Igazából csak áprilisi tréfa áldozata lett, rusztikusabban fogalmazva szopatjuk szegényt. Amire ide ér az olvasásban, úgyis leveri a víz. Azért írom csak ezt, mert lassan elmegyek a gép elől és ha elfelejtünk szólni hogy csak tréfa lehet öngyi lesz.
Szerencsére nem jött semmi...eddig.
Zoli, vasárnap T.bányáról kifele állt ott egy rendőr, de rendben voltunk.
Valami védelmet találjatok ki, mert ez így nem kóser. Nem lehet csatába menni fegyver nélkül. Ezért adtam el az FZ6-ot, mert nem bírtam vele a lassú tempót, a GS-el a 80 is már simán jó.
Szia,
Úgy halottam hogy ha gyári felnire rakod a 140-est, elég bizonytalan lesz tőle a motor. Nekem 150-es van hátul, de nem a gyári felnivel.
Sokkal jobb a szélesebb gumi.
Hát látva itt a jobbnál jobb üzleti ajánlatokat megfordult a fejembe hogy van 4l Motul 10w50 motorolajam amiben kb 5000 km van ha valaki gondolja apró pénzért megválnék tőle elvégre még egy ezrest bele lehet csavarni
Jelige" használt szűrő ajándék mellé "
Lenne egy kérdésem. Van olyan GS 500 tulajdonos, akinek jelenleg is 140/70/17-es gumi van fent? Ha igen mik a tapasztalatok. Régebbi hozzászólást olvastam, hogy valaki próbálkozni szeretett volna vele. Köszi előre is. Puszcsiii
Szerencsére nem jött semmi...eddig.
Zoli, vasárnap T.bányáról kifele állt ott egy rendőr, de rendben voltunk.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Valami védelmet találjatok ki, mert ez így nem kóser. Nem lehet csatába menni fegyver nélkül. Ezért adtam el az FZ6-ot, mert nem bírtam vele a lassú tempót, a GS-el a 80 is már simán jó.
Lovi, neked?
Nekem még nem jött semmi, de attól még jöhet, hát most qrvára nem hiányozna!
Én nem láttam patkányokat sehol. Vmi telepített szar lett volna?
Nektek még semmi?
No hajrá!
99%..és 7 killa
Úgy halottam hogy ha gyári felnire rakod a 140-est, elég bizonytalan lesz tőle a motor. Nekem 150-es van hátul, de nem a gyári felnivel.
Sokkal jobb a szélesebb gumi.
Jelige" használt szűrő ajándék mellé "
Még nem bontottam ki az újat , majd valahogy hétvégén fogom felsavazni.
Lenne egy kérdésem. Van olyan GS 500 tulajdonos, akinek jelenleg is 140/70/17-es gumi van fent? Ha igen mik a tapasztalatok. Régebbi hozzászólást olvastam, hogy valaki próbálkozni szeretett volna vele. Köszi előre is. Puszcsiii
Boci
Az én szomszédomnak egy Hornete és 1100XX-e van/volt
Erről ez jutott eszembe.