Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor az aláöltöző alá tegyél egy kis polifomot......ne menjen rá a huzat.
nincs protektoros nadrágom
Tatabánya és Esztergom között!
Az az új kanyargós ami Dobogókő környékére visz és új az aszfaltja az merre is van?
Van protektoros nadrágod, és úgy is? Bőr vagy kordura?
Nekem bőrből van, és a térdprotektor alatt semmit nem érzek.
Vasárnap cseréltem olajat, és gondoltam még mielőtt lemegy a nap, megjáratom kicsit. Dupla melegítőnadrág volt rajtam, és így is szétfagyott a lábam. Az utolsó 10 km-en felraktam a lábamat a tank mellé az idomra, úgy bírtam csak elviselni. Izgalmas élmény ilyen pózban 140-el haladni...
Térdmelegítőkből milyet ajánlanátok? Sajnos nekem még nyáron is fáj a térdem a szél miatt
Ganja a War thunder-t nem nyomod véletlen?
Vágom...........csak most picit rezignált vagyok.
Nem veszek semmit.
Ha válság van, ha nem, élni szeretünk... Érted te.
Ja.........valsagban veszek........tiszta sor.
Olcsó, lehet takarékos, szép a Szentem, en megértem. Válság van.
Köszönöm a válaszokat! Ilyen felfogatásra gondoltam,mert van 2 10-es furat a kormány perecen.Megoldható vajon?
15-dike sajna nekem kilőve
Azon még nem, de ide megyünk páran: link
Ezen gondolkozott már valaki?
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=5159&session
_id=
Megnéztem a manualban, 92-es gépnek 17 literes a tankja és ebből 3,5 a tartalék.
Megadom!
...amúgy én lelkes amatőr belekötős vagyok..
Miezaz esevemania?
Szólj ha mész szemlére és elkísrlek. Az élő Istenbe is belekötök, ebből élek
Van rajta tartalék? Én csak akkor tekergettem amikor leszedve políroztam és kipucoltam azt a bizbaszt amire azt mondják ,hogy benzincsap..
..át lehet alakítani....Bontó+22mm-es etz kormány...de a szakértők majd leírják..
Egyre jobban félek a vásárlástól...pedig nem vagyok beszari....csak naiv
Vagy csúsztatott kuplungos no fék pályagép

A 3000 km-es olajcserére tippelni sem merek...
Sziasztok!Valaki próbálta már hány liter marad tartalékon a gs500-ba,nekem 1992-es gépem van.Szeretném átcserélni a csuta kormányt is túra kormányra,mi a lehetőség!
Olaqjcsere frakciónaK SZERETETTEL!

Eljőőőő az időőőő amikor a gondos mindegyminekszületettdenemdohányrónőitulajdonos minden motorozás után kicseréli az olajat...sőt még akkor is cseréli amikor már nincs is motorja
Az mi ,hogy nagyon motorikus?

Ha egy motornál harminc valahány ezernél kuplungot kelél cserélni...annak vagy "nagyon"gazdája van....vagy "nagyon" nem annyi km.-je

Nagyon