Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Feltennék Nektek pár kérdést:
-RK láncról(O gyűrűs) mi a véleményetek?
-láncfeszítőt hol tudnék venni?
-esetleg van-e valakinek eladó hátsó doboza konzollal együtt(2 sisakos) 2005-ös GS500F-re?
Köszi előre is a válaszokat!
Na erre majd rákérdezek. Bár mindig cserélve volt.. sűrűbben is mint az ajánlás.
Sziasztok! Két kérdéssel állok elétek. :) Az első, Hogy egy 2000-es gs 500e-n Milyen szelepek vannak? mármint melyik fajta beállítása van? a második, az kicsit cikis. Pontosan hogyan kell használni a lánctisztító spray-t? lánckenőt azt tudom, azt használok is. Segítségeiteket előre is köszönöm. Üdv
A rossz vagy kevés olaj.....az szokta kinyírni....
Most már csak azt remélem hogy ezt a nagy állást (november eleje óta) a most tavasszal az első évét töltő, jelenleg töltőn lévő yuasa akksi is kibírta. Mert persze ez se így volt tervezve... meg az se hogy szerintem sokat mondok ha 5 liter benzin volt a tankban. Jah, meg persze a fékeknek se biztos hogy jót tett, pláne hogy esőben mentem oda.. szóval, csak ahogy a nagykönyvben meg van írva úgy állt egészen télen a motor egy féltető alatt

Egyébként mi tehette tönkre a cuccot? A 125k km, vagy a durva használat? (padkáról leugratós, jellemzően rossz úton gyors közlekedős használat)
Ha csak azt cserélt akkor az elvileg nem lesz nagy lé (persze ez relatív), remélhetőleg elég volt csak annyi is neki.
Kivár hátha... úgy hogy nála a pénzem? Az azért bátor..
Szerintem meg nem akarja megcsinálni.
És kivár hátha.
Vagy szarik bele.
megtanultál motorozni ?
Nem létszükséglet... szóval most már végigjátszom, amíg meg nem kapom a megrendelt terméket.
ha igaz a mondás , miszerint jó munkához idő kell, akkó' nagyon faintos lesz...
(én is birka vagyok , de már én is besokalltam volna )
Közel 2000km után azt kell mondanom a MOTUL 5100 jó olaj. Egy csöppet sem eszi. A motex ami benne volt vásárláskor hááát olyan 6dl 2000km alatt. :D
Ha érdekel valakit és keresné.
Na arról még fogalmam sincs hogy hogy áll... gondolom november óta csak csinált vele valamit a mester.. Mondtam neki akkor hogy tavasszal hívjon fel, mielőtt szinterezésre késznek nyilvánítaná, és átgurolok egy próbára. Nem hívott, nem írt még..

Luca székéből már egy egész kisvendéglőre való elkészült volna ennyi idő alatt
bukókerettel ?
Yoda mester egy távoli galaxisban ossza az észt ! itt kevés mint GS-ben a blokkolásgátló egy ültetett, faragott ülésű Gs-ről se érne le a lába. nem is beszélve a sok (yedi) rizslovag bölcsességeivel szemben.
Pedi Obi Van jól mondja.
Kárörvendőknek külön ajánlom a most következő sorokat.

Nem voltam süket ősszel, tényleg a kardán adta ki a fura hangot a Divin. Ugyan csak telefonon beszéltem a szerelővel, de a lényeg hogy a roppantógyűrű adta meg magát, kicserélte, holnap megy vele próbakört. Remélem jó lesz, mert ezzel a lendülettel mehet majd műszakira is.

Árakról még nem beszéltünk, szóval a kedvem még jó
Nem beszólni
"Érezz, ne töprengj!"
Az könnyen lehet.
A szövegből egy széthajtós tulaj körvonalazódik előttem...de legalább képen jól néz ki
Vazzeg...még egy papírzsepit sem tudtam felemelni....ellenben a nyitott kukákba aránylag pontosan dobom bele......nincs velem az erő...az idő viszont ellenem dogozik
Jó kis gép ez....
Akkor másképp fogalmazok, attól függ mennyire lesz reggel hideg.