Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mi az a hahu?
bocsi az értetlenkedésért.
Szerintetek Zoli életben van még?
Semmire nem mész vele, mindenki a hahu szerint számol...
sziasztok
bocsi az offért, de valaki tud egy helyet ahol van eurotax katalogus?
csak mert elég sok helyen kerestem és eddig semmi eredmény
elég fontos lenne.
köszönöm előre is.
további szép napot.
Olvastam valahol hogy felújítják tavasszal Pécs és Abaliget közötti szakaszt. Nem emlékszem hogy rossz lett volna. Lehet hogy erre az elcseszett hullámos szakaszra gondoltak?
Most meg a rádióban hallottam hogy megkezdték a munkálatokat Pécs és Árpádtető között. Remélem nem a 66-os utat birizgálják, hanem ezt teszik rendbe, mert elég gatya.

Tud erről valaki valamit? Szotyi1 esetleg?
Geci haver és haver.
Itt laksz a közelben , elmehetnénk majd gurulni valamerre ha van kedved! Pl májusban megy a banda erdélybe és Mezőberényben lesz a gyülekező , ha minden igaz!
Minek is az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak?!
Ha meg tudok rajta sértődni, nem írom le , zokogj nyugodtan
Na most, ha ezen röhögök (ami ugyan jogos lenne) megsértődsz....ha viszont elkezdenék ellenkezni, hogy ááá nem is, de sudár vagy meg ilyenek akkor meg hazudnék.....vacillálok még.
Más: Most néztem magam tükörben és hát a megyek gurulok egyet kifejezés, kissé átértékelődött és szinte már stimmel minden napomra!
Ne is figyelj rájuk!
Csak féltékeny ataaa, mert le tudod venni a felső polcról is a tányérokat, ami iszonyat irritáló! (én csak tudom) Perik meg azért mert képes vagy úgy borotválkozni, hogy ovis arcbőröd lesz, ő meg az elmúlt 10 évben nem adott úgy puszit, hogy ne kapott volna le egy kis bőrt a másik arcáról!

Nyugi, nagyon jól áll neked ez a cuki Pitbike
Megelőztél.
Kecskeméten 5-én 9 órától lehet tesztelni.
Na csak rúgjál be legközelebb, csúnya szívatásnak nézel elébe
Te melyiken nem nézel ki hülyén?
Magas laszti volt...
És olyankor mi van ha valaki perecel? Úgy látom ezek zsír új gépek. Ilyenkor a delikvens vagy megveszi, vagy fizeti a javítást?
Meg őszintén na, elég hülyén nézek ki rajta, kicsike...
Az a baj, ha nagyon sokadikra megyünk csak, megvan az esély arra, mint tavaly, hogy perecelnek az egyik géppel és nem tudjuk próbálni... (tavaly egerben nem volt GSX-F emiatt, pedig ott is ki akartam próbálni kanyarokban)
Pedig az is jó, tavaly próbáltam De akkor inkább már a burkoltak
OK, akkor majd még érdeklődünk.
Nem izgat a GSR.
Szerintem fix a modell választék. De meg kell majd kérdezni mindet előtte, mert ugye Kecsóra is 3-4 napot ír, viszont az oldalukon csak a szombat van. Majd előtte csörgünk oda is. A titok annyi, hogy legyünk ott nyitásra...
A 750-es finom gép, de amin meglepődtem, hogy nem igazán tűnik erősebbnek GSR 600-nál. Ha teheted összehasonlításképpen próbáld ki azt is.
A BP-ieken is lesz 750?
Mert akkor nem kell lemenni halálf@szára.