Sziasztok! Segítség! Nem indul a Suzi.... Az előzményeket már tudjátok! Ami kiderült hogy s benzin csap nem jól működőt mert folyamatosan át engedte a benzint az a tisztítás után jó lett, szerelő tanácsra kicseréltem a gyertyákat van szikra és mégse indul... Ötlet?
Az 1100-as drag nehéz?...az..
..de az exbarinő leszarja...pedig vasággyal negyven killa.
Mire is vesz valaki motort?
Speed-el ne menj együtt a chopperekkel...mert neked fog fájni..
..én szóltam!
Amúgy nekem tetszik a "boci"...amire semmi épkézláb magyarázatom nincs...
..azért a faszom sem érti ,hogy miért pont a Gs500 fórumban fight-olnak totál más márkák userei..
..magyarosan fogalmaztam...hmm...de azt is leszarom.
Ellenben kurvára unom már ezt a szardobálást...ezért is vagyok itt egyre ritkábban...
A GSXF is nehéz, ők is tudják, a hivatalos tesztekben is le van írva,nem titok..... minek dörgöljük az orruk alá? Te is csak ebben a "háborúban" kaptad meg, hogy a Z nehéz, ami tény, de ne törődj vele, mint ahogy őket sem érdekli. Motorozz,... ha neked bejön, az a lényeg! Olyan motort, úgysem tudsz venni, ami mindenkinek tetszik. A fő, hogy neked tetsszen.
Olyanok mint a homokos tavfuto a maratonon.
Ok hogy igyekeznek de valahogy mindig jon egy szimpatikus hetero aki megelozi oket a vegen es o viszi el az ermet.
Mindig is a legkisebb a kawa volt a negy japobol.
A honda teny hogy jobb motorokat gyart es a yamaha is a suzuki meg olcsobbakat.
A kawa max a sportgepeikkel rug labdaba es talan par crossal.
Ezt a tenyt meg az ovisok is tudjak.
Es tenyleg milyen mar a kultikus hanyaszin?
Egyébként én is leszarom. A többiek meg nem.. mondjuk egyedül Zoli verheti itt kéjesen a tamtamot, mert neki tényleg könnyű motorja van, míg a többieknek annyira azért nem.
Amíg nem kifejezetten terepre keresek motort, addig a tömeg annyira engem sem érdekel... de olyan jó ezzel téged cukkolni
A nasa egyik alvállakozója költött ennyit..............és simán bejött mert lehetett reklámozni a tollat nasa cuccként.
De igazából a szálló grafitpor a sulytalanságban vicces zárlatokat és tüzeket okozott mindenfelé.
Meg persze a többi Attilának is.
Karbit kéne szerintem megnézni, megtisztogatni, lehet "beállt" benne az agyonadalékolt benzin...
..de az exbarinő leszarja...pedig vasággyal negyven killa.
Mire is vesz valaki motort?
Speed-el ne menj együtt a chopperekkel...mert neked fog fájni..
..én szóltam!
Amúgy nekem tetszik a "boci"...amire semmi épkézláb magyarázatom nincs...
..azért a faszom sem érti ,hogy miért pont a Gs500 fórumban fight-olnak totál más márkák userei..
..magyarosan fogalmaztam...hmm...de azt is leszarom.
Ellenben kurvára unom már ezt a szardobálást...ezért is vagyok itt egyre ritkábban...
Hol élsz te szatyorban? És még te mondod.. Ugyan..
Ok hogy igyekeznek de valahogy mindig jon egy szimpatikus hetero aki megelozi oket a vegen es o viszi el az ermet.
A honda teny hogy jobb motorokat gyart es a yamaha is a suzuki meg olcsobbakat.
A kawa max a sportgepeikkel rug labdaba es talan par crossal.
Ezt a tenyt meg az ovisok is tudjak.
Es tenyleg milyen mar a kultikus hanyaszin?
Amíg nem kifejezetten terepre keresek motort, addig a tömeg annyira engem sem érdekel... de olyan jó ezzel téged cukkolni