Nem egy ismerősöm van aki ilyen magas és GS-ezik. Előbb elfáradnak a nyeregben, de ki lehet bírni.
Az enyém az pont ilyen jól fogyaszt, ezért is ilyen nehéz megválni tőle.
Ha akarsz venni egy jól fogyasztó F-est szólj, és akkor én meg tudom venni ezt a tűzpiros SV-t.
Hát kényelmesen neked szerintem nem lesz, itt a fél bagázs törpe, de van egy két ogre, akik majd nyilatkoznak.
A 3.5-es fogyasztás egy kicsit azért erős. Az enyém régi mérések szerint inkább 4 vagy egy picivel több, de már nem emléxem pontosan, olyan régen mértem.
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni!
GS 500 F-et szeretnek väsärolni, de abszolut kezdö luzer vagyok a temäban. A motort kenyelmesnek erzem, de mivel nincs összehasonlitäsi alapom, nemtudom, hogy ez hosszu tävon is igy maradna-e. En 190 centi, es 105 kilo vagyok, igy nem vagyok benne biztos, hogy pär szäz km-es utnäl nem lennenek-e gondjaim a nyeregben. Tudom-tudom, egy nagyobb Bandit jobb lenne, de engem csäbit a 3.5-ös fogyasztäs, mert munkäba is ezzel järnek, es lehet, hogy neha haza is. 2000km oda-vissza. Tudnätok-e nekem erre vonatkozoan tanäcsot adni?
Üdvözlettel:
Endre
Én már 2 napja motorozom.
Túl jó időt nem ígérnek, de ha az eső gyanúja fel sem merül, egy rövidet gurulhatnánk, mert a ciberét tavaly óta be sem indítottam. Remélem elindul.
Az enyém az pont ilyen jól fogyaszt, ezért is ilyen nehéz megválni tőle.
Ha akarsz venni egy jól fogyasztó F-est szólj, és akkor én meg tudom venni ezt a tűzpiros SV-t.