Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szintén
Én már a Firefoxot sem használom, csak Chrome.
Okés, már olvastam a multkor is ha jól emlékszem
Majd valamikor cserélünk egyet
Másik böngészővel próbáltad?

Chrome, utána Firefox, nálam Explorer nem játszik
Pl. Win98 -ra. Itt is fontos a fokozatosság, mint a motorválasztásnál.
Nálam van a Zoli féle kütyüd
Cseréld le a win 95-öt
Jelentem ma megvolt az idei év első gurulása
Jó volt terelgetni a kicsikét
Nyomtam egy laza 100as karikát, nem fáztam de mondjuk nem is izzadtam
És ne beszélj ilyen csúnyán, mert most már ki tudunk moderáltatni!
Ezer dolog lehet, több dolog együttes hatása. Lehet egyszerűen bezabált a géped valami kártékony kórokozót. Aztán gyenge harware, öregedő, széteső oprendszer. Internet sávszélesség kicsi...
A sütiket én szeretem...neked mi a bajod vele?
Szétbasz az ideg, rohadt geci Bill Gecit ki tudnám nyírni! Egyébként nem vagyok egyedül ezzel a kibaszott youtubeos hibával, de senki nem tudja normálisan leírni, h hogyan lehetne véglegesen megszüntetni.
Nekem megy. Gumipókozd fel a számítógépedet is a GS-re, és úgy lökd az árokba.
Mi ezt használjuk többféle sportra. Időnként versenyzünk is vele. A legutóbbi bringázás látszik rajta.
Arra ez is jó lehet. http://www.endomondo.com/worko...
A fasz kivan ezzel a youtubeal! Állandóan kiírja, h próbáljam meg később, hiba stb. Tegnap hogy helyreállt, sütik kitöröltem, de most baszik menni. Vkinek hasonló?

Nektek megy most?
Szia Ujtordai!

Publikus az az útvonal logoló szoftver amit te írtál Androidra?
Nekem főként arra kéne hogy ha bicóval megyek mindenféle nem hivatalos utakon akkor a végén tudjam hogy hány km-t tettem meg. Gondolom tud ilyet is. Megjelenítéshez Gmapot használ?
Pár éve voltam náluk egy ilyen tréningen, nagyon megéri!
Mindenkinek csak javasolni tudom, az ott szerzett tudás, tapasztalás kritikus helyzetekben igencsak jól jöhet.
...hogy ezek milyen bénán bunyóznak! A töketlen szörny azokkal a baszott hegyes fogaival (amik ragadozó jellegére utalnak) miért nem harapta ki furcsadresszes pasi gigáját....pff idióta földönkívüli..
Hogyne... aztán még én leszek bíróságra citálva önbíráskodásért vagy testi sértésért.. vagy ki tudja miért.
Maximum lökdősődhettek egy kicsit mint a startrekben.

http://youtu.be/LBnflnDArlk
Viszont baleset nélkül nem tudom hogy az istenbe tudnám felelősségre vonni (amennyiben nem javítja ki a hibát), mert ugye számlát adni, nyilván véletlenül, de elfelejtett
Egyértelmű, hogy nem ért hozzá! Egy Mekk Elek. Ha baleseted van emiatt, börtön is kinézhet neki szakértői véleményezés után.
Közel van a földhöz, ettől sokkal gyorsabbnak tűnik, jobb az úttartás, direktebb visszajelzések, sokkal izgalmasabb. Ezért is szeretem jobban az alacsony építésű motorokat, kevésbé az endurokat.
Bazz, vagy sokat iszol, vagy keveset
Most komolyan? 1 tank benzin árán 3 évre le lehet tudni az akkut, e helyett inkább vegyen új motort?