Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 250-esel annak idején tudtunk 10 métereseket ugratni a tankpályán. :) Igaz a blokktartó, lábtartó, stb fogyóeszköz volt.
Egy ide nem vágó:
Lefekvés előtt órát állítsátok előre 1 órával.
Én egy 125 Ts-ről szálltam le remegő lábakkal.
...és..aki azt mondja ,hogy nem lehet vigyorogva leszállni egy Pannonia,etz..akármi nyergéből...az a baszást se erőltesse..mert agyból nem lehet élvezni..
Mellesleg a pöcsköszörűvel is élmény minden egyes méter....pedig 2000 óta nyúzom..
26 perc és fenn van.18%-nál tart.
Hány giga?
Told át oriásfájlként levelezőből.
ataaaKUKACfreemail.hu
Most kicsit komolykodom.
Önmagában a köbcenti növelés jót tesz.
Nem véletlen a jelenlegi motorrevü közepes naked kategória tesztje.Mind 800 ccm körüli gép.
És minden gyár ezt teszi.
Amikor a BWS-el megyek tényleg mintha kisebb lenne a pöcsöm, amikor a 650-el akkor pont normál. De ha lehetne egy 1200-esem biztos nőne 10 centit az is.
Egéssségedre vájéééék!
Isteni volt a pitéd csajjééé
Köszönöm!:)
De olvastam...
Eléggé megfeküdte a jutyub gyomrát mert még mindíg feldolgoz 0%
Nekem eddig is megfelelt a pöcsöm mérete...soha nem vágytam nagyobbra...tehát mire nem elég egy 650-es gép?
Ki a faszom képes közúton ,épp ésszel kimotorozni 1000 fölötti gépet.? De még pályán sem használná ki a többség a 60-70%-ot sem!
Én bevallom...szarul motorozok...derékszögben kanyarodok...de még a Draggal is élveztem a nyeregben eltöltött időt. 46 paci.
Tudom az a belülről baszogatós tudat,hogy tartalék meg mifene... A többségünket egy R1 nyergében is odavágna a 125-ös géposztályban versenyzők nagy része.
Kérdés az ,hogy mutatni akarod milyen szar van a segged alatt...vagy logikusan használni/kihasználni egy élvezeti eszközt.
Na most akiknek gurulás közben nyomaték ...teljesítmény és egyéb hókuszpókuszok diagramjai villognak a fejében az inkább szedjen hangyát...
Mindenkinek más a vérmérséklete..más stílus jön be neki..más kihívások vonszolják..
Nézzétek meg szarházit...mindegy milyen motor van alatta...arra élvez ,hogy expedíciózik..patakokon kel át..felfedezi a világot stb.
Én pl. nem mennék le betonról..és még attól is a frász tör ki ,hogy ha repedés van az aszfalton..
Ataa arra ejakulál ha nincs majrécsíkja...
Lehet ezekért a dolgokért baszogatni valakit? Nem.. Hogy milyen motort választott? Azért sem.

Na azért már igen mert seggfej,lusta,töketlen,energiavámpír...stb.

..lovi..amúgy a te véredet is kell szívni valamivel (1250..ez már egy egészséges irányítószám is lehetne)....és a tréleresét is...no meg a hobbitok...ogrék...stb.
én elviszem az kövér kaporszakállú..vérgeci titulust.
Csak azt gondoltam valamit rosszul csinálsz.
Nem együtt voltunk, de jogos az észrevétel.
Jézus Krisztus! Szegély motor!
C. Pfeiffer GS-ezik.
Ha van szikra , és valóban kap benzint . Akkor lehet szelep hézag ami lapka csere , de lesd meg a karbit mielőtt szervizbe viszed . Szelep hézag lapka csere nem olcsó (:
Párszor.Számít?
600 ccm
Én erre ezt válaszolnám csak nehogy megsértsek valakit: Az utast elnézve kell is az a plussz 500 ccm.
Töltöttél már fel ezelőtt?
Feldolgozás alatt.0%
Apa, kezdődik.