Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bikakábel nem nagy befektetés!
245+éne 95+Kedvesem 60+ 3 doboz össz 110 L+tanktatyó herezacskókkal cirka 450-500kg menetkészen.Régen volt egy ember és egy kérdés..tee ezzel is tucc kerózni ? a válasz mindennel ugyan ez vonatkozik a lapozásra is...a stopper meg versenyzőknek való,ugyehogyde
Azé az enyémből még nem folyt olaj a hengerfej alól.
Van helyette rejtélyes akkugont.
Ja értem, hogy a te GS-edről írod. Ha akarod, cserélhetűnk. GS GS.
Gs gyengéi jah tankolni kell
Monnyuk a hengerek azé útban vannak.........................legalábbis a tankon parkoláshoz tuti.
Kössz Rami!

Gs 1200 csak 220-on vmennyi kg,a tiéd mennyi?
Nem vagyunk, hanyat esve a GS-től, hidd el, ismerjük a gyengéit.
Vemhes?
Köszönöm, hogy higgadt maradtál. Nos próbáltam, többször is, azért írtam csak. Egyébként én is minden motort szeretek,de nekem nem való nehéz motor a sok város miatt.
Csak túl lent van a lábtartó.
A GS 5 Mázsásan is szinte fülön fordul,és olyan kezes mint a ma született járvány
Megtettem,de fenntartom,hogy a bandit jól fordul,súlyához képest meg pláne.Persze minnél könyebb,annál jobb....
Nyugodtan alkoss véleményt,nem vagyok elfogult úgy érzem,de mindenről akkor alakul ki az igazi vélemény ha kipróbálod,tapasztalatom szerint. Én mindenem jól tudom érezni magam csak 2 kereke legyen,pöfögjön,meg legyen pár kanyar....
Próbálj ki sok modern motort, pl. a speed triple-t és meg fogod érteni, mire gondolok.
Bocsi Szotyi. Csak ez GS500 fórum azért mertem kendőzetlenül leírni a véleményem. Tényleg bocs. Meg ki vagyok én egy GS500 nyergében?
Nem olyan merev tartású mint egy alu hídváz,pont ez segít a futóműnek kanyarodáskor érzésem szerint.
Nem nyúlik a váz közben?
Lehet vele menni 200-al persze, de szerintem egy unalmas, nehéz,buta motor, amelyik meghal egy szerpentinen, izmozni kell vele, alulkormányzott.
Próbálj ki egyet,meg fogsz lepődni,nagyon könnyen ívet talál!
Alapvetően jól látod a szitut.... a nagy neked biztosan tetszene,ha az XJ bejön....

Az ár döntött nem vitás,3 évesen vettem,akkor egy FJR 2-2,5 millióval drágább volt uailyen idősen,mondjuk nem is szerettem volna akkora bálnát,a kölönbözetből meg azért sok élmény összejött eddig.
Nem ezt tapasztaltam.
Szerintem nem arra találták ki. Nem az a kanyardöntögetős fajta, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam, inkább olyan kiállsz az útra és mész egyenesen cruzolva.
Ahogy egyesek mennek vele nem uncsi.....................bár igazából nem is látod őket csak két kanyarig.