, nekem nem volt semmi baj vele.
Csabi szopni fog rendesen a Bosznia - Montenegro - Albán túrán. Szerezzetek vmi kényelmesebb gépet, mert 1-2 napot talán ki lehet bírni, de utána össze fossa magát.
A médiáról annyit, h vagy 8 éve az Újlakinál a szemem előtt esett le 2 sárkányos, mert összementek, az esti hírekben már siklóernyősöknek titulálták őket és volt ue. fordítva is. Balfaszok.
3. képen épp Ganjával ecseteljük a fing és a szerelem összefüggéseit.
A start közben elakadt a bokája, és nyílt törése lett. Csak tényleg minden velünk történő balesetet túlságosan felfúj a média.
Köszi az aggódást.
Én tegnap Kalocsáról hazarepültem.
1. kép a Csepel-sziget alsó része.
2. kép a lakhelyem Kulcs.
3. Ezt meg asszem felismeritek.
Visszavonom!
Ez már tegnap lezajlott, csak csupa intelligens készülékkel vagyok körülvéve, így fel sem tűnt. Egyedül az volt furcsa hogy fél kettőig aludtam...bár az se annyira...
Csabi szopni fog rendesen a Bosznia - Montenegro - Albán túrán. Szerezzetek vmi kényelmesebb gépet, mert 1-2 napot talán ki lehet bírni, de utána össze fossa magát.
És egyébként érdekes nekem csak a jobb kezem fáj amelyik sérült az esésnél.
Szorítani kell a tankot lábbal, és akkor kevesebb terhelés jut a csuklóra ...persze a túrakormány lesz az igazi.
3. képen épp Ganjával ecseteljük a fing és a szerelem összefüggéseit.
Köszi az aggódást.
Én tegnap Kalocsáról hazarepültem.
1. kép a Csepel-sziget alsó része.
2. kép a lakhelyem Kulcs.
3. Ezt meg asszem felismeritek.
Ez már tegnap lezajlott, csak csupa intelligens készülékkel vagyok körülvéve, így fel sem tűnt. Egyedül az volt furcsa hogy fél kettőig aludtam...bár az se annyira...