Romok? Melyik romok?
Csókakő az tetszik, egyszer voltam ott. Legalább 5 másodpercig lestem a várat motorról, aztán téptem tovább.
Szerintem ott leszünk Császáron a Henrixben!
Leszarom.
Értettem és igyekszem heti 3-4 hsz-ben limitálni a megyilvánulásaimat és csak a saját topikomban.
Index-triumph.
Hogy ne zavarjam a főnököt.
Se csajoskodás nincs benne se sírás-rívás.
Csak helyzetértékelés.
Nekem esni meg hogy tudnál?
Ahhoz egy légtérben kéne lennünk és ezt igyekszem elkerülni.
Ha van motorkereskedő vagy biztosítós ismerősöd, akkor nekik lesz. Másnak nem nagyon, mivel pénzbe kerül, így kevesen veszik meg. Talán a biztosítósnál jársz nagyobb sikerrel.
Szerintem ja! Ugyan az az útvonal mint ősszel? Ha igen, akkor én császáron csatlakoznék be? Meg akarjátok ott magatokat vendéglátóztatni, vagy csak nézelődős lesz mint tavaly?
Ha igen, Blue küldjön előre fenyegető leveleket hogy megyünk.
"B@szki ez az ürge hol nem írkál? "
"Nem csak, inkább mert "mindenki barátja, senki barátja", és a negatív embereket sem igazán kedvelem "
Mivel igen nehéz hónapom volt időm sincs annyi és ha már senkinek nem vagyok barátja mindenkinek se legyek (neki meg főleg ezw ek után)így inkább másra koncentrálok.
Pill, mindjárt ellenőrzöm.
Zoli! Életben vagy még!?
Gyere évadnyitóra (már akinek ez a nyitó, én már 1-2 ezret idén is beletekertem ) és csapatunk egy jót a Tarján-Táti kanyargóson!
csak azért kellene, mert eléggé átvágták a fejemet, egy rakás szart adtak el, és az ügyvéd mondta, hogy eurotax árat kérjek és utána tudunk továbblépni
De mivel nekem jobb a neveltetésem nem akartam kimondani.
De csak megtettem.