Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk nagy a szórás, nagy és szép sok fős szervizben egy tízes is lehet, sufniban egy 3-6 a műszertől függően.......a karbi pucc az más, azt lehet szarul, de fényesen csinálni olcsóért és lehet jól, de az drága...
Nekem is olyan lazának tűnt a belseje, hogy utólag azon gondolkodtam van e benne hungarocell...
A robisisak is jó választás 10 e-ért, de ha valaki nincs eleresztve pénzzel jó választás lehet ez is. Már a két plexi megérne annyit, főleg nekem.
Nem gondoltam semmire, de ha te írod h kb. fél óra (2 percet írónikusan írtam vala, de ezek szerint fél percet kellett volna írnom ), akkor ugyibár 5000-6000 ft-os óradíjjal számolva legyen 3000. De mondjuk kell hozzá műszer legyen a duplája, bár nemtom, h szokás-e műszerhasználatot külön díjazni, de te biztos jobban tudod, mert szervizeltél.
Szóval ha vastagon számolok, akkor is 6-8e ft.
Persze más kérdés, ha tényleg szétkapják atomjaira és kitisztítják stb., mert az ugyibár nem fél óra.

Túl drága műszert vettél:
http://www.ebay.com/itm/Motion...
Elbaxott forma igy az allam alul kilog belole.
Ha felveszem a beles annyira osszemegy mintha nen is lenne benne igy a hungarocell nyomja a fejem.
Az egesz eleg gagyi.
A robis jet jobbnak tunik.
Á, engem nem foglalkoztat! Több mint 58 e. van a motorban. Nem volt még karbiszinkron, karbipucolás és szelephézagolás sem. Nem érzem gyengébbnek, megy mint a golyó. Múlt hétvégén GPS szerint mentem vele 173-at, és még gyorsult volna egy 10-est.
Majd szelephézagolásnál meg lesz nézve a szinkron is, esetleg szét lesz kapva a karbi egy kis pucolásra. csak attól félek ha egyszer hozzá van nyúlva utána gyakrabban kell.
Apropó! Voltam Lidi-ben, vettem "cicanavit". L-est vettem, az is igen passzentos.
Megnéztem a sisakot is. Beépített napgép, felemelhető állrész, +1 csereplexi, +1 cserebélés. Volt ezüstben és matt feketében is. Szerintem 16 000-et megér. Mondjuk 1,7 kg.
Páran tettek már fel videókat a fórumra is erről, a folyadékos megoldások egész jók.
Szóljatok előtte, lehet megnézem én is.
Csak kérdem, mennyi lenne egy szinkron reális ára mondjuk ezzel a link műszerrel? ...nekem ez van és ugyan nem két perc hanem mondjukl egy fél óra ha amúgy minden stimmel, de kíváncsi lennék mennyire gondolnál?
Tényleg Tby, nem akarod hétvégén nekem megmutatni és egyben beállítani a karbiszinkront, h legközelebb már én is nekiálljak?
Szerintem a gyertya és a szűrőcserét a párod is meg tudja-ná csinálni 20 perc alatt.

Persze ha a karbiszinkron karbi takarítással stb.-vel ( http://www.kekhold.hu/?page=sz...) + gyertya + levszűrő csere együtt 15e, akkor nem tűnik soknak.
Ha viszont a szinkronizálásnál csak rádugja a műszert és 2 perc alatt beállítja, akkor viszont elég sok.

Lev.szűrő: 3.860,- , gyertya 910,- / db
köszi! Xtem eladás előtt kap még 1x.
Nem állítódik el hanem a motor és más alkatrészek kopása után kell állítani a fojtószelepeket.....és elvileg 12000 az intervallum (ha jól emlékszem), de ha herélt vagy sportdob van rajta célszerű sűrűbben is ellenőrizni.
A legvalósabb akku feszültséget akkor kapja ha közvetlenül az akkura rakja mindent kikerülve. Nekem közel 1V veszett el ha nem oda kötöttem.
Másik variáció: Közvetlenül az akkura kötöd rá egy bizti és egy kapcsoló társaságában. Így kulcs nélkül is rá lehet nézni az akkura, független mindentől és biztosan a valós értéket látod, mert csak a saját vezetéke van a körben. Tank fölé és a kormánycsapágy közé pl.
http://sm-ft-2.jspcdn.com/1401...
Árakat tudom meg minden, de mitől állítódik el és mi az intervallum.
sziasztok, az lenne a kérdésem hogy a 2000 utáni gs 500-ban is 37x49x8/9.5 szimering van a villában? köszi, tamás
Szia!

A témában nagyon kezdő vagyok én is, de a párom épp a hétvégén kérdezte meg, hogy mennyibe kerül egy karbi szinkron az én szépségemre.
Azt javasolták, ha már úgy is szinkronizáltatok, akkor érdemes a levegőszűrőt és a gyertyákat is cseréltetni. Mivel én vidéki vagyok, és ismerősé a műhely elég baráti árat adtak, de nem baráti áron is kb. 10-15 ezer forint.
Üdv.Fini
Sziasztok.

Itt is közzéteszem, ha valakit érdekelne.

http://www.kepesmotor.hu/felny...
Nekem a hétvégén maximum a gyógyszerem gurult el, meg másnak is ha visszaolvasgatok az üzenőfalon...
Sziasztok!
Mizujs? Merre gurultatok?
Úgy néz ki a dolog, hogy mégsem kell vennem akksit :)))
Pénteken délután lehet mi is kinézünk a kiállításra.
Szaporán fotózgassatok!
Én inkább elmotorozom a jegy árát.
Te leszel a jegyszedő talán?
Én pénteken nyitásra ott vagyok!
Először is gratulálok az ünnepi alkalomhoz, másodszor látom rajtad sem múlt el nyomtalanul a tél kényelme, mintha fogytál volna