186cm vagyok és annyira nem szörnyű! Mikor már kicsit zsibbadsz akkor kinyújtod a térded , kiállsz menet közbe a nyeregből. Én így kényelmesen 100-120km-et tudtam menni megállás nélkül! Akkor is inkább szomjas és vagy vizelés miatt!
Ez nem rossz ötlet, de fel evnel többet nem hasznälhatsz külföldi gepet, köteleznek a "nemetesitesre". Most felmerül a kerdes, honnan tudjäk a fel evet. Hät ha megällitanak ketszer-häromszor mondjuk 4 havonta. Elöször figyelmeztetes, majd pär ezres bünti (euroban)...
Igen, lätom a kepeden, nagyon szep peldäny!
De gondoljatok bele: otthon megveszem, itt ätpapirozom, majd ha elakarom adni, megint vissza? vagy itt adom el? Nekik a magyar motor olyan, mintha nekünk az ukrän motor. Ti vennetek onnan 10 eves hasznältat? Öszinten... :)
Benne van a pakliban,kölcsönzőnek ezért fizetsz lét,kötnek biztit.
Jobb lenne egy teljes áron kifizetett saját motort lezúzni?
Tapasztalatból mondom hogy nem.
A motoron nekem is megy,dudál,világít................csak lustaság miatt nincs felrakva a sárvédő és a váltókar aluhegesztőnél van mert megpóbálok egy tévesen elküldött daytona karból streetet csináltatni.
És a kertet beborítja a mult hétvégén szétvert galambház maradványai.
Azonkívül van egy ettől független családi ügy ami viszonylag csúnya fordulatot vett..........ezt kell vasárnap kezelni de sokáig fog tartani.
Ha ezt összeadod láthatod hogy nem jókedvemben tologatom a szezonkezdést.
A szél még hagyjám, a térded fog fájni (150cm-es 60kg-s japókra van tervezve a vas). Az enyémet itthon 650-ért adja a kereskedés és makulátlan . Lehet érdemes lenne átpapíroznod, akár az ataaa-ét.
Ez megnyugtato, akkor csak kibirnek egy haza-vissza utat...
Igen, gondolkodtam Banditban is, van is egy ilyen ugyanebben a kereskedesben: http://suchen.mobile.de/motorr...
De ezek a Banditok többet fogyasztanak nem?
Ja es nekem csak 35KW-os motor jöhet... (A2)
Szia!
Én 182cm magas és 115+ kg vagyok, de 690km-t gond nélkül lezavartam a nyergében. 7 évig volt F-em, nagyon imádtam, de a méreteid miatt célszerűbb a nagyobb gép (lsd pl Bandit), sokkal kényelmesebb, a GS-t gyorsan kinövöd és a banditával is lehet lassan menni. A fogyasztásod a 100+ kg miatt soha nem fog 4l alá menni, bocs
Hät ezaz, hogy en sem tudom! :) A jogsi ota nem motoroztam, es ha kiviszek egy gepet a kölcsönzöböl, majd a következö sarkon eldölök, akkor nekik nem mondhatom, hogy bocsi, majd hazaviszem es lefujatom...
Igen, azert is neztem az F-eset, mert azt olvastam rola, hogy (jobban) szelvedett, de van egy erzesem, hogy kenyelmes testtartäsban pont a fejemre menne a menetszel...
A viccet félre téve honnan tudnánk a tűrőképességedet?
Ha megvan a jogsi én azt javasolnám hogy keress egy laza szabdság alkalmával egy motorkölcsönzőt és bérelj ki egy motort mondjuk a hétvégére.Utána már lesz támpontod.
Van ausztriában egy ilyen cég ahol szupersporttól a túraendúróig minden van.És az alpokban van a cég.
Igen, tudom, hogy dräga, otthon olcsobb lenne, de muszäj itt kint vennem, mert nyilvän itt hasznälnäm es itt is adnäm el, es hät sajnos a nemetek nem igen vesznek "keleti" motort-autot, csak nemetet.
De gondoljatok bele: otthon megveszem, itt ätpapirozom, majd ha elakarom adni, megint vissza? vagy itt adom el? Nekik a magyar motor olyan, mintha nekünk az ukrän motor. Ti vennetek onnan 10 eves hasznältat? Öszinten... :)
Jobb lenne egy teljes áron kifizetett saját motort lezúzni?
Tapasztalatból mondom hogy nem.
És a kertet beborítja a mult hétvégén szétvert galambház maradványai.
Azonkívül van egy ettől független családi ügy ami viszonylag csúnya fordulatot vett..........ezt kell vasárnap kezelni de sokáig fog tartani.
Ha ezt összeadod láthatod hogy nem jókedvemben tologatom a szezonkezdést.
Igen, gondolkodtam Banditban is, van is egy ilyen ugyanebben a kereskedesben: http://suchen.mobile.de/motorr...
De ezek a Banditok többet fogyasztanak nem?
Ja es nekem csak 35KW-os motor jöhet... (A2)
Én 182cm magas és 115+ kg vagyok, de 690km-t gond nélkül lezavartam a nyergében. 7 évig volt F-em, nagyon imádtam, de a méreteid miatt célszerűbb a nagyobb gép (lsd pl Bandit), sokkal kényelmesebb, a GS-t gyorsan kinövöd és a banditával is lehet lassan menni. A fogyasztásod a 100+ kg miatt soha nem fog 4l alá menni, bocs
Amúgy tényleg 1200-as bandit a nyerő.
A viccet félre téve honnan tudnánk a tűrőképességedet?
Ha megvan a jogsi én azt javasolnám hogy keress egy laza szabdság alkalmával egy motorkölcsönzőt és bérelj ki egy motort mondjuk a hétvégére.Utána már lesz támpontod.
Van ausztriában egy ilyen cég ahol szupersporttól a túraendúróig minden van.És az alpokban van a cég.
öt neztem ki:
http://suchen.mobile.de/motorr...