Van protektoros nadrágod, és úgy is? Bőr vagy kordura?
Nekem bőrből van, és a térdprotektor alatt semmit nem érzek.
Vasárnap cseréltem olajat, és gondoltam még mielőtt lemegy a nap, megjáratom kicsit. Dupla melegítőnadrág volt rajtam, és így is szétfagyott a lábam. Az utolsó 10 km-en felraktam a lábamat a tank mellé az idomra, úgy bírtam csak elviselni. Izgalmas élmény ilyen pózban 140-el haladni...
Van rajta tartalék? Én csak akkor tekergettem amikor leszedve políroztam és kipucoltam azt a bizbaszt amire azt mondják ,hogy benzincsap..
..át lehet alakítani....Bontó+22mm-es etz kormány...de a szakértők majd leírják..
Sziasztok!Valaki próbálta már hány liter marad tartalékon a gs500-ba,nekem 1992-es gépem van.Szeretném átcserélni a csuta kormányt is túra kormányra,mi a lehetőség!
Eljőőőő az időőőő amikor a gondos mindegyminekszületettdenemdohányrónőitulajdonos minden motorozás után kicseréli az olajat...sőt még akkor is cseréli amikor már nincs is motorja
Nekem bőrből van, és a térdprotektor alatt semmit nem érzek.
Vasárnap cseréltem olajat, és gondoltam még mielőtt lemegy a nap, megjáratom kicsit. Dupla melegítőnadrág volt rajtam, és így is szétfagyott a lábam. Az utolsó 10 km-en felraktam a lábamat a tank mellé az idomra, úgy bírtam csak elviselni. Izgalmas élmény ilyen pózban 140-el haladni...
Nem veszek semmit.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=5159&session
_id=
...amúgy én lelkes amatőr belekötős vagyok..
..át lehet alakítani....Bontó+22mm-es etz kormány...de a szakértők majd leírják..
A 3000 km-es olajcserére tippelni sem merek...
Eljőőőő az időőőő amikor a gondos mindegyminekszületettdenemdohányrónőitulajdonos minden motorozás után kicseréli az olajat...sőt még akkor is cseréli amikor már nincs is motorja
Ha egy motornál harminc valahány ezernél kuplungot kelél cserélni...annak vagy "nagyon"gazdája van....vagy "nagyon" nem annyi km.-je
Nagyon