Pont most gondolkoztam, de ha 3-4 ezret mentem a második olajammal, akkor nagyon nem fogom lecserélni, csak azért mert 3 hónap alatt 2-szer volt csak beindítva... azt a 2ezret is kifizettem :D
Azt nem tudom, hogy valóban kell-e évente cserélni az olajat, ha csak pár ezret mész.... (mondjuk engem ez nem érint )... lehet ez csak valami olajlobbi? Azért ez nem tartós tej, hogy eláll egy pár hónapot, de ha kinyitod, akkor rotty... vagy igen ?
Szerintetek lecseréljem az olajat és a szűrőt? 3000km-et mentem vele tavaly , de egy hónapnál többet nem állt a télen a gép. Valamennyit mindig mentem vele. Úgy gondolom , h maradhat az olaj még. Jól gondolom?
Ha a ma elvitt sárvédőm hétvégéig kész és a váltókar is visszakerül akkor hétvégi nagy tesztnek vetem alá a lánclocsolót és megkezdem a szezont.
Bár még kéne több mindent csinálni.
Legfőképp egy akksit venni mert az megszivat ha kell ha nem.
Megint a jó öreg fogyasztás. A cibere szintén megeszik alaphangon 5,2 -5,4-et. Szóval vki már írta, ennyit esznek a 600-asok. Egy ismerősnek új transalpja van, na az még többet eszik, szóval aki 600 v. nagyobb gépet vesz az ne várjon 4 literes fogyasztást. A LE-rő nem a levegőből jön.
Persze gondolom le tudnám 5 körülire vinni, de nem fogok 80-90 km-el menni, mert akkor veszek egy rollert.
Bár még kéne több mindent csinálni.
Legfőképp egy akksit venni mert az megszivat ha kell ha nem.
Vanmármotor?
Őszintén nem tudom, de egy biztos jó lenne eljutni, nem ártana egy ilyen hétvégét végignyomni!
Gyenge motor, jóhogy nem eszik sokat
De a nagyobb rész a levegő!
Persze gondolom le tudnám 5 körülire vinni, de nem fogok 80-90 km-el menni, mert akkor veszek egy rollert.