Hát én nem voltam ilyen szerencsés, ráadásul asszonynak nem tetszett ám akármi. :) Járólap, csempe, ragasztó, fuga, meg még néhány apróság és hopp 230. Aztán még csak most lesz lerakva.
Amikor bezárt a bricostore engem leültettek egy kupac lapra és simán 1000 ért hiénáztunk vagy 45 nm--t.
Abból lett a garázs lerakva.
Nem volt már kocsi annyian voltak így a madaras teszkóból szereztünk egy bevásárlóst.Majd megszakadtunk mire kihúztuk.
Holnap felrakom rá az idomokat és csinálok róla egy fényképet az idomok nélkül aztán azokkal megpróbálom ugyan abból a pozíciókból csinálni majd a képeket. Fejidomot viszont nem rakok rá mert ahhoz nincs tükröm :D csak kormányra való tükröm van itthon. :)
Ez így néz ki :D Annyi hogy amit newuser linkelt neked feljebb egy képet nekem nem kerek lámpám van elől hanem olyasmi mint a ZXR 250 esen ami van de nem teljesen ilyen. Amúgy ebayen vettem én is ezt a GS 500 at idomokkal együtt 580 Euróért (174.000 Ft )... szerintem az nem volt nagy pénz egy korrekt állapotú GS 500 hoz képest... Németek szeretnek rá idomokat rakosgatni :P
Végén Romet Ponyt fogok venni tavasszal
Kompozni is kell.
Ritka madár..............vagy szamár.
Mindenki GS-re gerjed ebben a szegmensben.
Abból lett a garázs lerakva.
Nem volt már kocsi annyian voltak így a madaras teszkóból szereztünk egy bevásárlóst.Majd megszakadtunk mire kihúztuk.
Most épp 50 négyzetméter járólapot és csempét rakatok a helyére a mesterekkel. Anyagi csőd ez az egész.
És kurvajól nézek ki rajta.
320.
Énnyertem.
Stopper,ehh.....napkeltétől napnyugtáig mérjük mi az időt!
100% ig ugyan ilyenek az idomjaim csak tűzpirosak
Ennyi píz jó érte.