Nem rendeltem,de ha nem jön meg, zsé vissza. Úgy rendelek kintröl mintha egy kenyeret vennék. Volt, hogy nem jött meg. Rá 1hétre visszakaptam a pénzem (4k). A motorra 6 féle cuccot rendeltem. Majd jön.
megfigyeléseim alapján kijelenthetem hogy a pénz nem boldogít (inkább feszültté teszi az embert)
persze van egy szint ahol a pénztelenség miatt boldogtalan az ember, pl amikor már nem tud a gyerekeinek rendes kaját adni
Dehogynem.sot..........kinn csak undoritoan gazdag es ennek megfeleloen boldog ember van.
Az embert ero problemakra ket megoldas letezik.
Az egyik az hogy kulfoldi munka.
A masik hogy az elso horribilisen nagy fizetesbol amibol nem tudsz tul nagy lakast venni mert akkora aza penz veszel egy gsxr 1000 est.
Es innentol van a menyorszag.
Ne kezdjuk ha lehet.
Csak szep lassan,vagy gyorsan, de csodben menj.
Ha akarsz.ha nem azt is ugyanigy.
Jobb lesz mindenkinek.
Ennel a gittragasnal csak fisi jobb egy hajszallal.
En jelenleg rohadtul leszarom ki hova tavozik.
Egyre figyelmeztetek.
Most kene menni mert elkeztek eszme
lni es igyekeznek vedeni a munkaeropiacukat.
Szoval kapuzaras lesz hamatosan.
Ugyhogy csomagolj.
Az enyém is simán tudja a legnagyobb hidegekben is, Fontos, hogy legyen feltöltve az akksi és akkor nem lehet gond. Ha pár hétig nem használod nagy hidegben, utána már merülhet annyit, hogy tölteni kell, hogy indítsa. De ez teljesen természetes.
Tápot pedig a helyzetjelző izzóról kapja. Vagy van közel 5k-ért rendes kerek műszer és a meglévő kettő közé föl lehet felpattintani. Az annyival jobb, hogy esztétikusabb és jelzi ha nincs töltés. Ez a fenti meg csak méri.
köszke
persze van egy szint ahol a pénztelenség miatt boldogtalan az ember, pl amikor már nem tud a gyerekeinek rendes kaját adni
utalom azt az ezer párszáz zsetont aztán egyszercsak jön az áru?
rendelt tőle már valaki?
Az embert ero problemakra ket megoldas letezik.
Az egyik az hogy kulfoldi munka.
A masik hogy az elso horribilisen nagy fizetesbol amibol nem tudsz tul nagy lakast venni mert akkora aza penz veszel egy gsxr 1000 est.
Es innentol van a menyorszag.
Szoval kulfoldi munka es gsxr 1000 k5.
Csak szep lassan,vagy gyorsan, de csodben menj.
Ha akarsz.ha nem azt is ugyanigy.
Jobb lesz mindenkinek.
Ennel a gittragasnal csak fisi jobb egy hajszallal.
En jelenleg rohadtul leszarom ki hova tavozik.
Egyre figyelmeztetek.
Most kene menni mert elkeztek eszme
lni es igyekeznek vedeni a munkaeropiacukat.
Szoval kapuzaras lesz hamatosan.
Ugyhogy csomagolj.
De itt is elvagyok egyenlőre.
Tápot pedig a helyzetjelző izzóról kapja. Vagy van közel 5k-ért rendes kerek műszer és a meglévő kettő közé föl lehet felpattintani. Az annyival jobb, hogy esztétikusabb és jelzi ha nincs töltés. Ez a fenti meg csak méri.
Nem volt semmi gáz a töltéssel számtalanszor mértem igaz csak alapjáraton.