Kb 12ekm és atomstabil, csak akkor csúszik, ha Te akarod plusz baromi gyorsan bemelegszik (tapad mint az állat). Lehet van túragumi, ami tovább "él", de Neked ez kell (szerintem)
Én sosem használtam Sport D-t.
Lovi a nagy rajongója.
Én előre Pilot Powert szoktam rakni, azzal durván annyi km-t szoktam menni, amennyi Forintért vettem. (használtan)
A fekete valojaban 04 es max 05 ben lett forgalomba helyezve.
Es .mindketto szerintem kulfoldi.
Ami nem baj.
Nagyon ellteroek.vtr ezer meg sv hatotven? Az arukon kivul van hasonlosag?
Srácok tudnátok nekem segíteni. Egy nagyon jó havernak kellenének vélemények a erről és erről. A feketét ma megy megnézni.
Előre is köszi nektek, cserébe kaptok majd jobbnál jobb sütiket!
Nekem 4h alatt megvolt Budától-Budáig a full kanyar. Bár tény, hogy visszafelé az északi part helyett kicsit feljebb jöttem, de nem lövöm le a poént, lásd galériám: Balatonkerülés
Mondjuk a hétvégét se úgy képzelném el hogy akkor nosza megkerüljük aBalatont. Kézenfekvőbbnek tűnik ilyen esetben Prága-Nagybánya tengely mentén gondolkodni 4 éjszakával,péntek 16-órás indulással, hétfő hajnali keléssel reggel 8-as budapesti érkezéssel. De tényleg nem tudom hogy mi lesz még..
Annyira most nem tervezek semmit mint anno a Krímet. Ötleteim vannak.. több is, de időm nem tudom még hogy lesz. Valamint a nyár jelentős részét Budapesten fogom tölteni, így nagyobb esély van arra hogy csak 1-3 napra szakadjak ki a hétköznapokból mint 6-10 napra.. bár ez utóbbi sokkal jobb lenne.
Tervezel az idei évre valami érdekes túrát? Nem azért mert részt akarok venni rajta, csak szeretem az élmény beszámolókat olvasni a nem hétköznapi túrákról
Ne is mond. Zsír új laptop, viszonylag jó. Csak freedos volt rajta. Nem akartam win8-at felrakni, mert többen mondták szar. Persze a driverek, amiket adtak a géphez ill. az asus honlapjáról amit le lehet letölteni, az csak 8. v. 8.1-hez való és ezért vannak hardwarek, amiket nem hajt meg. win7 alatt Pl. LAN, WLAN és még egy pár. Szóval azt külön kellett keresgetnem a 7-eshez neten. Szóval a win7 már elavult, mindenki vegye meg a fosch 8 v 8.1. Anyjuk picsáját.
Lófaszt gyenge, zsír új gép, win7-el. Egyébként minden böngészővel csinálta és nincs vírus, mert végigkergettem. Lesöpörtem az flash playert, újraraktam és láss csodát működik. Lehet leszokok én is a mozilláról.
Lovi a nagy rajongója.
Én előre Pilot Powert szoktam rakni, azzal durván annyi km-t szoktam menni, amennyi Forintért vettem. (használtan)
Csak irigykedek ám.
Mit szeretne?
A vtr vadabb,jáccos gép az SV józanabb többcélú.
Es .mindketto szerintem kulfoldi.
Ami nem baj.
Nagyon ellteroek.vtr ezer meg sv hatotven? Az arukon kivul van hasonlosag?
RunKepper
Előre is köszi nektek, cserébe kaptok majd jobbnál jobb sütiket!
A Balaton-felvidék viszont jó, ahogy Somogy se lehet olyan rossz. A partmente az viszont borzasztó
Mondjuk a hétvégét se úgy képzelném el hogy akkor nosza megkerüljük aBalatont. Kézenfekvőbbnek tűnik ilyen esetben Prága-Nagybánya tengely mentén gondolkodni 4 éjszakával,péntek 16-órás indulással, hétfő hajnali keléssel reggel 8-as budapesti érkezéssel. De tényleg nem tudom hogy mi lesz még..