Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem voltam mohó Csak tudod vannak olyan dolgok amiket nem lehet visszautasítani ne ez mind olyan volt. Bár most már kezdek jobban lenni

A Te fejedet kötik be???
Dani!
Miért vagy ilyen mohó? Jobbulást
Ha ez vigasztal én sem tudok motorozni,mert lakodalmas vagyok
Laci! Itthon vok. De max beteglátogtóba tudtok jönni A tegnapi 11 gombóc fagyi meg a gyümölcs saláta megtette a hatását
Na megyek haldoklom tovább...
Jaja na örülök hogy sikerült megcsinálni
Elméletileg itthon leszek. LEhet h lenézek szegedre, meg tolnára vmikor. De tolnára sajna kocsival kell mennem, ha megyek. De talán du már többet tudok róla. Majd írok, hogy mi lesz.
Bandika már nem szerel ő van a Zoli helyett és van egy szerelő na ő az új.
A Zoli meg nemtudom,hogy hová lett.
személycsere ? mikor ?
Üdv Dani!!!
Bocsi most weltüntem egy kicsit mert dolgoztam,most jöttem meg olaszból azt holnap pakolok és Vasárnap tűz vissza megint.És a kicsik jól bírják?Ahogy olvasom talán csere nálad.
Az enyim múlt héten gyógyúlt fel,a megszakító volt a ludas mint ahogy Blue is gondolta.
De hát mivel garis még így a Full Gas-nak is rá kellet bólintani.És itt egy jó pont nekik eddig nem voltam kibékűlve velük de mióta személy csere volt szerintem sokkal korrektebbek.
Hétvégén lehet megyünk Pécsre othon leszel?
Én csak a kanyarok miatt szeretem Pécset
A Pécs-Abaligeet út szép, főleg ha valaki jól ismeri és mer száguldozni
Utassal érdekes vezetni. Aki tudja hogy mit kell csinálni az tök jó, aki nem az maga a halál.
Ma lenyomtam egy Pécs-Mohács-Pécs utat és úgy fölégett a kezem, hogy öröm nézni. Hülye gyerek kabát nélkül ment
Nekem Pécs az egyik kedvenc városom (na jó, Pés a kedvencem), meg a környék is gyönyörű. Abaligeten voltunk. A 61-esen mentünk addig.... Az az út is iszonyat jó minőségű, kellemes a táj, pont nekem valók a kanyarjai!
Aztán abaliget-pécs útvonal. Leizzadtam mire átértünk, főleg, hogy utas is volt, és úgy azér" más vezetni. De gyönyörű volt.
Na nekem épp Mánfa-Pécs kanyarokba ér le a lábtrtó 1-2 helyen
Akkor lehet h én is kiírom többért, és ha nagyon nem akarják elvinni akkor beszámíttatom. Én uncsitesómat szoktam vinni néha. Neki még ez is durva Én pécsen próbálom eladni a vasat. Majd meglátjuk mi lesz.
Amúgy nagyon jó motor és nekem ez olyan mint az első igazi szerelem,nehéz tőle megválni.
830000-ra írtam ki,szexárdi Full-Gas-nál 750000-be számolták volna be.
Sziasztok!
Ahogy mondod Dani a pályázás is dominál de haverok szeretették meg velem a sportmotorozást,bár a csajom kedd este sikitott egy sort mikor vittem egy GSXR-rel meg a jobb futómű,fék,könnyű önsúly stb. eddig nagyon úgy van,hogy GSXR 600 lesz K4 v K5.Az túlzás,hogy kinőttem a GS-t mert még ez is tud újat muatatni a Mánfa-Pécs szerpentinen.
2003-as évjáratú az enyém,22000 km,szép állapotban van és ez tényleg rendszeresen karbantartott!
Szerencsére apu is motoros. Szóval őt bele lehet rángatni. Anyu meg jobban örülne ha nem motoroznék.

Na igen a 4 hét alatt 3000km az nem semmi. Hogy tetszett a Mecsek? Melyik részén voltatok?
Csak nem licselnek meg.....őőőő....remélem..... (csak megesik szegény friss-motoroson a szívük ) (ezt mondd majd te is nekik, ha kötözködnek! )

Akkor jófej lehet apukád, unblokk a szüleid, hogy finanszírozzák ezt a költséges sportot! Nálunk csak a sűpítozás ment, hogy fejezzem be, adjam el, stb-sb! De már úgy tűnik, hogy megbékélnek. Jó ez a szabadság.

Biztos sokat számít, hogy van pár éves autós rutinom, hogy ezalatt a 4 hét alatt belement 3000 km, és utassal megjártam Pécset, a Mecseket, és a Balcsit is, igaz az M7esen, a régi 7est nem mertem bevállalni.
Beszélhetünk róla. Csak lehet h a többiek meglincselnek Nem baj nőért hoztam már nagyobb áldozatot is

Igen amint eladom a GS-t jön a következő. CSak az a baj, hogy ehhez még kell a szülők áldása is, mert sajnos én még csoró egyetemista vok és nem menne önerőből. De szerencsére kedves apukám is motoros és őt is vonza a nagyobb kategória

Igen mindenképp újat szeretnék.

4 hetes jogsival alig mertem kimenni az utcából. Igaz h akkor én még csak 16 voltam.
De ha engem ez érdekel akkor erről is beszélhetünk, nem? Legfeljebb a többiek átugorják! Még rácsodálkozok mindenre, mint egy óvodás.

Aha, most lesz 4hetes a jogsim.

Nagyon szép a gsr600....
Miért van odébb? Gondolom előbb el akarod adni a gs-t. De aztán "rögtön" pattansz a másikra, nem? Amúgy 0 km-es lesz a következő delikvens?
Jaja. Mondjuk ez nem éppen ebbe a fórumba tartozik, hogy hogy kezdtem motoros pályafutásom
Friss jogsis vagy?
Vmi 600as nakedet szeretnék. Vagy Hornet, vagy GSR. Dehát ez még odébb van.
7 év? Jó sok.... (nekem az 7 év múlva fog letelni )

Sajna nem tok senkit, akinek kellene a géped, csak érdeklődöm, hogy mik a paraméterei...
Nem sok az a 16e km.... Hát igen ilyenkor bukik rajta az ember egy keveset, benne van a pakliban.

És milyen géped lesz?
Én 7 év motorozás után vok így h leér a lábtartó a GSnek. Mondjuk előtte a Yamaha lábtartójaát is leraktam (az egy kis 25ös volt)

Az enyémbe lassan 16ezer km van. Én vok a mésodik gazdija. Viszonylag megkímélt állapotba. Nem volt még balesete. 2004es. minden eredeti rajta. és full fekete az egész. Én úgy gondoltam h kb 900e kérek érte. Aztán ahol cserélni szeretném ott azt mondták h max 810ért tudják bevenni. Nem tudom még gondolkozok rajta. Tudom h a 900 az sok volt. Ha érdekel kép h milyen akkor tudok küldeni. email v msn cím és megy a kép.
Aha, megértem! Kíváncsi leszek nekem kell-e majd nagyobb, most azt érzem, hogy nem.
"leér a lábtartó a kanyara" Irigyellek, én még nem érzem annyira a kanyarokat, nem merek annyira dönteni... De biztos eljön annak is az ideje!

Mik a motorod paraméterei? Mennyiért akarod eladni?
Én igen. Leér a lábtartó a kanyarba.
Azt hiszem Edi meg pályázni szeretne és nem akarja a kis GS-t gyilkolni. De ebbe nem vok biztos. Bocsi, hogy beleszóltam.

Amúgy ha tovább szeretnél lépni akkor 1-2 év alatt ki lehet nőni. Ha elég a 120-140es túra tempó, akkor maradandó lehet a gép.
Kinőttétek a mocit?
Én is tervezem a válást. Mikori a tiéd? Hány kmt ment? Mennyiért tervezed eladni?
Köszi!

EdiGS
Miért? Nem jó a paci?
Üdv nálunk!
Igaz én nem sokára megválni készülök a GS-től