Én egy olcsón fenntartható motort szeretnék, és úgyvélem, hogy e kettő típus közül fogok választani.
De mivel full kezdő vagyok, talán okosabb lenne a kisebb/könnyebb/gyengébb gép, és jövőre lecserélni a Banditra... Ti hogy gondoljátok?
3 hete voltunk síelni közelben Ausztriában. A pálya alján lévő parkolóban irányító 2 emberből az egyik magyar volt. A 3 bérletpénztárban ülő csajok közül az egyik magyar volt. Fent a pályák közepénél lévő kajáldában az egyik kiszolgáló magyar volt.
Obertauernben a lenti kajáldában egyikünk angolul kérdezett vmit a pincér sráctól, az meg válaszolt, h németül v. magyarul tud.
Vagyis bárhova megyünk visszük a mentalitást.A végén pont olyan lessz kinn mint itthon.
Csak tippeltem de bejött.
Én nyaralni,kikapcsolódni megyek külföldre.
Keress egy tiger 800-ast és nem lesz gond se az erővel se a magassággal.
Kerdezd meg a haverodat. Mi a pärommal a boltban meg sem szolalunk, ha magyar hangot hallunk.... Többször elöfordult vad idegenekkel beszelgetve ez a 3 kerdes: Hol dolgozol? Mennyit keresel? Betudsz-e ajänlani?
Ja es amikor jobb munkät kaptam, az ex kollegäk annyira irigyek lettek, hogy vizet öntöttek a kocsim tankjäba (!), hogy ne tudjak dolgozni järni... Jo mi?
Nem kell nagy lista.
Van egy pár csudaszép 22-es kormány befogóm meg 1 db hosszított gázbowden de az lehet hosszú lesz.
Ergo a puding próbája az evés.Tehát rá kell rakni és ha jó jó ha nem nem.
Na majd ha 1x hazajöttél motorral, akkor referálj az útról, mert én már 5 éve készülök kimenni motorral, de soha nem jött még össze. Persze nem autópályán, meg nem is egy nap alatt, hanem a hegyeken keresztül.
Kicsi a világ, még az is lehet ismered. Szabados Isti a neve.
Régebben Schwangauban lakott.
Tényleg rohadt szép környék, na ott lehet motorozgatni a szép tájakon + síelni + bringázni + túrázni stb.
De mivel full kezdő vagyok, talán okosabb lenne a kisebb/könnyebb/gyengébb gép, és jövőre lecserélni a Banditra... Ti hogy gondoljátok?