a pecsét meg kell a szervízkönyvbe, nem?? ha eladod ezt nézik nemde?? vagy nemtom....na meg csinálnak szinkronizálást, gondolom azt már otthon nem tudjuk megcsinálni...
Köszönöm szépen a segítségedet, örülök hogy vannak ilyen emberek:), így segítenek...
fent a bal sarokba ird be hogy:
1004255
első fék: ára: 14,95 euró
1004292
hátsó fék: ára: 14,95 euró
alternatív: www.hejjamotor.hu
- emailben elküldöd nekik mi kell
- befizeted, áutalod az ár 60%-át
- telefonálnak mikor megjön és pistán elküldik.....
ez ilyen tételnél kb. (14,95+14,95= ~30 euró = 8500ft) 10-11000ft lenne.....mert természetesen raknak rá egy kis hasznot....
A pontos árat tölük tudod meg...
Fékbetét?
Passz:-)
Nekem az eredeti hátsó 11000-ret bírt......
Azóta megtanultam fékezni:-))) és használni az elsőt is és a motorféket is:-)))
Lánc?
Nekem 32000ret bírta a REGINA....
Hol kell cserélni?
Mikor már nem tudsz rajta feszíteni, és a középállványt érinti:-)))) a le lógás
Na ott már illendő:-))))
Azóta már be is kopott a fékbetét, egészen jól fog.
Feltennék még pár kérdést:
-egy hátsó fékbetét kb hány kilométert birhat ki?
-mikor érdemes cserélni láncot+lánckereket? A gépben 26e km van, s mintha még nem cserélték volna.
Bocs, hogy OFF vagyok de sürgős a dolog, ezért utólagos engedelmetekkel:
Eladóvá vált 2005-ös évjáratú (feketevázas) SV 650S motorkerékpárom!
Nagyon megkímélt, mindig gondosan ápoltam, melegítettem, szeretgettem. Sem SV kupán sem autópályán nem gyötörtem, kizárólag rövid túrákon és a városban használtam.
Piros, 9002km van benne, van rajta egy sportdob (+ a gyári), 4db mini index, kis rendszámtartó (ezekből is megvan a gyári) valamint a legutóbbi (6000-res) szervíznél belekerült egy sport levegőszűrő és az SV 1000 szívócsonkja. (gyári cuccok szintén megvannak)
1.450.000 forintért megválnék tőle amit 0% befizetővel, pusztán egy törés CASCO-val el tudja vinni akit érdekel.
Ha 10%-ot beleteszel akkor törés CASCO sem kell.
06-30-309-23-34
Nagyon szépen megkérlek titeket, ha van az ismeretségetekben valaki aki motort venne, esetleg pont egy SV-t, akkor ajánljátok be a bringámat.
Üdv mindenkinek
És ma megszületett meglett a hiba okka amiért állandóan kiverte a biztit és le éllt a drága.
Megszakító vólt a gond,ennek a megállapítására kellet jó 3 hét,a drága szervíznek.
Szia akkor mi dumcsiztunk Dobogókön a menedékház elött:-) (Thunderacevel voltam+ a jányom:-)
Szerintem kérdezz meg más szervizt pl az Amargót. Uj kundschaft reményében hajlandóak kedvezöbb árat mondani.Ja egy haverom rendre viszi a cuccot hozzá: olajat,szüröt stb akkor legalább azon nem tudnak keresni. (Olajat én is vittem Castrol RS-t)
most hívtam a szervízt, bejelentettem a 12ezres szervízt... azt mondták 40-50ezer között lesz az ár. Azt hittem eldobom a telót....... ez kibaszott sok.
kérdések:
nem lehet olcsóbban megúszni?
mi van ha kihagyom a szervízt?
sok mindent felsoroltak hogy mit csinálnak, ismerem is őket, de ez akkor is sok.
kössz mindent előre is. és egy kép, úton dobogókőre:))
A szétcseszés első lépését hajtod végre.......
Nosza rajta.....azt mikor elakarod adni - majd főhet a fejed - mert senki nem fogja megvenni tőled....
gyári dobot meg szinte ugyan annyiért kapsz......mint egy sportdobot (alsó kategóriásat)
Ha felteszel egy Sport kipufogót - akkor is utána kell állítgatni dolgoknak.........
De ezzel egyenesen kinyirod a gépet....és itt már állítgathatsz....hisz nem lesz mihez.
A kipuffban is van egy fojtás......
Majd a rendszámod figyeljük:-) és ha még egy GS-t vennék akkor a tiedet eleve nem nézem meg:-)
Ezt híják SUFNITUNINGnak....ami még a régi 2T-s motoroknál müködött....de itt már csak ártasz vele....
Végül.....egy amolyan szívendöffés:-)
Ha bevezetik itt is a zajmérést....mit csinálsz??? Perkálsz mint a kiskatona:-)
Bocs mindenkitől - de ez már nálam nem a vicc kategóriába tartozik....
De sajnos vanak olyan emberek - akik nem veszik figyelembe , hogy a cégeknél nem azért alkalmaznak mérnököket, mert nincs hova tenniük a sok pénzt - hanem mert NEM CSINÁLNAK HÜLYESÉGET.......
A személyes beszólásom?
Mennyit mentél vele hogy "unod a hangját"?
Ahogy elnézem itt km ügyileg magasan viszem a pálmát - és mégse unom.......2 éves és 1 hónapos a paripa és jelenleg 45000km van benne.......
Motorozatok és ne fúrogassatok inkább.....
Mellesleg megjegyzem......
Ha most unod a hangját - a fúrkálás után már motorzni se fogsz mert szétmegy a fejed a hangtól ha netán kitévedsz egy párszáz km-es gurulásra.....
Nem egyszer olvastam már olyat, hogy valaki túrázásra adta a fejét és inkább viszatette a yári dobot!
Van egy gs 500-am 2004-s évjáratú teljesen gyári ujjonan vettem de már unom a hangját ezért szeretném a kipufogóbol ha lehet valamit kiszedni.Lehet belőle kiszedni valamit hogy nagyobb hangja legyen?
Eggyál talán szét lehet szedni a kipufogót?
És ha ahol jön ki a füst a kipufogó nyíláson onnan belefurni?
Tippet adjatok hogy mivel lenne nagy hangja, másik kiput nem akarok rá.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdz ZéDé
De eladásra kerül a picike,sajnálom így használni ahogy használom 140-150 km/h.Nagyon jó kis motor az biztos, mondta is apám,h ettől jobb motorom úgysem lesz,lehet igaza van az öregnek.Az az igazság,h kicsit magával is ragadott ez a sportmotoros világ főleg a Hungaroring, a GS-t meg sajnálom ott használni.
Gratula hozzá!!!