Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na megvan ami nekem kell, csak nem 2ft lesz. Alig 1000-el olcsóbb mint a gyári.
Ja?...bocs, nem akartalak munkára kényszeríteni feleslegesen....igazad van, akinek több ideje van mint neked az oldja csak meg helyetted.....ááá, asszem iszok egy sert....vagy elmegyek motorozni....
Persze 2x szerelek amikor kb minden percben használom a motort.
Én alapvetően nem értettem egyet Ganjával abban ahogy leszól, de most már kissé fárasztó vagy......pl. ebben az esetben is, ...kiveszed, megméred és az alapján megrendeled a jót....
Két féle van pl a celldömörki boltban. Van 2000-ig és 2001-2004. A nagyvasban ugyan az van mindkettőre. Akkor most mi van? Ha megrendelem, kiszerelem és az új nem stimmel agyfaszt kapok.
Nya én meg Kb fél óra és valahogy belepaszírozom magam a bőrbe..................csak sziszegve veszem a levegőt de menő vagyok.
És indulok is.
Majd szentendrén nézek egy telefont.
Érdekes ,hogy amit nekem kidobott ott még postázzák is..
Érdekes nekem nem dobta ki ezt a google. Celldömörki boltot dobott ki egyedül, de mire onnan hazajüön annyi mintha bemennék a suzukihoz a gyáriért.
töltsd ki az aDATLAPOT TISZTASSÉGESEN..ÉS MAJD VÁLASZOLUNK..

..bassz..a nagy kezem állandóan caps a lockot..
Te ostoba böcs...kapásból találtam hármat..pl nagyvas.
..na ezért utállak mert egy töketlen , agyatlan ,idióta vagy.
...a lusta nem passzol...mert a motorodon látszik a gondoskodás...ez az egyetlen pozitívum veled kapcsolatban..
Soha nem fogom megérteni a szakikat, akiknek megvan a tudása és kereshetnének pénzt, de inkább linkeskednek...
Csodálkoztam is, hogy belemész egy ilyen időrabló kontárral az üzletelésbe, de szerencsére még időben kiszállsz. El sem merem képzelni, neked mit hozott volna össze...
Hát nagyobb kalandokat lehet átélni vele a bukócső megrendelése és elkészítése közben, mint azokon a túrákon amire az ember a bukócsövet szánná

Nem is értelek.. kalandmotoros létedre, hogy futamodhattál meg
No, fejlemények bukócső ügyben a petya89 gyerekkel!
A faszinak adtam egy esélyt a Dipshit sztori után. Nem tudott vele élni.
A kommunikációja lassú és borzalmas, szarik az ügyfél igényeire, minden a saját feje után csinál. És ennek tetejébe még az árat is felül pozicionálta, a 2 hónapos határidőről meg ne is beszéljünk.
Szvsz a csóka teljes csőd!
Perik rájöttem, hogy nálam a pulcsid.
Ataaa pogácsa volt még pedig, miért nem kérdezted?
Mocit legközelebb majd kipróbálod.
csináltass....gugli, bowdenszerviz és kidob pár készítőt Bp.-is...
2003 januári gyártású GS500-ra (papíron U jelzésű Spanyol) keresek kuplungbowdent. Ahol eddig érdeklődtem ott nem volt ehhez az évjárathoz. Aki esetleg tud azt megkérem jelezze. Thx!
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem hogy a karbiban a mennyire kell állítani levegő-üzemanyag állító csavart.
Mit vársz tőle, még az adatlapja sincs kitöltve?
Zoliúr!

Megkaptam a kütyüt. Nagyon szépen köszönöm a segítséged ezügyben.
Természetesen MóniBriginek is, hogy eljuttatta.
Ne mar, es nekem kell válogatni a sok találatból?
5,2l-es fogyasztással elegáns volt ez így is
Amikor indulsz.
Kimegyek szerintem én is.
Mikor?
Googli a barátod, ennyit kéne beírni:
motor matrica szett suzuki gs 500
Én 2010-ben érdeklődtem ilyenek után. Friss jogsi, első motor, idomos...benne volt a pakliban hogy gyorsan szükség lesz rá. Szerencsére eddig nem lett...
De amire emlékszem, hogy a gyári matricák és idomok a GS-hez képest horror árban vannak. Akkor fórumokon is arról beszéltek hogy matricát érdemesebb csináltatni mint a gyárit megvenni.