Használtam irridium gyertyát a 2003-as szaromban.....de semmi érdekes...nélküle is állat volt..
amúgy ha jól össze van hangolva a karbi...és minden korrekten be van lőve...nincs szükség semmi + okosságra..
Nekem most Motul 5100 van benne, de a csúszás miatt ki fogom próbálni a Repsolt. Most gyorsan néztem a nagyvas oldalát, és másik kérdésem is lenne. használ valaki iridium gyertyát? Elég jelentős a különbség a sima gyertyához képest. Vajon megéri? Nagyvas link
Az enyém 2003-as , de a nagyvas szerint csak 2004-estől jó. Valóban ennyire szigorú az évjárat tűrés?
Most 23e van a hátsóban, de már nagyon csereérett. Kockás és már középen nem nagyon van minta. Szerintem jó gumi, nem a legpuhább, de szerintem nálam többet tud, szóval nem a gumi a szűk keresztmetszet. Én használtam 6 fok alatt is elég sokat, ott már azért figyelni kell, de szerintem a többi gumágnál is. Én most is az fogok felrakni, ha végre kapok vhol S-est, ha nem akkor megy más fel, Sport Demon vagy Michelin Motor Pilot Street (Radial).
Mondjuk ez is erősen kedv kérdése....a z Érdi majert sokan dicsérik nagyon....egyik este pár hónapja zárás előtt 1 órával beestem 2 kamion kerékkel.....elvállalta a góré (tök normális fószer amúgy)begurítottam és az embere elkezdett csapkodni és káromkodni....rákérdeztem mi a baja erre engem kezdett szidni, hogy hogy lehet ilyenkor ekkora kerékkel odamenni?...első mérgemben előrerohantam, hogy beszélek a főnökkel és elhúzok onnan, de mire odaértem lehiggadtam és arra gondoltam, hogy ha bevamzerolom az őreget akkor lehet, hogy kirúgják pedig az is lehet, hogy általában nem ilyen csak valami más baja van....így nyeltem egyet és megvártam szó nélkül míg kész lett és eljöttem, legfeljebb többet nem megyek oda...
itt (vellencei tó és környéke) még szélcsend. )
én szellősebbre gondolok.lehet megnézem csákvárt...vagy csak elindulok valamerre.
amúgy ha jól össze van hangolva a karbi...és minden korrekten be van lőve...nincs szükség semmi + okosságra..
Nem feszes a bowden...máá csak a csúszás végett...amúgy meg leszarom
Az enyém 2003-as , de a nagyvas szerint csak 2004-estől jó. Valóban ennyire szigorú az évjárat tűrés?
Menne a motorom színéhez?