Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na szóval akkor, hogy legyen ideje mindenkinek úgy alakítania a dolgait. Mit szólnátok a jövőhét péntek vagy szombati naphoz?
Nevetni fogsz! Én már téli ablakmosó löttyivel is jártam így! Más márkákat össze öntögettem, és egy ázott szappan szerű truty lett belőle. Pedig mind téli -19C volt
Pár tankot megérhet máshol beletölteni. Hmhmhm van 5l kannában aviától, majd abba is belenézek trutyis e. Ha igen azonnal megállok vele.
Móni!

OK.
Kolondrum!

Nem akarlak meg rémiszteni, de az egyik kollégám úgy kezdte hétfőn reggel, hogy mitől dadog a neje kocsia," pedig mindig ugyan ott tankolunk" ( AVIA ) ?

Szóval lehet, hogy hosszabb távon a drágább az olcsóbb!
Áhh..............gastland...................ja de nem érek rá..............vagy mi.
Ilyen szép tavaszi időben simán :)
Az a lényeg, hogy meg gyógyult!
Anno Simsosnos koromban egy ilyen pillesúlyú barátommal szoktunk gyorsulni,sosem tudtam megelőzni,ha motort cseréltünk akkor sem......egyenesben....
Fejetlenül természetesen.
Fej vagy láb nélkül,szárazon?
Papíron én is csak 106 kiló vagyok.
Ismerünk Sanyi!
Ja, mi szombaton megyünk oda kajálni....csak ne essen be 4-5 busz pont akkor...
Tényleg ezt írja,igazad van ezek szerint ,azért rállítanám mindkettőt egy mérlegre feltankolva....
Beletetted a bogarat a fülembe, hát megnéztem, mert elegem lett korábban és szartam rá. Már alig alig van benne trutyi és meglepve tapasztaltam, hogy a külső szűrő tiszta. Pedig a télen már 230Km-t mentem és mindig Aviánál tankolok.
Gastland :)
Most már "tuti jó lenne" az a hely...Gastland
Inkább reklámember mint gyári melós.
Van az M0-áaon egy étterem ahol tuti jó lenne...................csak nem jut eszembe a neve.
Mára már ez nincs benne, a méret homok szintű és csökken. Még pár kör és tiszta lesz.
Na Szal nem derült ki hogy mi volt a baj... A benzin csap hogy át eresztett az biztos, a benzin 9 5-ös :) A karbi ki lett tisztítva, de ott se találtunk olyan dzsuvat... A fúvókák se voltak eldugulva... A lényeg hogy osszerakas után egy másik benzinnel beroffent... De:) utána felraktuk a tankot amibe a feltételezett "diesel" volt, és ugyan úgy szépen jár :) 8k-val könnyebb lett a zsebem és a rejtély meg maradt :) Amúgy a megoldás akkor is a karbi tisztítás volt, most legalább már azt is láttam :) Suzi újra úton :)
Köszönöm mindenkinek aki segített!
Én bármilyen motorra is ülök, ilyen szempontból mindig is lesz egy 35-40 kiló előnyöm, egy igazi férfihez képest
Legalább 20x takarítottam már ki, mindig komoly mennyiségű trutyi jött ki belőle. Feladtam, a szűrő megfogja néha lekötöm kitakarítom, mehet vissza.
Pár korábbi minta abból mi jött ki a tankból:
http://www.kephost.com/images4...

http://www.kephost.com/
images4...