Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyhengeres 650gs.
Le kéne tenni a jogsit.
Haverom Füssenben lakik már jó pár éve.
Decemberben voltunk nála egy hosszabb hétvégét. Neki egyébként 600-as fazerje volt, most egy bmw enduróval járkál, amiben a rotax motor van, hirtelen nemtom a típusát.
Ilyen tempóban 5 liternél biztos nem eszik többet.. viszont ha úgy adódik huzamosan tudsz vele gyorsan utazni is.. 140-160 között, amit én GS-sel pl biztos nem csinálnék.
Lehet megfogadom a tanäcsotokat! A 600-as Bandit mennyit fogyaszt 100-110-es temponäl?
A bajor resz deli reszen elek :)
Ha ezt a távot autópályán akarod megtenni, szerintem ne GS-t vegyél.. erre már jobb egy 600-as Bandit, márkán belül maradva.
Hol az az "itt"?
Vagy az adatlapkommandó derítse ki?
Igen, otthon igy van. De pl a lakohelyem-München täv kb 100 km, a teljesäru jegy pedig 7500(!) forint... Autoval, egyedül utazva is olcsobb...
Szervizben bizonyära gond nelkül kimütik belöle, de akkor ujra kell vizsgäztatni is, mert itt ezt nagyon nezik, a bünti nem eri meg.
Azt előre mondom neked ha csak nem 125/250-es rogogót veszel bármi többe kerül mint a helyi/távolsági busz.
ha ezzel järnek dolgozni es haza, akkor evi kb 20.000km-röl beszelünk, ezert lenne fontos a fogyasztäs/fenntarthatosäg, na es pont ezert lenne fontos a kenyelem is... Nehez döntes...
Eddig eljutottam én is.Bár egy kukkot nem értek au űberből.
Inkább a korlátozás műszaki megoldása az érdekes.
Ha csak egy gázkarba épített korlát azt házilag ki iktatható ha az ECU-ban vagy a fél karbiban matattak az már nehezebb.
Most ha nagyon sokat megy évi 20 rugón kell vacillálni ami a motor fenntartás elenyésző része?
Neeeemmmmmááááá.
Ha meg nem megy annyit kétévente cseréli a gyertyát meg a féket.
Igen, ott irja lentebb, hogy eredetileg 57 Kw-s! :)
Hát gondolom amiből a GS be kettő kell abból a Banditba 4 pl gyertya , dupla tárcsafék tehát fékbetét is több. Többet majd az okosabbak.
Igen.
Bár hányok ettől a besíbolt bálnapofától azt kell mondjam hogy ha csak nem akarsz ataa féle vacilálásba kezd ezzel.
25 kw-os gyerkmotorra van lekorlátozva.Ha már megszoktad kibarkácsolod a korlátozást és olyan mintha kicserélted volna a motort.
Vannak itt is folytottak, mint pl ez: http://suchen.mobile.de/motorr...
Akkor szerintetek inkäbb ilyet nezegessek? Bär a gs äräbol csak 3-4 evvel idösebb Banditot tudnek venni...
Fentartäsa mennyivel drägäbb, mint a gs-nek?
ez a mai nap ilyen
nyáron még 130+kg ( ) felcuccolva ment a 3.8 l átlagba
120.
100-1220-at? Nem sok az?
szóval nem a térdedet nyújtod ki hanem a lábadat és szomjas vagyok és vagy vizelni kell
Aggódni a trafipaxok,az eső,a benziár,az éttermek kínálata és a világbéke miatt aggódék nem a szél meg a térd miatt.
Hát............képről csini.
Ha állapotra jó,van píz rá és dojcsoknál megoldják a korlátozást is akkor nem kérdéses hogy ott venném ezt mint itthonról GS-t.
Bár én letenném a jogsit.