Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy 10 est lefogytam a télen de még így sem lettem szép.
Mennyi?
Tavaly előtt néztük (24 környékén), akkor még jók voltak. És inkább nőtt a hézag, az pedig a jobbik eset azért nem is izgulok miatta annyira.
deee...
A legutolsó Fazer amit linkelt az tényleg ott van, nem is drága, de nekem a fehér SV is bejött!
Úgy nekem is menne ahogy te csináltad.
Megvan miért hízunk ennyire!
Én benne vagyok. Most hogy jó idő van muszáj lesz kezdenem valamit magammal. Szerintem minden nap (vagy második nap) tekerni fogok egy-két 10 km-t.
Le is töltöm az Eye of the tiger című számot hogy motiváltabb legyek.
Egyébként abból hogy nincs hangja a szelepeknek még nem következik egyenesen az hogy tűréshatáron belül is vannak. Nézni nézted már?
Nem. Tudsz egyet?
A korongozásra értettem.
Mi a furcsa benne. Azt akarom ha valaki megcsinálja, az legyen "megcsinálva"! Ha így elment 58-at hogy nem volt hozzányúlva (jelzem most sem hangosak a szelepek) és ilyen macerás a hézagolás a GS-en, akkor a beavatkozás után is bírjon legalább ennyit (felével is kiegyeznék ).
Szerintem az utángyártott korong soha nem lesz olyan tartós mint a gyári. A tengelyt meg azért nem akarom kivetetni, mert állítólag utána már a vezérműlánc sem lesz a régi...
Fazéknál is letekeredhet.Be kell ragasztani.
Meg talán a régieknek kireped a szívócsonk.
De ez majdnem új ahogy nézem.
a tdm-nél volt letekeredés........asszem..
Hátha nem lesz holnap reggel olyan hideg
Mondom ha nem töröd össze csak megy és megy.
Talán a kormány nyak csapágyat kell kenni rendszeresen mert beázhat és volt valami lánckerékről letekeredése az anyának de az nem biztos.
Szép! Ganjásítva még szebb lenne!
A fazékról eddig nem hallottam rosszat...a szomszédomban is van egy...a tulaj teljesen meg van vele elégedve. Ha valaki egymás után csak Fazert vesz...abban lehet valami.
Na bassz, hazaértem. A gatyát is be tudtam gombolni, de levegőt nem sokat kaptam, mire hazaértem a cipzár már a bokámnál volt.
Viszont újból rájöttem, h motorozni kiba... jó.

Kíváncsi leszek, h holnap reggel a 0 fokban elindul-e az akksival. Ha nem rábaszok, mehetek bringával.
Mint ötlet eddig a fazék meg a raptor a nyerő.A többit inkább henteshez kéne vinni.
..hö hö..nekem még normális motorom sincs..
Még KB 3 kilóm van leadni.
De tökmindegy,a váltókaromat most adtam hegesztőnek oda,nuku akksi és nincs első sárvédőm se...............szóval még simán március közepéig megvagyok motor nélkül.
Én most jó vagyok, beleférek a bőrbe
a fogyiegyletből vagy kitiltva..
..a süti jöhet...
Na már miért!
A hétvégén meg lesz a dobozom a mocira és ígérem legközelebb dupla adag sütivel megyek