Én benne vagyok. Most hogy jó idő van muszáj lesz kezdenem valamit magammal. Szerintem minden nap (vagy második nap) tekerni fogok egy-két 10 km-t.
Le is töltöm az Eye of the tiger című számot hogy motiváltabb legyek.
Mi a furcsa benne. Azt akarom ha valaki megcsinálja, az legyen "megcsinálva"! Ha így elment 58-at hogy nem volt hozzányúlva (jelzem most sem hangosak a szelepek) és ilyen macerás a hézagolás a GS-en, akkor a beavatkozás után is bírjon legalább ennyit (felével is kiegyeznék ).
Szerintem az utángyártott korong soha nem lesz olyan tartós mint a gyári. A tengelyt meg azért nem akarom kivetetni, mert állítólag utána már a vezérműlánc sem lesz a régi...
Mondom ha nem töröd össze csak megy és megy.
Talán a kormány nyak csapágyat kell kenni rendszeresen mert beázhat és volt valami lánckerékről letekeredése az anyának de az nem biztos.
A fazékról eddig nem hallottam rosszat...a szomszédomban is van egy...a tulaj teljesen meg van vele elégedve. Ha valaki egymás után csak Fazert vesz...abban lehet valami.
Na bassz, hazaértem. A gatyát is be tudtam gombolni, de levegőt nem sokat kaptam, mire hazaértem a cipzár már a bokámnál volt.
Viszont újból rájöttem, h motorozni kiba... jó.
Kíváncsi leszek, h holnap reggel a 0 fokban elindul-e az akksival. Ha nem rábaszok, mehetek bringával.
Még KB 3 kilóm van leadni.
De tökmindegy,a váltókaromat most adtam hegesztőnek oda,nuku akksi és nincs első sárvédőm se...............szóval még simán március közepéig megvagyok motor nélkül.
Le is töltöm az Eye of the tiger című számot hogy motiváltabb legyek.
Szerintem az utángyártott korong soha nem lesz olyan tartós mint a gyári. A tengelyt meg azért nem akarom kivetetni, mert állítólag utána már a vezérműlánc sem lesz a régi...
Meg talán a régieknek kireped a szívócsonk.
De ez majdnem új ahogy nézem.
Talán a kormány nyak csapágyat kell kenni rendszeresen mert beázhat és volt valami lánckerékről letekeredése az anyának de az nem biztos.
Viszont újból rájöttem, h motorozni kiba... jó.
Kíváncsi leszek, h holnap reggel a 0 fokban elindul-e az akksival. Ha nem rábaszok, mehetek bringával.
De tökmindegy,a váltókaromat most adtam hegesztőnek oda,nuku akksi és nincs első sárvédőm se...............szóval még simán március közepéig megvagyok motor nélkül.
..a süti jöhet...
A hétvégén meg lesz a dobozom a mocira és ígérem legközelebb dupla adag sütivel megyek