Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha elmúlnak a hajnli mínuszok én nyitott vagyok !
Mikor?
A mai munkahelyemen megtaláltam ahol a sokat emlegetett kedvenceidet csinálják.
Pfujj
Az nem az a fűszeres förmedvény? Múltkor megkóstoltam...mindent bevallottam. Azzal a löttyel vallatni lehet.
Erősebb,nyomatékosabb...............a csajok jobban felkapják a fejüket stb.
Jobb és kész.
Pláne mert lovi nem azt vett és punktum.
Barna dreher-t.
Szerintem a nagyobb csak lehet jobb. Magán a konstrukción is sok múlik. A Speed triple nagyobb mint a kis bandit és jobb is. Az nagy Bandit úgyszintén nagyobb, de nem jobb.
Igazad van Csaba. Legközelebb meghívlak. Mit iszol?
De mitől alul kormányzottabb? Állítólag súlyra ugyan akkora. Mivel nagyobb benne a mozgó alkatrészek tömege, így erősebb a főtengely, hajtáslánc giroszkópikus hatása ( ) és menni akar a maga útján?
meg iszunk meg eszünk, meg ataaa kap egy külön sátrat, Tby meg priccset.
Én már ezer éve mondom, hogy 650-es jobb mint az alulkormoányzott 1250-es, de senki nem hisz nekem.
A nagyobb jobb.
Ataaa is 750-re pályázik.
Mi az hogy snassz a GS500? Kikérem magamnak!
Figyi Zoli, én kifejezetten bírom a búrád és Lovy szerintem is kicsit tahó volt, de ez egy fórum, ahol bizony sokféle ember megfordul, sokféle stílus es változó hangulat!
Küld el a faszba es kész, nem értetek egyet, es pont.
A főnök duma meg szar, elküldjük egymást a picsaba, szurkalodunk,de együtt motorozunk es ha lerohadsz elgurulunk érted halalfaszara is.
Jelentkezz, ha rendbe jött a kis lelked.
Miért snassz a 650-es? A gs500 akkor mégsnasszabb?
Basszki ember már fisi is az én keresztem?

Még egy adalék az őszinteségre és a hisztire.

Vettél egy 650-es idomosbanditot.Ugye jött a sok Hsz a mért is nem 1250-es lett belőle.
Tudom hogy az őszinte indok az hogy csóróság van és jobb lenne a vizes limonádé helyett a facsart valódi narancslé de ez azért bassza a delikvens csőrét mert a 40. ezerkettőötvenes vicc után menzeszes hisztit csap így abbahaggya az ember.
Pedig csak őszintén jobb lenne az 1250-es mivel nagyobb,zöldebb,erősebb meg amúgyis naaa snassz a kicsi.
Szóval ha valaki nem menzeszes azért birnia kéne a 267. 1250-es poént is és nem bemorcizni.
Szóval nem kéne kettősmérce.
Most mindenki igyon egy meleg kakajót, és nyugi van!
Ha azzal jön át fisi "barátunk" pocskondiázni a kedvenc fórumomra, hogy szítod a feszkót náluk, akkor van közöm, mert miattad olvasom az Isten barmát...
Én egész télen nem bírtam összehozni a bandát, de hát ha te több sikerrel jársz
Találjátok ki és megpróbálom úgy intézni, hogy ott tudjak lenni!
Nem is tudtam hogy iszol!
Egyébként ott volt a hétvégi képeken haver eladó fazékja, csak pont telepakolta kabáttal.
Trollok,ogrék,hobbitok..és egyéb lények...no meg nem utolsó sorban Maóni...aki Brigi...ööö azaz BriMó...ehh sütiscsaj.. Mikor sörözünk egy jót....oszt majd arcba vitatkozunk röhögve?
Fáradt vagyok, most ezt kifejteni. Talán annyi, hogy ha egy kórusban objektíven is érzékelhető hamis hangok jelennek meg, nem baj, ha megjelennek törekvések ennek kijavítására jó példával és egyéb módokon. Senki nem mondta, hogy a színvonalat emelni kell, de nincs az a motor, amit ne ne lene érdemes egy kicsit tuningolni... baj nem lehet.
Egyébként Zoli sem bólogatós fajta, mindamellett korrekt.
Nem hiszem ,hogy megyek...én nem szeretek más motorján menni...még próbából sem...
...sőt ahogy nézem...ez az idény kimarad
Nem is fogom még.
Nem jössz Suzuki nyílt napokra? Én kipróbálom a 750-est, neked marad az 1000-es.