Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szintén Sok Boldog Névnapot!
Vajon kinek szánhattad?
Köszi!
Ja és csak 1 millát.

A nasa egyik alvállakozója költött ennyit..............és simán bejött mert lehetett reklámozni a tollat nasa cuccként.

De igazából a szálló grafitpor a sulytalanságban vicces zárlatokat és tüzeket okozott mindenfelé.
Hát attól nem tisztul ki a karbi, h leengeded belőle a benyát.
Ataaa, Boldog Névnapot!

Meg persze a többi Attilának is.
Soha nem csináltam még s karbival semmit se... A le eresztő csavarral ha le engedem az nem elég? A benzin szűrő nem tűnik rossznak...
Benzinszűrőd van? És ha igen, nincs eldugulva?
Karbit kéne szerintem megnézni, megtisztogatni, lehet "beállt" benne az agyonadalékolt benzin...
Sziasztok! Segítség! Nem indul a Suzi.... Az előzményeket már tudjátok! Ami kiderült hogy s benzin csap nem jól működőt mert folyamatosan át engedte a benzint az a tisztítás után jó lett, szerelő tanácsra kicseréltem a gyertyákat van szikra és mégse indul... Ötlet?
Hogy 6 milliárd dollárért kifejleszthessenek olyan tollat ami ott is fog.
Ápropó azt tudtátok hogy az amcsik mért nem használnak ceruzát az űrsiklón sulytalanságban?
Detto. Már én is unom, egy párszor már jeleztem, de nem sok változott.
Az 1100-as drag nehéz?...az..
..de az exbarinő leszarja...pedig vasággyal negyven killa.
Mire is vesz valaki motort?
Speed-el ne menj együtt a chopperekkel...mert neked fog fájni..
..én szóltam!
Amúgy nekem tetszik a "boci"...amire semmi épkézláb magyarázatom nincs...
..azért a faszom sem érti ,hogy miért pont a Gs500 fórumban fight-olnak totál más márkák userei..
..magyarosan fogalmaztam...hmm...de azt is leszarom.
Ellenben kurvára unom már ezt a szardobálást...ezért is vagyok itt egyre ritkábban...
Én erre csak ezt tudom mondani.
A GSXF is nehéz, ők is tudják, a hivatalos tesztekben is le van írva,nem titok..... minek dörgöljük az orruk alá? Te is csak ebben a "háborúban" kaptad meg, hogy a Z nehéz, ami tény, de ne törődj vele, mint ahogy őket sem érdekli. Motorozz,... ha neked bejön, az a lényeg! Olyan motort, úgysem tudsz venni, ami mindenkinek tetszik. A fő, hogy neked tetsszen.

Hol élsz te szatyorban? És még te mondod.. Ugyan..
Olyanok mint a homokos tavfuto a maratonon.
Ok hogy igyekeznek de valahogy mindig jon egy szimpatikus hetero aki megelozi oket a vegen es o viszi el az ermet.
Legalább olyan szép mint az elbaszott répaszín- hidd el- főleg az új metál...
Mindig is a legkisebb a kawa volt a negy japobol.
A honda teny hogy jobb motorokat gyart es a yamaha is a suzuki meg olcsobbakat.
A kawa max a sportgepeikkel rug labdaba es talan par crossal.
Ezt a tenyt meg az ovisok is tudjak.
Es tenyleg milyen mar a kultikus hanyaszin?
Ezt mikor álmodtad?
Sose fogod fel.kb a fel vilag panaszkodik a sulyara minden z nek.a masik fele meg tuti hogy hondat venne szal mindenki hulye csak te vagy helikopter.
Egyébként én is leszarom. A többiek meg nem.. mondjuk egyedül Zoli verheti itt kéjesen a tamtamot, mert neki tényleg könnyű motorja van, míg a többieknek annyira azért nem.

Amíg nem kifejezetten terepre keresek motort, addig a tömeg annyira engem sem érdekel... de olyan jó ezzel téged cukkolni