Valami zene kell alá..mert elég fura hangja van valaminek..
..ilyen...ööö...nyinyinyinyi..nyiiiiiiiiiiiiiii nyiiiiii íííííííííííííííííííííí..olyan mint egy csapágyas modellautó motorja..
Amúgy vártam ,hogy ha máshol nem ....pffff...legalább egy nyamvadt egyenesben megelőzöd...mee hát ki a fene élvezi ,hogy egy pont cikázik előtte ami hol nagyobb...hol kisebb..és el eltűnik
Valami ezust bizbasz pattogott de tudja fene mi volt es ki hagyta el.
Kamera ilyen latoszog.
Ez van,joez.
Direkt tartom 8-9e kozt.Akorul van a nyomatekcsucs.Kivalt felfele.
Nincs ertelme feljebb valtani mert ugy kicsit lustabb.
Amugy ez a menet kb 3-4 fokozatban volt.
Jelzem a verszivoknak nem a motor tud ennyit hanem en.
Rossi fele tt bajnok sosem leszek.
Az mar biztos.
K. jó ez a kamera!
Mindig legyen nálad!
Látószöget nem lehet rajta állítani? Most nagy látószögön van, így annyira nem érződnek a felvételen a kanyarok, pedig vannak.
Mondjuk így meg az látszik hogy milyen gyorsan mentünk, miközben nagypapi tempót gyakoroltunk.
23:30-nál a körömcipőjét hagyta el a csaj? Én is, meg a felvétel alapján te is majdnem elcsaptuk. Már ott voltam hogy visszafordulok és beleb@aszom a fejébe a tűsarkúját. Nem tudom mit szarakodott, de egy topánkát könnyebb kikerülni mint egy embert.
Az tűnt még fel hogy 8000 környékén pörgött a vasad. Elfelejtetted hogy van hatodik fokozat vagy tényleg ennyit pörög?
100 km/h-n mennyi?
Nos Ataaa után még ha másnapos akkor is nehéz menni.
Szinte sose fékez csak megy.
Én meg lúzer vagyok.Mint mindíg.
De jó ez a Tát féle szakasz.Megyek még.
Ui.
Lehet szívni a vérem mert a fejem akkora mint egy szakajtó.
A jutyub levett a minőségből.
Ki kéne találni valamit.
Az jól hangzik.
Sőt, működnek elektromos kütyük metanollal is. Láttam ilyen laptopot.
De belsőégésű motorokban is használható, csak egy idő után nagy a szervizköltsége, azt hiszem a katalizátor elszennyeződése miatt....vagy mi a bánat, már nem emlékszem pontosan.
A metanol pedig megújuló energia kategóriába tartozik.
Sajnos amíg az olaj-gázipar a világ legnagyobb businesse és míg a tevepásztorok meg USA + Ruszkik ki nem fogynak belőle, addig bazi nagy előrelépés nem lesz, mert a lobby kicsinálja az elektromos járgányokat.
Ha nem lenne akkora zsé a benyában, már rég elektromos gépeken járnák, persze az áramot is elő kell állítani, oszt nagyrészt kőolaj származékok elégetésével csinálják.
A Fogyasztói társadalomra hatást gyakorolni...arra millió módszer van.
El van baszva a dolog...mert tárgyak mutataják meg embereknek,hogy mennyit ér a másik.
Köbci növelés logikusan azért van ,mert a környezetvédelem miatt baszogatják a motorgyártót..miközben nekik az élvezeti faktort is hozniuk kell..
...nyahh majd jön az elektromos szarok ideje amikor hangszóróból jön a berregés és vibra motorokból a rezgés..
..amivel majd jasszkarizni lehet az a hatótáv és a design..
Elol a kamera fixen.
Ha elozom hogy veszem fel?
Nagy dilemma.
..ilyen...ööö...nyinyinyinyi..nyiiiiiiiiiiiiiii nyiiiiii íííííííííííííííííííííí..olyan mint egy csapágyas modellautó motorja..
Amúgy vártam ,hogy ha máshol nem ....pffff...legalább egy nyamvadt egyenesben megelőzöd...mee hát ki a fene élvezi ,hogy egy pont cikázik előtte ami hol nagyobb...hol kisebb..és el eltűnik
Kamera ilyen latoszog.
Ez van,joez.
Direkt tartom 8-9e kozt.Akorul van a nyomatekcsucs.Kivalt felfele.
Nincs ertelme feljebb valtani mert ugy kicsit lustabb.
Amugy ez a menet kb 3-4 fokozatban volt.
Jelzem a verszivoknak nem a motor tud ennyit hanem en.
Rossi fele tt bajnok sosem leszek.
Az mar biztos.
Mindig legyen nálad!
Látószöget nem lehet rajta állítani? Most nagy látószögön van, így annyira nem érződnek a felvételen a kanyarok, pedig vannak.
Mondjuk így meg az látszik hogy milyen gyorsan mentünk, miközben nagypapi tempót gyakoroltunk.
23:30-nál a körömcipőjét hagyta el a csaj? Én is, meg a felvétel alapján te is majdnem elcsaptuk. Már ott voltam hogy visszafordulok és beleb@aszom a fejébe a tűsarkúját. Nem tudom mit szarakodott, de egy topánkát könnyebb kikerülni mint egy embert.
Az tűnt még fel hogy 8000 környékén pörgött a vasad. Elfelejtetted hogy van hatodik fokozat vagy tényleg ennyit pörög?
100 km/h-n mennyi?
Hasznaltan ebay-rol.
Jobbara mar sokat lehet loni 100-120 dollarert.
Plusz posta,kinti tax,itthoni afa.
Ha kifogod 20-ert megvan 30-40 kozt kezben.
Jobb mint a kinai vackok ujonnan.
Remélem rendben lesz!
http://www.origo.hu/itthon/201...
Nem mondtam mást eddig sem csak azt hogy jobb a nagyobb.
Suzukiban.
Most akkor hogy is van ez? A GS500 jobb, mint a melltartó márka?
Szinte sose fékez csak megy.
Én meg lúzer vagyok.Mint mindíg.
De jó ez a Tát féle szakasz.Megyek még.
Ui.
Lehet szívni a vérem mert a fejem akkora mint egy szakajtó.
A jutyub levett a minőségből.
Ki kéne találni valamit.
http://youtu.be/F5Khr82hUuQ
Példaképem.
Én már maradok benzinnel.
És szertetem a hangját.
Sőt, működnek elektromos kütyük metanollal is. Láttam ilyen laptopot.
De belsőégésű motorokban is használható, csak egy idő után nagy a szervizköltsége, azt hiszem a katalizátor elszennyeződése miatt....vagy mi a bánat, már nem emlékszem pontosan.
A metanol pedig megújuló energia kategóriába tartozik.
Ha nem lenne akkora zsé a benyában, már rég elektromos gépeken járnák, persze az áramot is elő kell állítani, oszt nagyrészt kőolaj származékok elégetésével csinálják.
Most olvastam egy elektrolit töltésű technikát.
Nem lenne rossz.
Bár még nagyon új.
A fordulat nyűgös a juzernek mert baszkurálni kell a váltót.
El van baszva a dolog...mert tárgyak mutataják meg embereknek,hogy mennyit ér a másik.
Köbci növelés logikusan azért van ,mert a környezetvédelem miatt baszogatják a motorgyártót..miközben nekik az élvezeti faktort is hozniuk kell..
...nyahh majd jön az elektromos szarok ideje amikor hangszóróból jön a berregés és vibra motorokból a rezgés..
..amivel majd jasszkarizni lehet az a hatótáv és a design..