Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyedül még nem sikerült elborítanom. Erre azért nagyon ügyelek.
Jó lenne nem irkálnál le ilyeneket, épp most dicsértelek meg hogy elbírod a zongorát!
Én elhiszem csak kurvára leszarom.
Ami feltűnt, nekem legalább is normál körülmények közt ugyanolyan könnyű terelgetni mint az Er-5- öt. Ergo messze lekakálom Zoli is a gülüvel mit kínlódik. Aztán gyorsítson jobban- megint leszarom.. Megy? Megy! Jól megy? Nekem jó a laza 160- as utazó, meg a tempósabb 180- 190- es. Ennyi a lényeg. Kanyarogni úgyse attól tudnék jobban mert egy gülü van a seggem alatt..Az a baj, szerintem ezt a súly témát itt pár emberen kívül mint épp szotyi hsz- e is érzékeltette messze leszarja mindenki.
Őszintén, mit számít a közúton mennyi tizeddel vagy gyorsabb a másik motorosnál?
Kit érdekel a kanyarokat ki veszi be könnyebben? Most akkor ti túráztok akkor rögtön versenyeztek is? Erről szól?
A másik- amint mondtam itt minden motor nehéz- de ééérdekes lovi pihekönnyű 247- kilós 650- e sose kerül szóba..
Szal, van itt részrehajlás nem is kicsi. Z 750 meg a Gsxf vagy mi a pöcsöm, Kawa nehéz a Gsxf az meg nem..
Vagy az is tud vmit amitől hopp, máris leugrik belőle 50 kiló?

Csabikám!

Csókoltatnak za itteni régi Zé-sek! Főleg egyikük barátnője röhögött fekve rajtad, a jajongó hátsó ülés miatt. Csak elmondanám, gyerek le akarta cserélni pár hónapja a Zé-t (sima) és a csaj nem engedte neki. Mert neki nagyon kényelmes az ülés. Ja és még nem a láncsprét használja testápolónak!
Jó ha az embernek vannak barátai, akik leemelik róla a motort

Eddig csak egyszer szedtem fel a földről egyedül a Divit, hát majd összefostam magam, pedig a honda safety hungary videóján olyan könnyed lazasággal csinálta az instruktor, hogy hajaj, én meg igyekeztem ugyan úgy csinálni (ha máshogy csinálom, valószínű még mindig fekve lenne a gép)
Az 1.2 Bandit méretéhez képest nem olyan nehéz... ellenben ha megnézzük hogy az 1.2 Inazuma kb 30 kiloval könnyebb, azért már máshogy fest.

Egy motor nem attól lesz nehéz hogy hány kiló... kategórián belül kell nézni. Ezért pl az 1200 GS-t se lehet nehéz motorozni, mert az is csak 230 kg (a levegős, nem ADV)..pont mint a te motorod, mégis fényévnyi a távolság a kettő között, mert az egyik könnyű a másik meg mégis nehéz..de szerintem ezt úgyse fogod megérteni
Lóf..sz a valagadba az jár!

Te legalább elbírod a motorodat! Ezért már becsüllek! Esetleg adhatnál tanácsokat a gyengébbeknek...
Dipshittől kapott egy fricskát,,,- akkor ki is robbant be ide oda?
Jó megszokhattam volna, ha Gs fórum akkor alapból minden motor nehéz.. Ugye mint az elébb a nagy Bandit...
A szilveszterit utólag elolvastam.. abba már másodikán nem volt képem beleugatni.. de ennyi azért jár
Fisi megint olyan mint egy atombomba, ahogy berobbant ide. Tényleg maga gerjeszti a feszkót. Persze Dipshittől kapott előtte egy fricskát, ..... na de ágyúval verébre lőni?!
De csak fojtva.
Na, megnyugodtam.
De.
Egy csirkeszárnyas majom nem illene hozzám jobban?
Mint már mondtam ha egy kicsit is érdekelne egy motor dinamikája akkor értenéd.
De nem érdekel csak az hogy minnél gyorsabban elérj a sátorhoz így feleslegesen koptatnám a billentyűzetet.
Egyezzünk meg abban hogy a súly a lényeg nem az hogy mekkora darab ............. vagy és hogy mennyi izom van rajtad.
Asszimetrikus, "BMW" stílusú fényszóróval.. no, nem bírja azt ha nekicsapódik a kilométerkőnek
Erre ne vegyél mérget.. Csak néha átnézek ide is . Dipshit én megtaláltam neked az ideális motort! Vegyél egy Pony Rometet, könnyű is- leér a lábad is, meg költséghatékony is! Jó lesz?
Én motoroztam már TDM-essel együtt, meg olyannal is aki már továbblépett. Nekem elég volt az ő tapasztalatuk
Pedig a TDM-ben van valami, nekem tetszik.
No- hirtelen nem felemelni kell? Most akkor ez hogy van Zoli?
Valld be, többet lógsz itt titkon, mint más topicokban... meg merem kockáztatni hogy a kedvencek között vagyunk a böngésződben
Nem felemelni kell a motort...............a hulknak állna jól...............az legalább zöld.
De ne rögtön támadj.
Gyere, nem bánjuk. De rögtön támadj.
Hát mit lehet tenni ha ennyi lekvár, gyenge legény van itt a Gs fórumon...
Szerintem, nem magasabb mint egy DL, pláne mint egy Tiger. Túrázásra nem lehet rossz szerintem.