Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az az akksi véletlenül nem szárazon töltött? Ha igen akkor ne töltögesd, de ha nem akkor formázni is kéne.
meglátjuk, de lehet a motorom egy átemelő lesz, csatornával és akkor nekem ez lesz a szarom

Én 2 éve hánytam ki az ablakon vasvillával a pénzt házfelújításkor.
Azóta utálok is belegondolni bármilyen fejlesztésbe, főleg ami munkával is jár.
Én ma vettem aksit, Varta lett a drága, ma felsavaztam és most töltöm éjszaka. Jövő hét kilőve, aztán tudunk nekiállni szimeringet cserélni és stb... addig majd használom, utána eladás és kiderül... most éppen csatornát köttetek be, ne akard tudni, hogy mennyiért, 50métert kell ásni... meg csatorna hozzájárulást is kell fizetnem, de csak 379ezret... úgyhogy le is szopom magam, ha még motort is tudok venni
"Forum Romanumot - már az i. e.VI. században - csatornázták"
Érd 2014, most csatornáznak... és fizethetek...
A Langallós pontos helyét feldobja valaki link-el?!

Ataaa?
Lesz "villanyórám"?
Ha jössz holnap évadnyitni, elhozhatod a liba tömítést, eljuttatom a gazdának. Cserébe elhozom tőle a másikat, aztán valamikor odaadom.
Móni, ha erre jársz, akkor egy igen-nemet a tescos shellnél lévő talira.
az ezüst tetszik
Iccaka nem...de mondjuk 2 perc alatt kint van a rendőr ha hangzavar van..
Most meg hogy megnyílt, tele lesz buszokkal.
Ott csak iccaka lehetne randalirozni...eddig le volt zárva..éjjeliőr/vasrács..
Hol? Milyen gép?
Bakker!
Tényleg!
Köszike!
Na Ganja, itt a géped.

Mondjuk lehet pár ezer km-t bele kell hajtani a sárga malacba, h beleférjen a budgetbe.
:(
Milyen jó néha benézni olyan helyre ahova az ember amúgy nem szokott. Kőő egy vadi új kuplung bovden.

Fürdés! :D http://www.kephost.com/images4...
Ganjaninja, megnyitották az utat tőletek a 4-es metróhoz. Tiszta jó széles aszfalt, buszforgók...ha tudom belóghattunk volna "kakucsolni"
Császáron már csak morzsák maradnak.
Császármorzsa...hehe
Igen. Mondjuk 8.20? Lehet még tankolni és tudnék még sütit lejmolni a siserehad előtt.
szeretnéd?
A picsába, ÉRDEN.
Mármint Érded.