Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából 4db kéne csak nekem, az összes motorra meg a kamionba.
Akkor eddig 3db.
Értem.
Én vagyok a tudatlan és tájékozatlan.
Jobban tudod.És minden szép.
Kérdés?
Miért vagy még itt?
Egy mondatban.
akkor "a rendelés" megerősítve !
lóvét megbeszéljük , tudok utalni , feladni, átadni...
a cuccosért meg beugrok, vagy erre jár valaki, vagy teleportálod.
..hö hö..én pedig 1500-ból beépítettem :)
http://www.sportmotor.hu/motor...

Na ezért nem látod át, mert ilyet írsz....
"Mivel kezdenek aggódni a saját nemzeti munkaerőpiacuk miatt és pikk-pakk becsukják az egész munkaerőáramlást."
Ez Uniós politika, alkupozíció a csatlakozási tárgyalásoknál és a pénzelosztásnál, kurva bonyolult és az lesz a vége, hogy rohadtul nem fognak becsukni semmit, csak ellenőrizettebbé teszik a munkaerőpiacot.
Szerinted egy Angol, vagy Német, esetleg Svájci ott fog takarítani, meg Hambit sütögetni?
Sehonnan.Kinézek a fejemből.Index-et speciel nem nézem soha.
Szerinted az pártatlan cég?
"...akkor változtass ne linkelj index cuccokat."

Elárulod mégis honnan tájékozódsz? HírTv? MTVA? EchoTv?
Valami "kis"re emlékszem...............és szeretem keverni a helységeket.

A "pilissel" már beszoptam.
Annyira letisztult a véleményem hogy átlátok rajta.
Nem tetszik az a pénz amit kapsz a munkádért.Világos.Tiszta sor.
Ha nem tetszik akkor változtass ne linkelj index cuccokat.
Keress egy jobbat Köln-ben,Bécsben,Athén-ban vagy ahol találsz jobbat.
És örülj.Ne ülj mint béka a vödörben hanem mozogj.

És nem magam miatt (vagyis de mert legalább nincs nyünyörgés ) hanem miattad mert egyre kevesebb lesz a lehetőség kinn is.Mivel kezdenek aggódni a saját nemzeti munkaerőpiacuk miatt és pikk-pakk becsukják az egész munkaerőáramlást.
Gyanítom, hogy a véleményed azért is ilyen letisztult, mert nem azon körökben mozogsz, ahol érintene a jogállamiság, vagy a demokrácia kérdésköre. Engem sajnos ezek érintenek és egy picit bonyolultabb, mintsem, akinek nem tetszik, lehet elmenni.
Én is befejeztem, mert ez számodra hitvita, de nem is akarlak meggyőzni, csak szomorú vagyok, amikor intelligens emberek sem látják át, ha egy fasz lennél, nem is érdekelne.
Befejeztem, uff.
kisvárda?
kiskőrös pestől 100km a dt80al felértem csepelre másfél óra alatt
kanyar nem sok van az tény..... de az 51esen jókat lehet előzgetni a 70el szuttyogókat
Szóval eddig 3 ilyen kell.
Ma estig le kéne adni kinek köll még és úgy intézem a pénz részét.
Ugyanis a paypal feltöltés egy nap.És holnap este leadom.
Arrafelé ebben az évben tuti nem megyek.

Legutoljára motort venni mentem Kisvárdára és majdnem harakirit követtem el annyira unalmas volt az odaút.
OK............nem úszom meg akkor.
Ezeket a szerencsétlen angolokat nem szerelőknek építették.Mint a hagyma.Rétegenként kell a fél motort lehántanom hogy odaférjek.
hozol nekem is egy ilyen kütyüt aztán behúzom neked, van minden hozzá
aztán túrhatsz is egyet a homokdombokon a ténérével, legalább megtudod kell-e ilyen neked
csak azt kell fizetni amit letörsz róla
Sajnos tapasztalat hogy fel kell vinned a vezeteket. Ha egyebkent jaro motornal a multimetered egyik (-) vezeteket a lampa vezetekere majd a muszer (+) az akku pozitiv sarujara lepsz azonnal latod a feszultseg esest. A lampanal mar lesz 2V. Igy egy 14.2 V-on levo tokeletesen mukodo toltesrendszernel a muszered mutat majd 12.2V-ot. Tapasztalat hogy meg akkor sem jo ha tudod ezt es hozzaadod.
Gondoltam rá.................csak macerás a fél motoron áthúzni a vezetéket. Szét kell szedni hengerfejog hogy odaférjek.
Meg akartam sprórolni ezt és a lámpára kötni.Az ott van a műszerfal alatt.Éjjen a lustaság mottóval.
Egyenlőre van a paypal számlámon még két ilyen izére píz szóval ha más nem akar ilyet akkor elindítom mondjuk este.

A többire aki akar ilyet várni kell mert bankszámláról 1 nap míg átmegy a lé.
Meg fog jonni. En is ilyeneket szerelek be. Kek, zold, es piros szinekben kinek mi a kivansaga.
Viszont egy hasznos tanacs a beszerelessel kapcsolatban: Ha a muszert a muszerfal melle kivanod helyezni mindenfelekeppen rele kapcsolja a feszultseget. Sajnos minden motornal a gyujtaskapcsolonal mar esik annyi feszultseg hogy a muszer becsapva 1-1.5V-al kevesebbet mutat mint amennyi tenylegesen az akksiban van. Ezaltal azt gondolod hogy nem tolt rendesen a motor.
Ezert hozz fel egy biztositekkal ellatott vezeteket az akku pozitiv sarujarol a muszerfalig majd a gyujtaskapcsoloval kapcsolt relen at hajtsd meg a muszert. Igy a valos feszultseget fogja mutatni.
Ha tudtad ezt a trukkot akkor bocs.
Semelyik országban nincsen rendben.Mindenkinek megvan a baja az adott helyén.Sajnos emberi dolog a többre vágyás.Ha nem lenne elérnénk a tökéletes társadalmat.
Olyan most itt hogy jobb lehetne mindenképp ,de a világ igen sok részén lényegesen dúrvább az élet.Szóval kicsit jobban meg lehetne becsülni ami van.
Így motorozóstól,lapostévéstől,mobilostól.

Igen vicces a romokban az ország,nincs demokrácia és jogállamiság.

Mivel igazából nem is a külföldi meló kontra szar az élet itthonnal van tököm tele hanem az itthoni nyünnyögéssel.
Rühellem ferit de jól mondta....................
Ne nyünnyögjön aki törpöl hanem usgyi.

Na uff én befejeztem.
lehet 3 ?!
szegényes (=0) ángliustudásom szerint töltésjelzőről van szó.
ha igen nekem se ártana.
Ez a fisi-s hasonlat csúnya volt... ha ennyire durva hasonlathoz folyamodtál... kiboríthat az igazunk, de be is fejezem hamarosan.
Ha te azt mondod, hogy ebben az országban rendben vannak a dolgok, akkor kurvára benézted.
Legyen?
Nincs belőle kettő?