Ez így van....és melyik rendszerben lehet a tömegnek inkább elég pénzed?...a kínai vagy a nyugatiban?....magad is láthatod, hogy valamiért mindig nyugatra törekednek az emberek és nem keletre.....
Viszont egy ismerős vérhassal jött vissza onnan.Vagy sárgasággal..............már a fene tudja.
Esetleg egy bazinagy álient is beszerzhetsz ha nem forralod fel jól a kaját-piát.
Én speciel 15 éve nem vettem TV-t.Kaptam 2 55-ös thomsont egy partnertől mert akkor ment az üzlet.Meg tavaly egy ügyfél öcsémnek adta a régit mert nem birta kidobni annyira nehéz volt.
Virágtartónak és nappalidísznek jó.Valami bösznenagy izé.Félévben egyszer van bekapcsolva. A saját csak azért van hogy zümmögjön.Meg pár natgeo-travel channel műsor.A többi altatónak jó.Bekapcsolom hogy akkor most jól megnézek valamit és elalszom. Szóval a nyomorgó néptömegek amik lapostévét vesznek mert csak az van nekem valahogy nem jön össze.
Nem élünk mi annyira rosszul, mint sokan gondolják. Kérdés, kinek mi a jólét?
Ha csak Angliát nézem, amiről saját tapasztalatom van... Nos igen, könnyebben veszel IPodot, mint itt. Viszont ha emberhez méltó körülmények közt akarsz lakni és nem moslékot enni, akkor arra a nagyon sokszorosát fizeted ki. Venezuelában meg a benzin kerül fillérekbe. Akkor ők jobban élnek mint a németek? Ha meg kimegyek Indiába, az itteni átlagos fizetésből ott császár vagyok...
Ma már csak laposTV-t lehet kapni... Vagy neked ezt még nem mondták? Mobil meg van már fillérekért. Ami a 90-es években még igazi luxus volt persze... ma már csak annak nincs aki nem akar. Ettől még nem élünk jobban.
Az útminőséget azt én is szoktam hiányolni keletebbre, bár azért már közel sem olyan gyászosak az állapotok, mint valamikor voltak. Viszont az a lazaság, az a hangulat megfizethetetlen, amivel a Balkánon találkozol. A túlszabályozottságtól mindig is hányingerem volt...
Amíg a kisnyugdíjas azért jön be TV állványt nézni mert kapott a gyerekektől egy új lapostévét meg az óvodásnak is mobilja van simán lesz olyan aki szarabbul él nálunk.
Na majd mindjárt jön tsanyi és elküld minket a picsába, hogy ilyet merünk mondani, elvégre nyugaton minden szép, minden jó, minden tökéletes, mindenki jó él, de legfőképp nálunk jobban!
Mivel a szemét g...ki már minden utat leaszfaltoztak.
Amúgy jelenleg pont ez amit birok nyugaton.
Nem jön a kanyarban birkacsorda meg dacia a sávomban szemből 12 cigóval a fedélzeten.
Kiszámítható,van szállás zuhannyal satöbbi.
Később ha már nem kell annyit melóznom és lesz időm a kalandtúrára szermányolok egy tiger 800-ast és mehet a menet.
Lehet hogy jó... de százszor érdekesebbek a "felzárkózó" országok.
Kapásból csak két olyan fejlett nyugati országot/országrészt tudnék mondani Európából, amit motorostúrázás szempontjából előrébb helyeznék egy keleti úti célnál. Egyszerűen nem mozgat meg az ami ott van.
Lazán éhen lehet dögleni meg megfagyni bármilyen nyugati nagyváros szívében.Annyira csak magukkal törődnek az emberkék hogy simán átlépnek rajtad ha bajod van.Ez a lélektelen darálót nem birom.Bár lehet van jobb is de én sajnos úgy nagy átlagban nem jó véleményen vagyok az "emberekről".Talán ezért is motorozok.Túl sok a kontaktom emberekkel.
Érdekes volt látni a dolgot. Engem mondjuk mindig is vonzottak az "elmaradottabb" területek, ezért szeretem a Balkánt is. Milliószor érdekesebb mint a "fejtett nyugat"...
A volt szovjet technológia maradványa tisztán 20 év vad kapitalizmus nélkül.Szerintem ilyet látsz mondjuk a kaukázusban pöbb porral és kevesebb zöldel.Esetleg kína távolabbi tájai.
Első motorostúra Észak-Koreában
Nem semmi lehetett leszervezni, nem semmi az észak-koreai táj, és nem semmi az a rendszer ami ott van..
Ha egyszer leborulnak a falak, tuti hogy turistaparadicsom lesz
Mindig furcsállom, amikor azt írják, hogy női motor, mert könnyen kezelhető. Mintha a férfi motorral folyamatosan birkózni kellene és csak akkor jó. Vagy:" vegyél nehéz motort az olyan macsós"!
Szerintem a jó motor nemtől függetlenül könnyen kezelhető, szinte kitalálja a gondolataidat.
Esetleg egy bazinagy álient is beszerzhetsz ha nem forralod fel jól a kaját-piát.
Virágtartónak és nappalidísznek jó.Valami bösznenagy izé.Félévben egyszer van bekapcsolva. A saját csak azért van hogy zümmögjön.Meg pár natgeo-travel channel műsor.A többi altatónak jó.Bekapcsolom hogy akkor most jól megnézek valamit és elalszom. Szóval a nyomorgó néptömegek amik lapostévét vesznek mert csak az van nekem valahogy nem jön össze.
Ha csak Angliát nézem, amiről saját tapasztalatom van... Nos igen, könnyebben veszel IPodot, mint itt. Viszont ha emberhez méltó körülmények közt akarsz lakni és nem moslékot enni, akkor arra a nagyon sokszorosát fizeted ki. Venezuelában meg a benzin kerül fillérekbe. Akkor ők jobban élnek mint a németek? Ha meg kimegyek Indiába, az itteni átlagos fizetésből ott császár vagyok...
Amúgy jelenleg pont ez amit birok nyugaton.
Nem jön a kanyarban birkacsorda meg dacia a sávomban szemből 12 cigóval a fedélzeten.
Kiszámítható,van szállás zuhannyal satöbbi.
Később ha már nem kell annyit melóznom és lesz időm a kalandtúrára szermányolok egy tiger 800-ast és mehet a menet.
Kapásból csak két olyan fejlett nyugati országot/országrészt tudnék mondani Európából, amit motorostúrázás szempontjából előrébb helyeznék egy keleti úti célnál. Egyszerűen nem mozgat meg az ami ott van.
A szabadságjogok tekintetében viszont megkérdőjelezhetetlen a fejlődés a nyugati típusú társadalmaknál.
Itt nem 20 év kapitalizmus hiányzik, hanem 60 év fejlődés... kész időkapszula.
Nem semmi lehetett leszervezni, nem semmi az észak-koreai táj, és nem semmi az a rendszer ami ott van..
Ha egyszer leborulnak a falak, tuti hogy turistaparadicsom lesz
Szerintem a jó motor nemtől függetlenül könnyen kezelhető, szinte kitalálja a gondolataidat.