Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neki ígértem egy priccset
Na bassz, akkor harc lesz az ágyért, főleg ha Tby is jön.
( füvet nyírni vagy lazulni ?) csak viccelek ! ok alakul ez !
Isti mi is mennénk arra a bográcsozós partyra
http://youtu.be/pie9cHezchM

Biopina...Szívemben gomba van
Nyomtasd csak, hogy követni tudd a tennivalókat! Nem véletlen írtam ám többes számban!
... ha már szóba hoztad... vannak hüvelyek, amikben gomba van, meg vannak amik körül gomba él... az első gyógyítható.
Más téma?
Négyen.
Ezt elmentem, kinyomtatom, és majd egy adott pillanatban előrántom és szembesítelek vele...
....beszélhetünk már a hüvelygombáról?
elpazaroltam az erőm a tőcsavarokra vazze...
valami motoros korongos élezőm van van. kicsit komikus, meg macerás vele...de megteszi
bográcspartyt már ataaa-val már pedzettük akkor már 3-an vagyunk
fűnyírás akkor már késő mert beneveztem a "tiszta udvar rendes ház mozgalomba", amit a röfögés idejére fefüggesztünk
Ne feledd...az ember a legerősebb állat
Ja, pl flexel! Aggódom Érted! Inkább rendezz egy újabb bográcspartyt és nem hogy megélezzük, még le is nyírjuk amíg főzöl
én ! ?
akkor inkább hanyattvágom és úgy élezem a pengét...
Akkor megfúrod, új menet, és csá!

csavarlazító spray-ban úsztam...
Na végre téma
WD40
Nekem nem tetszik, de röhögök...
igen , 1 perc rángatásra beindult a MOTOROS fűnyíróm ! viszont a pengét tartó csavar beállt mint a gerely. mint csavarkioperálómester adnál tippet ?
Nem és végigolvasva már nem is tudom kinek írjak, inkább senkinek. pfff.
Az index fórumán láttam erre a problémára elegáns megoldást. Ott volt egy Kréta topic (a sziget..), majd volt ott valami nézeteltérés és ezért alakult egy Barátságos Kréta topic, a helyzet kezelésére

Szóval akinek ez nem tetszik, annak ajánlom hogy kezdeményezze a Barátságos GS500 topic létrehozását
De el ám csak mint írtam volt a haverotok emleget folyton..