Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont most gondolkoztam, de ha 3-4 ezret mentem a második olajammal, akkor nagyon nem fogom lecserélni, csak azért mert 3 hónap alatt 2-szer volt csak beindítva... azt a 2ezret is kifizettem :D
Nem kell cserélni. Ez az "évente olajcsere, meg mindenképpen melegíteni indulás előtt, amíg a szomszéd agyára mész" el van túlozva szerintem.
Azt nem tudom, hogy valóban kell-e évente cserélni az olajat, ha csak pár ezret mész.... (mondjuk engem ez nem érint )... lehet ez csak valami olajlobbi? Azért ez nem tartós tej, hogy eláll egy pár hónapot, de ha kinyitod, akkor rotty... vagy igen ?
Jól. Felesleges.
Szerintetek lecseréljem az olajat és a szűrőt? 3000km-et mentem vele tavaly , de egy hónapnál többet nem állt a télen a gép. Valamennyit mindig mentem vele. Úgy gondolom , h maradhat az olaj még. Jól gondolom?
Moto.it -et is lehet böngészni!
Kezd el a subito.it-t meg a mobile.de-t mert nem lesz itt sok változás.
Nemsoksemmi.
Én továbbra is lesem hahun a Vfr800-akat, várom az igazit. Hétvégén haver is eladta fz6s-t, szóval már kölcsön motor sincs.
Namiamálnavanitt?
Ha a ma elvitt sárvédőm hétvégéig kész és a váltókar is visszakerül akkor hétvégi nagy tesztnek vetem alá a lánclocsolót és megkezdem a szezont.
Bár még kéne több mindent csinálni.
Legfőképp egy akksit venni mert az megszivat ha kell ha nem.
Még nincs, de még az idő se jó hozzá. Következő hónapban akarok.
Naná ha én nekikezdek.
Vanmármotor?
Szia Gábor!

Őszintén nem tudom, de egy biztos jó lenne eljutni, nem ártana egy ilyen hétvégét végignyomni!
Faszán néz ki!
Nem is klasszikus 600-as... 100 ló környéki motor

Gyenge motor, jóhogy nem eszik sokat
Injektoros 650 GS simán hozza a 4 literes fogyit.
Igaz, rosszul írtam, nem csak a levegőből jön.
Pedig mégis csak a levegőből jön! Csak 16 rész lufthoz kell 1 rész benzin.
De a nagyobb rész a levegő!
Megint a jó öreg fogyasztás. A cibere szintén megeszik alaphangon 5,2 -5,4-et. Szóval vki már írta, ennyit esznek a 600-asok. Egy ismerősnek új transalpja van, na az még többet eszik, szóval aki 600 v. nagyobb gépet vesz az ne várjon 4 literes fogyasztást. A LE-rő nem a levegőből jön.

Persze gondolom le tudnám 5 körülire vinni, de nem fogok 80-90 km-el menni, mert akkor veszek egy rollert.
Ha a fogyasztás számít, akkor FZ6: tartós 150-nél 5-5,5 l.
Jajj,nagyon köszönöm a segítségedet!A Reno-udvar jól hangzik,holnap úgyis van dolgom a Váci úton,oda bemegyek!Mégegyszer köszi a fáradozásodat!
SV ha húzod neki, fogyaszt is, ha meg nem, fogyaszthat jól, de azt meg nehéz kibírni.
Helló!Nagyvastól rendelte,aszem 5rugó volt postával
Kilencert a vfr jobb.