Jaja, igazándiból Tát - Tarján - Tata v. Tatabánya. De Tatától v. Tatabányányától Tarjánig nincs még felújítva, ott még azért viszonylag óvatosan kell menni. T.bányától Környéig az semmi extra.
Pár napja írtam, h nekem is csinálja a chromban, aztán kitöröltem az összes bővítményt, + ashampoot elindítottam és ráküldtem még a lemezkarbantartót. Aztán azóta jó.
Most arra váltottam én is, de nekem meg ez nem hajlandó képeket feltölteni ezért hagytam el pár éve.....szerencsére leszoktam a képtöltögetésről így ez már nem gond.
Azért is hívtalak, hamarabb végeztem a csatornással és érdekelt, hogy merre vagytok, aztán felugrottam dobogókőre, ettem egy jót és haza, egy laza bemelegítő kör lett 120k.
Igazából már el is felejtettem, hogy mennyire király a GS, egyedül kényelmesen, lendületesen tökéletes volt, most el is bizonytalanodtam kicsit
Hali!
Én konkrétan már nem vagyok hajlandó Mozillát, Operát, explorert használni, mert mindegyik, mint a telibefosott bundabugyi, örökké összeszednek minden szart, fagynak, tele vagyok reklámszeméttel, meg bővítményekkel, ...
Csak kizárólag Chrome.
Hát tulajdonképpen már bent Csákváron, a fa vonalában volt a moci az út szélén. Fasz tudja, innen nézve bal oldalon van egy buszmeg, lehet bekavart vmi, de igazándiból nem lehetet közel menni, mert rendőrautó keresztben, meg talán mentő is állt bent. Én szemből jöttem és a kép baloldalán lévő kis utcába sunnyogtam el.
Csákvár elején volt egy cbr földön, épp helyszíneltek, úgy kellett az erdőben kikerülnöm.
Móóóunika, nálad marad a rongyom, híllak majd h mi légyen véle. Finomak voltak a sütik. Végül nem mentünk Tát felé. Ataaa alkoholista igényeit kielégítve Zámoly után Gánt felé, sztán én Oroszlány előtt visszatüztem Csákvár felé, majd régi 1-esen haza.
Lovival úgy lehet menni gurulni, ha 200 km-enként van valami kajálda. Még jó hogy nincs headsettem, mert folyamatosan mondatá fülemre hogy milyen éhes.
az a lényeg legyen legalább 13,8 volt amikor rendesen üzemel
13 volt felé már át kell csiszolgatni-forrasztani a csatlakozásokat
ez alatt meg már általában nagyobb hibák vannak
http://www.spyhunterdownload.c...
Igazából már el is felejtettem, hogy mennyire király a GS, egyedül kényelmesen, lendületesen tökéletes volt, most el is bizonytalanodtam kicsit
Én konkrétan már nem vagyok hajlandó Mozillát, Operát, explorert használni, mert mindegyik, mint a telibefosott bundabugyi, örökké összeszednek minden szart, fagynak, tele vagyok reklámszeméttel, meg bővítményekkel, ...
Csak kizárólag Chrome.
kép
Móóóóóóni, se SV se süti? Ejj...
Móóóunika, nálad marad a rongyom, híllak majd h mi légyen véle. Finomak voltak a sütik. Végül nem mentünk Tát felé. Ataaa alkoholista igényeit kielégítve Zámoly után Gánt felé, sztán én Oroszlány előtt visszatüztem Csákvár felé, majd régi 1-esen haza.
No megyek lemosom azt tengernyi bogarat.
Épp eszünk, utána megyünk langallózni.
13 volt felé már át kell csiszolgatni-forrasztani a csatlakozásokat
ez alatt meg már általában nagyobb hibák vannak