Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenhova bepofátlankodunk Tarkával,amig ki nem vágnak!
ti mindenhol ottan vagytok!?
Nekem mondod? Na egye fene,leszek a példaképed!
Mami hogy Te milyen okos vagy!!!
Leszel a példaképem?
Szia Nyuszikusz!

Csak akkor nem vihetsz utast két évig,ha a jogsidban a 12. pontban
fel van tüntetve valamilyen kódszámmal. De biztos hogy van kódszám ,de nem mind1,hogy mi.
Én is úgy jártam,mikor igazoltattak kétszeméllyel friss jogsival, ott a helyszinen jól beszartam,és erre vigyorogva közölte velem a rendőr,hogy az a szám ami nekem be van ütve ,nem arra vonatkozik,ugyhogy bátran vihetek utast.Jó ha ennek utánajársz a hatóságoknál,de szerintem mehetsz kétszeméllyel.
Szia, azaz BONJOUR !!

Jelentkeztem! Küldtem képet is!

Erre a kezdő dologra kíváncsi volnék. Tud erről valaki többet? (úgy hallottam, mivel van autós jogsim, ezért nem tartozik a kezdő kategóriába a mocis....) De javítson ki plíz, aki tudja.
Pápát mégsem szeretnék inteni a nehezen megszerzett plecsnimnek!

Persze, hogy megyek, kell a tapasztalat,meg télen úgysem fogom használni, úgyhogy mostanában az ősök nem sokat látnak...

Csinálhat olyat a moci, hogy megyek pl 80-al, és váltok, kuplung ki, és mintha üresben gurulna.... Annyira meglepődtem, h leálltam az út szélére, hogy mi a helyzet... Aztán indult, és nem volt gond...
Blue_devil én is megköszönöm a leírást, mert nem láttam máshol ilyen részletesen. Én is gondolkodom jövőre egy gs500-ban nekem "kezdőnek" bőven elég minek több. Én csak túrázgatni akarok vele és nem vadulni, arra meg jó a robogóm....
Szép a motorod. Erösen gondolkodom a dolgon. Köszönöm hogy ennyit szóltál és szóltatok hozzá. A 140es tempó az tényleg elég szerintem. Az a lényeg hogy biztonságosan eljussak mindenhová. Jó turázgatást neked. Üdv
Apuci!

Csak nyugodtan!
48Le? Akkor a nyitottat nézegeted (mert van folytott is)
Relatíve tök mindegy, mert ezt a teljesítményt 9000nél adja le, addig pedig max. az autópályán hajtod.
Én olyan 5000-7000 közt használom, és az bőőőőven elég ahoz, hogy kényelmes, megbizható és praktikus legyen.

A motor...
Mint előttem már megjegyezték: TARTSD BE A KÖTELEZŐ SZERVÍZELÉST .......
Én 00001km-rel vettem át a motort....betartottam......és a motorhoz most kellett először nyúlni 2 év, 46.000km után...... (szelephézag mérés, csere)

Kellékek:....
első gumi: 32000km (gyári Bridgestone), most Heidenau van fent és ebben is benne van már 14.000km (8000ft volt)
Hátsó gumi: 18000km (gyári Bridgestone), majd Michelline M39 (18000km), HeidenauK64 ( 10000km) és most megint Heidenau van fent (12500ft)
Lánc: Nekem gyárilag egy bóvli REGINA volt fent. Ezt 32000nél cseréltem a gyárilag előírt DID 520V helyet DID 520VM-re (a különbség? A V-s O gyürüs, a VM X gyürüs.......A VM 75Le-ig felrakható, mig a V-s csak 40-50-ig)

Mivel 2 éves volt júniusban ezért a plusz szervízelés:
- telóolajcsere, fékolajcsere

Én túrázgatok.....
Idén még csak erre jártam vele nagyobb túrákon 2 személlyel, 3 nagy dobozzal:
- április Plitvicei tavak (1200km)
- május Szlovén tengerpart (Koper) (1400km)
- június Magyarországkerülő túra (1900km)
- július Burgenlandi várséta (1000km)

Fogyasztás?
Most már jóóóó:-) felpakolva, fullgázon evet 5,2L-ert (túlterhelve!!!! - hiszen kb 190kg a megengedett súly.....abból Én meg a csaj meg a tele tank ezt már túl is lépte:-) és akkor hol a 3 nagy doboz meg a tantáska???

Kinővés?
Ismét ahogy írták már.... igen, ha nem elég neked a 140-es utazó akkor kell cserélni......

Egyébb technikai dolog meg a gs500.fanklub.hu oldalon megtalálható......nézegesd....

És a szélvédelem?
Egy kis extra DESIGN BLUE_DEVIL módra:-)
A fejidom ugye lejárt lemez:-) (idom, Z1000-res plexi, Fazer tükrök)
Kapot most egy törött F-es idomot alulra - Bugsoiler
És a túloldalra még egy kipuffogót:-))) Csak optikai tuning:-)))

És így néz ki mikor túrázni megyek:-)
Bonjoure Nyuszi:-)

Azért csak óvatosan!!
Igaz rég volt, de tudtommal van egy olyan szabály (vagy már csak volt?) hogy 2 évig nem vihetsz utast!
Ha elkapnak akkor pápá jogsi.....
Ez megvolt minden kategóriában.....jobb ha rákérdezel egy iskolánál.

Mellesleg gratula:-)))
Az ilyen emberkéket IMÁDOM:-))))) 1hét/3000km:-)

De általában mindig ez van:-) Megvan az új gép, akkor mennek vele mint a meszes, azt hirtelen elfogy a cash.-)))

A túrázgatnál is, akkor gyere te is a gs500.fanklub.hu oldalra, és jelentkezz be.....

Idén lesz még pár túra:-)
Háát nem tudom, hogy milyen színű. Egy előadáson egymás mellett ültünk. Látta h motoros dzsekibe vok és akkor dumáltunk. De ennyire mélyen nem mentünk bele.

A 18ezres szervíz mennyibe szokott fájni, ha szervízbe csináltatom??? Csak a pecsét miatt kéne a hivatalos szervíz.
apuci: Ha Gs 500-at akarsz venni és ki is próbálnád akkor lehet,h meg tudom mutatni,ha érdekell! Különösebben nem szeretném eladni ,csak újítanék egy nagyobra! Most volt a teljes nagyszervíz és most garantáltan jól viselkedik! Sőt még a gumi is novicsentó! De kezdő gépnek nagyobbat nem vennék!
Sziasztok!
Dani:Szégyen,de nem ismerem,bár van egy GS-s srác Pakson akit nem ismerek sárga-fekete GS-el.ő lehet az?
Jaja és BME-VIK-es és neki is GS-e van, illetve szeptemberbe még az volt

apuci: Az enyém is eladó ha érdekel
köszönöm mindenkinek a hozzászólást még gondolkodom.
Nem ismerem,honnan kellene ismernem,paksi?
Franc Lehet hogy másfele álltak...
Oks!
Jah Steinbach Bálintot ismered??? (remélem jól írtam )
Ellenörzés??Egy rendőrrel sem találkoztam.OK szólok,csak ez is marha hirtelen jött 13 órakor kitaláltuk,hogy menjünk el motorozni,azt még ruhát kellett szerezni barátnőmnek,de következőnek szólok.
Engem biztos, hogy nem láttál. A pécsTV néha közli, hogy hol van trafi a városba és azt írták, hogy motoros ellenőrzés lesz. Szóval úgy döntöttem nem kísértem a sorsot amúgy hallottam, hogy sokan voltak lent. Hallom amikor megy le az a sok csúnya nagy motor
Ha legközelebb pécsen jársz szólj!!! Gurulhatnánk egyet.
Sziasztok!
Dani:Tegnap voltam Pécsen,lehet,h téged láttalak a Meci mellet kifordulni?Marha sok motoros volt, Mánfán a büfé elött tele volt a parkoló motorral.Nagyon light-osra vettem a tempót mert barátnővel voltam,de így is nagyon jó.Nekem a Pécs-Mánfa-Komló-Szászvár-Bonyhád szakasz is nagyon bejön,imádom a Mecseket.
GS-ről tényleg csak jót lehet mondani,én is nagyon megvagyok elégedve.De azt tudni kell,hogy ez nem sportmotor futómű,fékek azért a nagygépeken jobbak.De hát ki mire akarja használni azt kell mérlegelni.Én mentem CBF 500-al nekem kicsit nehezebben motorozhatónak tűnt.
Szia! A GS 500-ról én eddig csak jót tudok mondani! Feltéve,ha rendesen van szervízelve és ,ha gondozzák! Két emberrel is kényelmes és eléggé jól fogyaszt! Megbízhatóságból 5-ös! Csak azt vennék elsőnek!
Viszont van egy eladóm Amit most szervizeltek le! Ha érdekell írj! Bár nem fejidomos:(
A burkolt annyival jobb h a 100as tempó fölött keletkező szelet megfogja. Amin nincs burkolat ott 160nál már kapaszkodni kell, nagyon
Jó kis motor megbízható. A végsebesség azért súlyfüggő. Mivel én ilyen kistermetű vok (+100) ezért nekem max 165 a vége

Edi: Azt hittem mér te vagy ilyen szerencsés
kezdőmotornak jó, de hamar ki lehet nőni

végseb kábé 180 lehet, de az már szenvedős

130-140 utazót lehet vele kényelmesen menni

fogyasztás 4.5-6 között lehet
Sziasztok. Szeretném megkérdezni hogy milyen motor a suzuki gs 500f. Mennyire megbizható,mennyivel lehet vele kényelmesen utazni,mennyit megy végre2személyel,mennyi a fogyasztása,és nem kevés a motornak a 48le? Ezeket a motorokat nézegetem mostanában. Ha valaki tud irhatna rólla egy keveset. Megköszönném. Üdv
Jó napot!
Dehogy őrültem meg,apám kollégájának a lányának volt a lagzija.