Előtte én LandPort-ot használtam, ami aztán tényleg a legalja.hu, de az is frankón kibírt 3 évet, ennyi szerencsém azért csak nem lehet
Persze hozzáteszem azért, hogy szinte ml-re pontosan ment bele a sav, minden cellába egyformán és folyamatosan utántöltöttem (d.vízzel) nyáron, vigyázva nehogy kiszáradjon...
Amennyit azon a kis odafigyelésen lehet spórolni, szerintem megéri ezeket az olcsóbbakat venni, és nem kell agysebésznek lenni hozzá, hisz én is megcsináltam
ööö, van rá példa....az eredeti yuasa sokáig húzza, a többinél ez lutri.....nekem most banner van 3 éve és soha nincs semmiféle töltőn, októbertől jauár 1-ig nem volt beindítva, de vitte....míg másnak meg fél évesen megadta magát.... ....volt kínai csodám is a motobatt és az meglepően jó volt...
Még egy közeli ember! Itt vagy pár km-re. Ha GS-t vennél akkor elmehetnénk tekeregni egyet aztán összehasonlítanánk a kettőt , mert még én se láttam másik gs-t közelebbről
Ugyanilyen Yuasa-t használtam én is, 3 évig teljesen stabilan megy, téli csepptöltés és minden flinc-flanc nélkül..
Nekem is itt van a polcon a fölös sav, savszintmérőt is vettem, de hülyeség volt, semmi szükség rá. Desztillált vized viszont legyen, nyáron nem árt sűrűbben nézegetni (pl hetente).
Tsanyi Te meg ne riogassad már, 1 éves aksit ha dobálni kellene már bezártak volna
Én a Bárdiban vettem. Haver ott dolgozik így kedvezményesen kaptam. Így volt bruttó 10 körül. Eddig faszának tűnik. A tél végi köszörülés sem gyengítette le.
Nem mindenhol, pl. a amit belinkeltem pont nem, írja is h savat külön kell megvenni, amit Krissal linkelt ott meg nem írja az se, h adják, az se h nem.
De majd Kriss jól megmondja, h megvette.
Hát azért kérdezz majd rájuk, h nem a taiwani változat-e, akkor ua., mondjuk azt írják ők is, h:
"Japán gyártó eredeti gyári minőségű alkatrésze.
Japán gyár, Japán minőség!"
Ezekhez adják a savat, tudtommal csak a Varta néhány típusához kell külön megvenni és után formázni és tölteni az akksit, ezek mind szárazon töltöttek és a hozzá adott savat kell beleborítani.
Persze hozzáteszem azért, hogy szinte ml-re pontosan ment bele a sav, minden cellába egyformán és folyamatosan utántöltöttem (d.vízzel) nyáron, vigyázva nehogy kiszáradjon...
Amennyit azon a kis odafigyelésen lehet spórolni, szerintem megéri ezeket az olcsóbbakat venni, és nem kell agysebésznek lenni hozzá, hisz én is megcsináltam
Tiramisu krémet!
Nekem is itt van a polcon a fölös sav, savszintmérőt is vettem, de hülyeség volt, semmi szükség rá. Desztillált vized viszont legyen, nyáron nem árt sűrűbben nézegetni (pl hetente).
Tsanyi Te meg ne riogassad már, 1 éves aksit ha dobálni kellene már bezártak volna
De majd Kriss jól megmondja, h megvette.
"Japán gyártó eredeti gyári minőségű alkatrésze.
Japán gyár, Japán minőség!"
Szárazon töltött, én savaztam fel.
Ha uyganaz, nekem közelebb van az Bartók Béla...