Eladó sorba került 130/70r17 23.000 km-et futott megkímélt, nem dohányzó tulajtól, néha garázsban álló, középen nulla mintájú, de a szélein még szőrös, szép kockás Metzeler Lasertec hátsó gumim. Hívj csak most és megegyezünk! Ja, ez nem sexhirdetés!
Hát az enyém is megérett a cserére, de ezt a szezont még ezzel fogja abszolválni.
Most h bent van a voltmérő, frankón látszik, h alapjáraton felkapcsolt lámpánál szépen megy le simán 12 alá a fesz. Ha fordulaton van a gép, akkor pedig 13,6-7 körül van, terhelés nélkül 14,4-5V.
De pöccre indult most is reggel, pedig pár napja nem volt használva.
A saját szarodat is megennéd te kis köcsög...az hagyján....de pofátlanság netovábbja ,hogy még ezen a fórumon is hirdeted..
Azért elismerésem a szülőknek ,hogy egy ilyen fost képesek voltak felnevelni
Tisztelt Fórumozók! Dunakeszi környékén keresek hozzáértő szerelőt,aki ránézne a motoromra,mert nem odaillő zajok jönnek a blokk felől.Ha ismertek valakit,ne tartsátok magatokban!Köszönöm előre is.
Nem tudom hogy ilyenkor mit éreznek egyesek..
Valószínűleg lovi is jobban járna ha az ilyen jellegű jövedelmét (már ha tud madarat fogni egyáltalán) pszichológusra költené..biztos könnyebb lenne neki utána
Csak kíváncsi vagyok, van-e olyan elvetemült, aki ennyire sem tartja az Életét. Nem kicsit borít ki ataaa is ezzel a használt gumi mániával, tisztára mint az orosz rulett. Az előző elsőmet meg is vette volna, ha fölteszem. De kolondrumnak eladnám
Már megbocsáss, szerintem inkább leplezzük humorral. Mert amit írtál az szánalmas. Inkább vidd el egy MÉH telepre, vagy ahol az újat veted ott kellett volna hagynod!
Most h bent van a voltmérő, frankón látszik, h alapjáraton felkapcsolt lámpánál szépen megy le simán 12 alá a fesz. Ha fordulaton van a gép, akkor pedig 13,6-7 körül van, terhelés nélkül 14,4-5V.
De pöccre indult most is reggel, pedig pár napja nem volt használva.
Azért elismerésem a szülőknek ,hogy egy ilyen fost képesek voltak felnevelni
Jó áron és jól dolgoznak
Valószínűleg lovi is jobban járna ha az ilyen jellegű jövedelmét (már ha tud madarat fogni egyáltalán) pszichológusra költené..biztos könnyebb lenne neki utána
Talán Ő is egy el nem ismert zseni!
http://youtu.be/rEiVG8HG-SA