Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nagyon birom.
Ellenben miafasz közöd van neked hozzá hogy én hány topikba mennyit írok?
Na ez a különbség ember és ember között.
És az őszinteséget azért ne keverjük a színtiszta hamisítatlan rosszindulattal..
És negatív ember..............................na az.
Szal maradjunk ennyiben.
Pont így gondolom én is. Kell ahhoz a pofavizit hogy később tudd ki mit miért ír és mennyire érti komolyan.
Peace
Vegyél motort a hétvégén,a palacsintákat meg küldd el fénypostán nekem!
Már a sajátodat a többihez képest?
..ha igen...akkor még ne cseréld le...mert úgy jársz mint én..
..nincs pia...nincs pina..és még motor sincs
A hasznaltauto.hu-n van egy DÍJFIZETŐS szolgáltatás.Beírod a motorod adatait,bankkártyával kifizeted a díjat(kb.1500 Ft),és e-mailben elküldik 1-2 perc múlva a tax árat.
Az anyukám sütött palacsintát....van túrós...mákos...lekváros...
...nincs motor a seggem alatt....Na ez a kibaszott katasztrófa (pillanatnyilag)....szóval a palacsinta sem érdekel..
....szar a kedvem.
Nem, más GS-hez képest is erősebbnek érzem.
..páran lehúztunk már több 100 kilcsit közösen...szerintem több dolog belefér bántódás nélkül...főleg ha élőben nem voltunk egymásnak unszimpatikusak...
Az kizárt..én troll vagyok!
A sajnálom-ot még értem...a színvonal emelése...hmm...ezek szerint az állandó megszólalók egy része...hmm alulmúl egy bizonyos....valaki által elképzelt szintet? Ellenben ha ennek a bizonyos valakinek aki a szintet meghúzza...mi több fölötte állónak tartja magát...ergo nem megfelelő neki a színvonal...mert vágyik az emelésre...
...vajon miért nem húz a véres gecibe...a hozzá egy szinten állókhoz?
ha pedig jó itt neki....akkor miért emlegetünk színvonalat?
Negatív kommentek...az életben sincs mindenben egyetértés....vannak viták...nem lehet mindenben nyálcsorgatósan bólogatni...mert az túl pink és unalmas..
...szóval ezt mos hogyan is kell korrekten értelmeznem...hogy ne valami csöpögős szar legyen a végeredmény?
Valahogy ki kell békíteni, mert értékes gyerek, nélküle züllésnek indulhat az oldal. Higgadt, mértéktartó modora, aktivitása, hozzáértése jó volt.
Szerintem meg te vagy még itt épp az egyik legkorrektebb arc...
szerintem viszek neki vmi finomságot
Ha az őszinteség ..bunkóság akkor én paraszt vagyok
vagy vidd el a kölköket hozzá. a gyermekmosoly csodákra képes
Én sajnálom ezt a Zoli dolgot. Szerintem csak emelte az oldal színvonalát, ami jól tudta ellensúlyozni a negatív kommentek színvonalát.
Az őszinteség nem csak neveltetés kérdése. Az már más kérdés, hogy ki mennyire bírja a kritikát.

enyém a kék. plz.
(és töröld le Zoli könnyeit...ne durciskodjon, ilyen ez a popszakma )
Vagy túl sokat pakoltál vissza egyszerre
Megtaláltam a "liba" vadi új kipuff tömítéseit...a motorral pedig a Sliderét adtam oda :(
Nahh majd valahogy eljuttatom..
Isti, esso holnap megyek Zolihoz összeszedem a cuccaitokat és viszem szombaton!
Egy ide vágó kérdés.
Ha érzetre is erős a motorfék, az jó kompresszióra és ezáltal jó állapotra utal?
Miért nem nézetted át legalább egy valamennyire hozzáértő ismerőssel, ha már szakszervizbe nem akartad elvinni vásárlás előtt?
vettem egy zxr 250 et elvileg frankon felujitva.. erre mindenhol syloplast benzincső összegányolva, karburátorba csavarok beletörve, karbibol darabok ki is vannak törve,légszűrő szivacs szétszakadva, akksi kuka, kompresszio 5; 5.5 ;6.5 ; 2 szóval hengerek is elég ramaty állapotban vannak..meg még sok apróság.