Egyre kevésbé tisztelt Urak !
Találjatok már egy másik felületet az ostoba, parttalan, személyeskedő fikázásokhoz és ott éljétek ki magatokat. Ez már unalmas, nevetséges, és bosszantó. Itt élvezkedtek ? Az sem érdekel k...a senkit, ki kezdte, ki folytaja...Elvégre ez egy motoros fórum lenne vagy mi a( f) ...szösz!
uff...
Ja bocs Ganjaninjanak írtad...
Vele sem hizelgünk épp ellenkezőleg. De szerintem, hogy benyalsz neki most meleg szarig attól nem leszel jobb ember a szemében..
Mondtam én már a múltkor hogy nem mész százon, de marha jókat röhögök a hülye összeesküvés elméleteden!
Jó lenne már ha leszakadnal arról hogy minden miattam van.
Épp ellenkezőleg. Pont a te hülyeséged ( is) indította el anno azt a szép légkört, ami most itt körbe leng téged (is).
Mint mondtam, szakadj el a költőien megfogalmazott baromságaidtól, meg az elképzelt 200 motoros életművedtől.
Amit te max a motorokhoz értesz, az annyit takar, hogy van otthon egy valag motor katalógusod visszamenőleg 30 évre, és abból ollózgatsz össze hülyeségeket...
Kb. Ennyire értesz ahhoz is hogy Zolival mit hizelgűnk egymásnak..
Mert kb . Semmit sem. Inkább fuss neki megint a jobb a feeling a dzsaffan, mint a Yahaman tesztnek.
Egyszer rájössz talán hogy tevedtel..
Nem kell hanyat vágódnod Fisi egy-két hizelgő megjegyzésétől irányodban. Az egészet arra használja fel, hogy legyen támaszpontja ellenséges terepen. A közös bennetek legfeljebb annyi, hogy tudtok keresetlen modorban beszélni. Nem jársz át más fórumokra magyarázni egy egész közösségnek, milyen szar a motorjuk, nem hősködsz, nem vagy fanatikus, a motorodat "szaromnak" nevezed, nem misztifikálod túl, mint ő a sajátját, amivel mindenkit kéretlenül oltogat, hogy csak az létezik az övék pedig egy szar. Feleslegesen nem vagy ott, ahol nem hiányzol. És még sorolhatnám. Szóval nem hiszem, hogy annyira hasonlítanátok, és remélem nem is fogtok, de aztán ahogy gondolod.
Én nem robbantam csak attól hogy negatív ember lennék.
De ja.
És neked nem kéne az 500-eredikltől sem mivel leszámolsz kilóra.
Ez adhat okot igen csak fölényeskedő beszólásokra.
Van szép és jó mindkettőből, a még levegős 650-es gyakorlatilag olyan mint az új csak még karbis (tehát mégsem olyan mint az új ) viszont elérhető áron meg lehet őket venni, az évjáratuk 2005-6....
Állítólag tudod hogy neveltek, milyen az anyagi hátterem, de nekem mégsem rémlik, hogy ilyen kurva jól ismernénk egymást! Ugyanezen a fórumon olvastam, hogy üljek föl a 650-re is, mielőtt megveszem a nagyot, így lett végül a "kisebb". Marhára nem a $-n múlt, de tudd ezt is sokkal jobban mindenkinél, gratulálok!
Amúgy nézegettem a csupasz banditokat is 0, 6 és 1,2 motorral is....de mindig előttem lebeg a volt szomszéd gépe..többet szerelte,mint hajtotta..
..szóval rinya van.
Találjatok már egy másik felületet az ostoba, parttalan, személyeskedő fikázásokhoz és ott éljétek ki magatokat. Ez már unalmas, nevetséges, és bosszantó. Itt élvezkedtek ? Az sem érdekel k...a senkit, ki kezdte, ki folytaja...Elvégre ez egy motoros fórum lenne vagy mi a( f) ...szösz!
uff...
Vele sem hizelgünk épp ellenkezőleg. De szerintem, hogy benyalsz neki most meleg szarig attól nem leszel jobb ember a szemében..
Mondtam én már a múltkor hogy nem mész százon, de marha jókat röhögök a hülye összeesküvés elméleteden!
Jó lenne már ha leszakadnal arról hogy minden miattam van.
Épp ellenkezőleg. Pont a te hülyeséged ( is) indította el anno azt a szép légkört, ami most itt körbe leng téged (is).
Mint mondtam, szakadj el a költőien megfogalmazott baromságaidtól, meg az elképzelt 200 motoros életművedtől.
Amit te max a motorokhoz értesz, az annyit takar, hogy van otthon egy valag motor katalógusod visszamenőleg 30 évre, és abból ollózgatsz össze hülyeségeket...
Kb. Ennyire értesz ahhoz is hogy Zolival mit hizelgűnk egymásnak..
Mert kb . Semmit sem. Inkább fuss neki megint a jobb a feeling a dzsaffan, mint a Yahaman tesztnek.
Egyszer rájössz talán hogy tevedtel..
De ja.
És neked nem kéne az 500-eredikltől sem mivel leszámolsz kilóra.
Ez adhat okot igen csak fölényeskedő beszólásokra.
Állítólag tudod hogy neveltek, milyen az anyagi hátterem, de nekem mégsem rémlik, hogy ilyen kurva jól ismernénk egymást! Ugyanezen a fórumon olvastam, hogy üljek föl a 650-re is, mielőtt megveszem a nagyot, így lett végül a "kisebb". Marhára nem a $-n múlt, de tudd ezt is sokkal jobban mindenkinél, gratulálok!
..szóval rinya van.
de szerintem ataaa-val már egy távolabbi "röfögésről" beszélünk ..., vagy én vesztettem el a fonalat ?