Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még lekarcoltam volna 13-at, hogy elegánsabb legyen.
Sziasztok! 2003-as gs 500ra matricaszettet keresek. Későbbi évjáratú is jó vagy f-es is.
Üdv!
Csörgedezz.
487km
Ez a levél adott esetben továbbítható másnak is?
Délután.
Mikor célzod meg?
Én lehet holnap kinézek oda.
Hali!

Ment neked levél, csatolva van hozzá a cucc és leírtam, mit tegyél... ha nem megy, akkor írd vissza a telszámod és felhívlak!
Nem kéne.
Na megyek nézem tovább az Avatart.
Faszt, csak őszinte.
Negatív vagy.
Hát ettem már jobb húst.
Tetszett nekem az a farm. Jó volt a kaja és nem is volt drága.
Blue Devilnek köszönjük a szervezést!
a farm után csak volt Csókakő. onnan 4-en leváltunk egy csákvári fagyira. én jobbra el lóberény fele. még csákváron láttam messziről egy villogó rendőrautót .lehet még a helyszínelés volt ? :(
Zoli ! köszi a ketyerét , megkaptam !
Kevés olyan út van a környékemen (konkrétan nincs) amin nem mentem végig többször is.
Végigtoltam, de csak regelés után hajlandó bármit is csinálni....fizetős?
Nem mentem el, majd talán holnap.
És csak vizet iszom, meg egy kávé volt.
Sört maximum később. Ha nyerek a lottón azért, ha meg nem azért.
Na ezeken még nem jártam, pedig itt van tőlem egy köpésre. Asszem ezek lesznek a következő kanyarok.
Elmentél végül Tát felé, vagy pisszentettél egy zámolyi pattintós zsemlét?
Tűrhető, itt ott hullámos. Bajna Zsámbék között is felújítás lesz idén, onnan Tinnye fel úgy emlékszem jó. Tinnye-Csolnok-Dorog az igen jó szakasz, de ott is eléggé szét van gyúrva az út. Sárisáp tűrhető, aztán Úny-Epöl-Bajna szakaszon igencsak elkélne egy teljes felújítás.
Jelentem Tata és Tarján közt is csinálják az utat!
Imádom azt a szakaszt is. (Gorba-tető)
Ataaa, Bajna - Zsámbék ill. Tinnye - Úny - Sárisáp sztán a táti út részen mentén már? Azok milyen utak? Mintha múltkor a Úny - Sárisáp felé caplattál volna haza, nem?
OK.
Igen!