Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm Isten vagy
Előtte én LandPort-ot használtam, ami aztán tényleg a legalja.hu, de az is frankón kibírt 3 évet, ennyi szerencsém azért csak nem lehet

Persze hozzáteszem azért, hogy szinte ml-re pontosan ment bele a sav, minden cellába egyformán és folyamatosan utántöltöttem (d.vízzel) nyáron, vigyázva nehogy kiszáradjon...

Amennyit azon a kis odafigyelésen lehet spórolni, szerintem megéri ezeket az olcsóbbakat venni, és nem kell agysebésznek lenni hozzá, hisz én is megcsináltam
ööö, van rá példa....az eredeti yuasa sokáig húzza, a többinél ez lutri.....nekem most banner van 3 éve és soha nincs semmiféle töltőn, októbertől jauár 1-ig nem volt beindítva, de vitte....míg másnak meg fél évesen megadta magát.... ....volt kínai csodám is a motobatt és az meglepően jó volt...
A f@szt, tudod mit ennék most?

Tiramisu krémet!
Még egy közeli ember! Itt vagy pár km-re. Ha GS-t vennél akkor elmehetnénk tekeregni egyet aztán összehasonlítanánk a kettőt , mert még én se láttam másik gs-t közelebbről
Ugyanilyen Yuasa-t használtam én is, 3 évig teljesen stabilan megy, téli csepptöltés és minden flinc-flanc nélkül..

Nekem is itt van a polcon a fölös sav, savszintmérőt is vettem, de hülyeség volt, semmi szükség rá. Desztillált vized viszont legyen, nyáron nem árt sűrűbben nézegetni (pl hetente).

Tsanyi Te meg ne riogassad már, 1 éves aksit ha dobálni kellene már bezártak volna
Azt is, én is!
Mindjárt jön Lovi, h ő meg Gundel palacsintát.
Azt én is!
Somlói galuskát akarok!
Én a Bárdiban vettem. Haver ott dolgozik így kedvezményesen kaptam. Így volt bruttó 10 körül. Eddig faszának tűnik. A tél végi köszörülés sem gyengítette le.
Csak vicc volt, mondtam már h sütiben Gombóc Artúr vagyok: "Ezt is szeretem, ezt is szeretem..."
hűűű srácok ennyi félét nem tudok nektek egyszerre vinni, kezd túl hosszú lenni a kívánság lista ...csak szép sorjában
Holnap felhívom őket, vettem már náluk aksit és fasza, na majd jól megmondom..
Esetleg a címet, please.
Má nem füvezek, viszont szeretem a mákos süti minden formáját.
Nem mindenhol, pl. a amit belinkeltem pont nem, írja is h savat külön kell megvenni, amit Krissal linkelt ott meg nem írja az se, h adják, az se h nem.
De majd Kriss jól megmondja, h megvette.
Ehhez is jár a sav, csak bele kell tölteni, formázni sem kell.
Milyet szeretnél?
Oksika vettem az adást
Hát azért kérdezz majd rájuk, h nem a taiwani változat-e, akkor ua., mondjuk azt írják ők is, h:
"Japán gyártó eredeti gyári minőségű alkatrésze.
Japán gyár, Japán minőség!"
Én BOSCH akksit vettem 10 alatt és az eddig jónak bizonyult.
Szárazon töltött, én savaztam fel.
Ezekhez adják a savat, tudtommal csak a Varta néhány típusához kell külön megvenni és után formázni és tölteni az akksit, ezek mind szárazon töltöttek és a hozzá adott savat kell beleborítani.
Brigi a nagy dealer (süti, fesz.mérő stb.), füvet is hozol?
jaaaaaaaa... akkor lehet veszek egy litert, mert az bár több, mint a 0,8, de 0,8-at nem lehet kapni
Ha uyganaz, nekem közelebb van az Bartók Béla...