Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te ki vagy tiltva!
Túlzott elvárásaid ne legyenek Viszont ez így a képeken tényleg nagyon szép, és elnézve a többi 900S árát, ez még jutányosnak is tűnik, ha csak a küllemmel vetem össze, meg az évjárattal. Utolsó modellév és ennek már állítható az első telója is ha jól tudom.
Ez tényleg szép...csak...hát kereskedés...valós km..kozmetika
Vedd meg az enyémet és lesz min molyolnod újra.
Szépnek nem szép.

Boci helyett egy szépfekete tehenet esetleg?
Kis tehén
Mondja valaki ,hogy ez a mini boci csúnya..

végül is a gömb tökéletes forma. és a LE/ súlyarányt se akarom javítani, mert önveszélyesen felgyorsulnék !
Szólj majd melyik árokba tolod be
Ezennel megalapítom a fogyi szakkört!:)

Esetleg egy hájledobó verseny?
Vesevedő es sör akart lenni...
En is vese edzővel nyugtát tam magam... Aztán egyszer csak nem jött fel a cucc... Azt hiszem mától vége a feherkenyernek es a sor ék... Na jó annak nem.
Makulátlan, persze
Kb. +10 kg, kíváncsi is vagyok hazafelé feljön-e rám a ruha? Még jó hogy van vesevédőm és ha nem tudom begombolni a gatyát, akkor azzal összefogom.
En konkrétan olyan ronda vagyok, mint egy Goblin, Ataa lassan Michlein baba ahogy olvasom, Zolirol van kép mindehol, csak keress rá, hogy lerobbant Triumph
Egyedül Brigi és Perik makulátlan, na meg Tibi és Isti talán ;)
Rosszul emléxel. Bár nemtom 2000-es évjáratnál hogy van, de 99-nél 6000 -ként kell ellenőrizni, gondolom a motor ua., bár szerintem senki nem csinálja 6e-ként.

Nem kell vkinek a gépem, jutányos áron megszámítom, lassan elegem van belőle, szerintem bekakált az akksi, mert nemrég töltöttem fel és már megint lemerült, no majd hazamegyek oszt ha reggel nem indul betolom az árokba + hátsó gumit kell vennem, oszt alig használom már. Áhhh, ezek a szezon előtti herce-hurcák.
Jut eszembe ataaa! Szereztél már középsztendert?
keress egy nőgyógyászt. az bontás nélkül, kipufogón keresztül megreszeli a lapkákat
Pontosabban ami késik az lassan jön.
Furcsa egy hozzáállás
Szívesebben járatnám meg én!
De ami késik nem múlik!
Úgy gondolod hogy korongcsere helyett inkább komplett motort cserélnél?
Ehh............ütőfényes napverés van...........elvigyem egy körre?
Idén már tuti nekem is kell korongoznom. 58 000 km és még nem volt cserélve. Utángyártott korongot nem akarok és azt sem hogy kivegyék a vezérműtengelyemet. Inkább hajlandó vagyok heteket is eltölteni motor nélkül.
Tudtok olyat aki a feltételek alapján vállalná a melót?
Annyi kiegészítés fűznék hozzá, hogy emlékeim szerint nem 6000-enként kell, hanem 12 000 -enként ellenőrizni.