Hát igen.Erre szoktam mondani,hogy a motorozás orgazmus a köbön.Nem lehet más formában átélni,csak ha felülünk rá.Veszélyes,ezt nem is vitatom.De élni veszélyes.Én heti2-3* megjárom ezt a Bernecebaráti kört,kb 150 km.Nem gondolok a veszélyre,balesetre.Pedig láttam sokat,voltam magam is részese.(szerencsére motorosként nem ért még baleset ) Apropó:merre felé kell járni,hogy jó csajt lehessen utasnak felvenni? Nagyon kell figyelni.Én személy szerint a főfalut,ha van rá mód,elkerülöm.Ott nem élvezem a motorozást,és azt tényleg veszélyesnek tartom.Inkább az országutat szeretem,ott lehet nézelődni,és kicsit lazítani,elmélkedni
Nem tudom, de ezek miatt az esetek miatt eszembe jut mennyire, de mennyire veszélyes dolog ez. Nem csak te vagy a képletben aminek az eredménye a baleset, hanem a másik fél is és ha ő hibázik te meg nem attól még lehet baj. Aztán amikor mehetek akkor elfelejtem ezeket... Tegnap hazavittem egy csajt, bár már nem csaj, de fejben 25 éves. Kiskora óta nem ült motoron és egész nap fűznöm kellett, hogy nem bánod meg. Végül bólintott rá és felült mögém. Békésen elmentünk A-ból B-be 20km-t, majd leszállt és amikor levette a bukót az a tekintet mindent elárult, meg amiket mondott és amiket később írt. Megtapasztalta azt amit én és azóta ha tehetné le sem szállna róla. Elég 1x átélni a jót és nehezen szabadul tőle az ember.
137 lett a vége a rövidített karikámnak . hazafele az 1-en rosszalkodtam egy kicsit hogy időt nyerjek. pont időbe értem haza, mert utánam ért ide a nagy szél. talán jó is volt, hogy egyedül mentem a saját tempómban. csak be van rozsdásodva a rutin. a kevésbé technikás, ismert kanyarokban is kellett korrigálnom néha sebességet, ívet. de élveztem nagyon.
(egy időben fordultunk be az utcába a rokonnal. ők a "heringvonuláson" voltak. nekik is széles volt az arcuk. -kinek a pap , kinek a papné- ) szórványban találkoztam motorosokkal, remélem mindenki szerencsésen hazaér !
Értem! Én most megint GS-ezem. A Jawa után most olyan mintha ez lenne Rossi bajnok motorja. Tényleg minden viszonylagos. Ez is csak azt bizonyítja, több motor egyszerre mindig a megfelelő célra-- ez a jó stratégia.
Nagy szerencséje van hogy most hazamenni nincs időm Budapestről, nem hogy hozzá szaladgálni. Mondtam neki hogy április második hetében legyen próba kész a cucc, mert akkor ha nehezen is, de 1 napot el tudok erre majd pazarolni.. utána majd valamikor nyáron.. esetleg május végén érnék rá ilyesmire.
Elvileg kész van a motor, talán már műszakija is van. De majd csak a jövőhéten fogok utánaérdeklődni, mert hétvégén majd lesz halvány remény arra hogy haza tudjak menni... Nem izgulom el a dolgot, arra a napi kétszer 7 kilométerre amire most tudnám használni.. hát nem éget annyira a vágy mint egyébként
Mi van a Divivel? Egy igazi úr vagy a bukókerettel! Szerintem most már valahogy "erősíts be", mert a parasztságnak is van határa. Konkrétan, hogy várakoztat egy ilyen baklövés után, én a helyébe minél előbb szabadulnék tőle, hogy még csak ne is emlékeztessen a hibámra. Fura egy ember lehet és egy pár tulajdonság eszembe jut. Szerintem a többiekkel kéne valahogy ügyesen szövetkezned, akiknek ajánlottad.
Ha hánysz az rossz jel, mert én már bántam meg úgy motorvételt, hogy előtte fülig ért a szám.
Ez mindig egy vívódás, de szerintem ez egy jó döntés, de persze ez is kompromisszum. Elyőnyei: modern, megbízható, kényelmes kis fogyasztás, minőség, presztizs, gyönyörű. Hátrány: steril, hangtalan, alul nyomatékszegény, ezért állandóan arra késztet, hogy küldjed, pedig valójában nem is akarnál. Tehát tulajdonképpen a motor irányít.
Egy gyenge pillanatomban ezt megelégeltem és eladtam, de ma már nem tenném.
Teljesen megértelek,és egyet értek veled.Nagyon sok az idióta.Én a múltkor majdnem Vácon zakóztam:mentem az úton,ki akartam kerülni egy biciklist,aki minden jelzés nélkül az út jobb széléről befordult balra.Karcolta a középsztender az aszfaltot,de elkerültem a bajt.De már megszoktam a sok hülyét...próbálom kiszámítani,hogy a többiek mire készülnek,lakott területen nem húzom neki+normálisan fel vagyok öltözve.Szerintem többet nem nagyon tudunk csinálni,Magyarországon rossz a közlekedési morál,ami a motoros társadalmat hatványozottan,és hátrányosan érinti.
Én ki nem dugom az orrom pedig lenne dolgom, le is takartam, mára ennyi. Az elmúlt 2 napban ha kidugtam célpontnak néztek. Tiszta ideg vagyok azóta ha valaki nem úgy közlekedik. Mindig csak mondtam, ha elütnek vétlenül és felkelek akkor jobb ha bezárkózik a másik fél és tegnap már nyúltam az ajtó felé, de végül otthagytam. Aki látott az nem tart barátságosnak az fix. Szegény GS majdnem megint zakózott. Minden a gumin múlott!
Felőlem már eshet is.Tegnap lenyomtam a Szob-Kemence-Bernecebaráti-Nógrád-Göd körömet,ma csak Szobig szaladtam fel,mert majd'elvitt a szél.Már hazaértem.Pedig jó lett volna nagyobbat gurulni,na de sebaj,majd hétfőn...
nyahhh..lenyomtam egy 140-es karikát...
..megvan a leendő szarom..asszem...
..a csíra györöknek meg szép a szarja..le a kalappal....bár ettől függetlenül még hányok tőle..
Érdi majerrel nekem is volt már kontaktom és tényleg furák a dolgozók, az öregre emlékszem én is, húzta az arcát amikor dolgozni kellett, de én leszarom. A tulaj srác jó arc és laza is, árban meg szerintem elég jól állnak, Brigi GS-e ott kapott hátsó gumit és sim a liba volt, nekem már két autóm lett náluk felgumizva. Az egyiknek valsz. lejött pár ólom (mondjuk rögtön szóltam telefonon), hónapok múlva vittem vissza, hogy bocsi, nem volt időm és zokszó nélkül lekapatta a főnök és kicentirozták, akkor is puffogott az öreg
Árakkal meg így állnak, szvsz. igen jó:
METZELER LASERTEC FRONT TL 110/70 R17 54 H
Márka: METZELER Típus: 21957 Ft
METZELER LASERTEC TL 130/70 R17 62 H
Márka: METZELER Típus: 29276 Ft
A szerelés az vicces, mert ha náluk veszel gumit, akkor felnire feldobják ingyen, ha viszont ki-be szereléssel együtt kell, akkor típustól függően 6-7 ezer forint.
(egy időben fordultunk be az utcába a rokonnal. ők a "heringvonuláson" voltak. nekik is széles volt az arcuk. -kinek a pap , kinek a papné- ) szórványban találkoztam motorosokkal, remélem mindenki szerencsésen hazaér !
Elvileg kész van a motor, talán már műszakija is van. De majd csak a jövőhéten fogok utánaérdeklődni, mert hétvégén majd lesz halvány remény arra hogy haza tudjak menni... Nem izgulom el a dolgot, arra a napi kétszer 7 kilométerre amire most tudnám használni.. hát nem éget annyira a vágy mint egyébként
Ez mindig egy vívódás, de szerintem ez egy jó döntés, de persze ez is kompromisszum. Elyőnyei: modern, megbízható, kényelmes kis fogyasztás, minőség, presztizs, gyönyörű. Hátrány: steril, hangtalan, alul nyomatékszegény, ezért állandóan arra késztet, hogy küldjed, pedig valójában nem is akarnál. Tehát tulajdonképpen a motor irányít.
Egy gyenge pillanatomban ezt megelégeltem és eladtam, de ma már nem tenném.
..megvan a leendő szarom..asszem...
..a csíra györöknek meg szép a szarja..le a kalappal....bár ettől függetlenül még hányok tőle..
Delta gumi, MOM park
Ahogy nézem a magasztalt Pirelli itt még olcsóbb!
Árakkal meg így állnak, szvsz. igen jó:
METZELER LASERTEC FRONT TL 110/70 R17 54 H
Márka: METZELER Típus: 21957 Ft
METZELER LASERTEC TL 130/70 R17 62 H
Márka: METZELER Típus: 29276 Ft
A szerelés az vicces, mert ha náluk veszel gumit, akkor felnire feldobják ingyen, ha viszont ki-be szereléssel együtt kell, akkor típustól függően 6-7 ezer forint.