Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én egy olcsón fenntartható motort szeretnék, és úgyvélem, hogy e kettő típus közül fogok választani.
De mivel full kezdő vagyok, talán okosabb lenne a kisebb/könnyebb/gyengébb gép, és jövőre lecserélni a Banditra... Ti hogy gondoljátok?
Jónak jó csak a tempót kell jól megválasztani.
Hosszú utakra az egy henger szerintem nem olyan jó.
Hát akkor azok csak szimpla kretének voltak.
Mé nem nézel meg egy BMW F 650-et? Kényelmesebb, mint a GS 500, és az is csak 4 körül fogyaszt. Van belőle 25 és 35 kW-os is.
Nem hinném.
Ugyanolyan k.európaiak vagyunk mint az ukrán,román,lengyel.
A svájciak már korlázozzák,szerintem pár év és mindenhol azt fogják csinálni.
Szóval hamarosan mi uraljuk Európát és Viktor is felülhet a fehér lóra.
3 hete voltunk síelni közelben Ausztriában. A pálya alján lévő parkolóban irányító 2 emberből az egyik magyar volt. A 3 bérletpénztárban ülő csajok közül az egyik magyar volt. Fent a pályák közepénél lévő kajáldában az egyik kiszolgáló magyar volt.

Obertauernben a lenti kajáldában egyikünk angolul kérdezett vmit a pincér sráctól, az meg válaszolt, h németül v. magyarul tud.
Hát ez az. Ugrott a motorral haza.
Meg így a holnapi gurulás is kétséges, ilyenkor azért nehezen szárad az aszfalt este.
Vagyis bárhova megyünk visszük a mentalitást.A végén pont olyan lessz kinn mint itthon.
Csak tippeltem de bejött.
Én nyaralni,kikapcsolódni megyek külföldre.

Keress egy tiger 800-ast és nem lesz gond se az erővel se a magassággal.
Kerdezd meg a haverodat. Mi a pärommal a boltban meg sem szolalunk, ha magyar hangot hallunk.... Többször elöfordult vad idegenekkel beszelgetve ez a 3 kerdes: Hol dolgozol? Mennyit keresel? Betudsz-e ajänlani?
Ja es amikor jobb munkät kaptam, az ex kollegäk annyira irigyek lettek, hogy vizet öntöttek a kocsim tankjäba (!), hogy ne tudjak dolgozni järni... Jo mi?
Basszus esik...ma sem megyek délután sehova!
Akkor elméletileg már csak egy villahidat kéne beszereznem?
Ménemjó a sok magyar?
Túl magyarok?
Ja és van street -re való naked fém fékcső készletem gyári.
Lehet viszont hogy a fitting nem jó hozzá.
Nem kell nagy lista.
Van egy pár csudaszép 22-es kormány befogóm meg 1 db hosszított gázbowden de az lehet hosszú lesz.
Ergo a puding próbája az evés.Tehát rá kell rakni és ha jó jó ha nem nem.
Igen, ahogy irtad! Kicsi a viläg, (ez jo) sok a magyar (ez nem jo), de a környek szep! (megint jo, duplän!) :)
hahaha...
Meg egy zárlatos sokkoló.
Mindjárt kapod Zolitól a listát: egy darab alig használt alsógatya, fűrészporos póló stb.
Na majd ha 1x hazajöttél motorral, akkor referálj az útról, mert én már 5 éve készülök kimenni motorral, de soha nem jött még össze. Persze nem autópályán, meg nem is egy nap alatt, hanem a hegyeken keresztül.
Kicsi a világ, még az is lehet ismered. Szabados Isti a neve.
Régebben Schwangauban lakott.
Tényleg rohadt szép környék, na ott lehet motorozgatni a szép tájakon + síelni + bringázni + túrázni stb.
bmw 650 xmoto. Geci kényelmetlen.
En is ott lakom! Ugye milyen szep a videk? :) Es a nappalibol lätszodik a kastely! :)
Zoli Drága,
igényt tartanék az átalakítási művelethez azokra a dolgaidra amitől megválnál. Írd meg e-mailen ha úgy van mit és mennyiért adnál.