Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem gerjedek a germánra, távol álljon tőlem. Ebben a szegmensben jöhet a Tiger, a Multistrada, Teneré. Meg a lottó ötös.
Hát én nem voltam ilyen szerencsés, ráadásul asszonynak nem tetszett ám akármi. :) Járólap, csempe, ragasztó, fuga, meg még néhány apróság és hopp 230. Aztán még csak most lesz lerakva.

Végén Romet Ponyt fogok venni tavasszal
Nagyon nagyon messzire.
Kompozni is kell.
Hova is?
Be kő próbálni.
Ritka madár..............vagy szamár.

Mindenki GS-re gerjed ebben a szegmensben.
Amikor bezárt a bricostore engem leültettek egy kupac lapra és simán 1000 ért hiénáztunk vagy 45 nm--t.
Abból lett a garázs lerakva.
Nem volt már kocsi annyian voltak így a madaras teszkóból szereztünk egy bevásárlóst.Majd megszakadtunk mire kihúztuk.
Amúgy hahun a sárga Tiger már csak 1,15. 1,5 éve hirdetik nagyon nem kell senkinek, még a végén enyém lesz 900 körül.
Ugye tudod, hogy lakást csináltatok egy zsák pénzért? Ne mutogass nekem közel 7000 eurós motort, ami ráadásul még jól is néz ki!

Most épp 50 négyzetméter járólapot és csempét rakatok a helyére a mesterekkel. Anyagi csőd ez az egész.
Emiatt fogytam 17-et.

És kurvajól nézek ki rajta.
Tudtad, hogy évi 10 kilót fogsz hízni és emiatt gizda motort kerestél direkt vagy mi?
Ez kérem tudás a javából.
De csak a motor kicsiny súlya miatt!
190+110+20-a dekliről amit leradírozok.
320.
Énnyertem.
260+100+20-30kg csomag=380-390kg körül,vazz mint egy fél Trabi....

Stopper,ehh.....napkeltétől napnyugtáig mérjük mi az időt!
Köfííííí...................jössz te is?
És találtam olyan GS 500-at még az évjárata is stimmel http://www.mha.dk/post/Suzuki-...

100% ig ugyan ilyenek az idomjaim csak tűzpirosak
Gyártottam kis bikakábelt drótból, úgyhogy nyugi!
Tükör nem fontos.mondta oktató többet forgasd a fejed.
Holnap felrakom rá az idomokat és csinálok róla egy fényképet az idomok nélkül aztán azokkal megpróbálom ugyan abból a pozíciókból csinálni majd a képeket. Fejidomot viszont nem rakok rá mert ahhoz nincs tükröm :D csak kormányra való tükröm van itthon. :)
Má aszittem takonyszín suzuki de nem...................
Ennyi píz jó érte.
Boccsesz.
Benn lesz a pakkban egy méretes darab.
Ez így néz ki :D Annyi hogy amit newuser linkelt neked feljebb egy képet nekem nem kerek lámpám van elől hanem olyasmi mint a ZXR 250 esen ami van de nem teljesen ilyen. Amúgy ebayen vettem én is ezt a GS 500 at idomokkal együtt 580 Euróért (174.000 Ft )... szerintem az nem volt nagy pénz egy korrekt állapotú GS 500 hoz képest... Németek szeretnek rá idomokat rakosgatni :P
húú ez övön aluli volt