Ezer dolog lehet, több dolog együttes hatása. Lehet egyszerűen bezabált a géped valami kártékony kórokozót. Aztán gyenge harware, öregedő, széteső oprendszer. Internet sávszélesség kicsi...
Szétbasz az ideg, rohadt geci Bill Gecit ki tudnám nyírni! Egyébként nem vagyok egyedül ezzel a kibaszott youtubeos hibával, de senki nem tudja normálisan leírni, h hogyan lehetne véglegesen megszüntetni.
A fasz kivan ezzel a youtubeal! Állandóan kiírja, h próbáljam meg később, hiba stb. Tegnap hogy helyreállt, sütik kitöröltem, de most baszik menni. Vkinek hasonló?
Publikus az az útvonal logoló szoftver amit te írtál Androidra?
Nekem főként arra kéne hogy ha bicóval megyek mindenféle nem hivatalos utakon akkor a végén tudjam hogy hány km-t tettem meg. Gondolom tud ilyet is. Megjelenítéshez Gmapot használ?
Pár éve voltam náluk egy ilyen tréningen, nagyon megéri!
Mindenkinek csak javasolni tudom, az ott szerzett tudás, tapasztalás kritikus helyzetekben igencsak jól jöhet.
...hogy ezek milyen bénán bunyóznak! A töketlen szörny azokkal a baszott hegyes fogaival (amik ragadozó jellegére utalnak) miért nem harapta ki furcsadresszes pasi gigáját....pff idióta földönkívüli..
Viszont baleset nélkül nem tudom hogy az istenbe tudnám felelősségre vonni (amennyiben nem javítja ki a hibát), mert ugye számlát adni, nyilván véletlenül, de elfelejtett
Közel van a földhöz, ettől sokkal gyorsabbnak tűnik, jobb az úttartás, direktebb visszajelzések, sokkal izgalmasabb. Ezért is szeretem jobban az alacsony építésű motorokat, kevésbé az endurokat.
Majd valamikor cserélünk egyet
Chrome, utána Firefox, nálam Explorer nem játszik
Jó volt terelgetni a kicsikét
Nyomtam egy laza 100as karikát, nem fáztam de mondjuk nem is izzadtam
Nektek megy most?
Publikus az az útvonal logoló szoftver amit te írtál Androidra?
Nekem főként arra kéne hogy ha bicóval megyek mindenféle nem hivatalos utakon akkor a végén tudjam hogy hány km-t tettem meg. Gondolom tud ilyet is. Megjelenítéshez Gmapot használ?
Mindenkinek csak javasolni tudom, az ott szerzett tudás, tapasztalás kritikus helyzetekben igencsak jól jöhet.
http://youtu.be/LBnflnDArlk
Most komolyan? 1 tank benzin árán 3 évre le lehet tudni az akkut, e helyett inkább vegyen új motort?