245+éne 95+Kedvesem 60+ 3 doboz össz 110 L+tanktatyó herezacskókkal cirka 450-500kg menetkészen.Régen volt egy ember és egy kérdés..tee ezzel is tucc kerózni ? a válasz mindennel ugyan ez vonatkozik a lapozásra is...a stopper meg versenyzőknek való,ugyehogyde
Köszönöm, hogy higgadt maradtál. Nos próbáltam, többször is, azért írtam csak. Egyébként én is minden motort szeretek,de nekem nem való nehéz motor a sok város miatt.
Nyugodtan alkoss véleményt,nem vagyok elfogult úgy érzem,de mindenről akkor alakul ki az igazi vélemény ha kipróbálod,tapasztalatom szerint. Én mindenem jól tudom érezni magam csak 2 kereke legyen,pöfögjön,meg legyen pár kanyar....
Alapvetően jól látod a szitut.... a nagy neked biztosan tetszene,ha az XJ bejön....
Az ár döntött nem vitás,3 évesen vettem,akkor egy FJR 2-2,5 millióval drágább volt uailyen idősen,mondjuk nem is szerettem volna akkora bálnát,a kölönbözetből meg azért sok élmény összejött eddig.
Szerintem nem arra találták ki. Nem az a kanyardöntögetős fajta, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam, inkább olyan kiállsz az útra és mész egyenesen cruzolva.
Van helyette rejtélyes akkugont.
Gs 1200 csak 220-on vmennyi kg,a tiéd mennyi?
Az ár döntött nem vitás,3 évesen vettem,akkor egy FJR 2-2,5 millióval drágább volt uailyen idősen,mondjuk nem is szerettem volna akkora bálnát,a kölönbözetből meg azért sok élmény összejött eddig.