hát nem feltétlenül akarom cserélni, csak már benne van 50x ezer kilóméter, és alapjáraton kicsit mintha kotyogn, de magasbb fordularon ez kisimul. lehet, hogy csak szelep állítást kíván.
sziasztok. van egy 1999-es gs 500-om. Tudnátok segíteni, hogy egy vezérműlánc cseréhez pontosan milyen alkatrészek kellenek a lánc és a feszítő mellet? segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.
Én is elég sok mindent rendeltem az Ebay-ről. A Schuberth c3-tól kezdve (2/3 áron)a garmin repülős gps-en át (ez féláron) a legutolsó 500 ft-os képernyőfóliáig és eddig minden 100% korrekten megjött.
Volt, h rendeltem 600 lumenes fejlámpát Kínából, megjött időben. Feltöltöttem asszem 4 db. 3AAA-s elemet fullra, baszott világítani, feltöltöttem másik 4-et, lófing megint, na mondom fasza, szart küldtek. Írtam nekik, h. kipróbáltam 2 x 4 db elemmel, de semmi. Nem szaroztak, küldtek egy újat. Azt is teszteltem hasonló módon. Semmi. Hát mondom, akkor lehet nem a lámpával van baj.
Rámértem a feltöltött akksikra 1,3 V körüli értékek fullra feltöltve. Nézem az akksit, rá is van írva, h 1,2 V, szóval nem 1,5. Raktam bele sima elemeket, mindkét lámpa ezerrel világított. Sebaj, van 2 fejlámpám.
Én már rendeltem ebayről, aliexpressről sok mindent, jött cucc amcsiból, angliából, hongkongból több is. Eddig minden megérkezett, persze volt ami egy hét alatt, volt ami 2, de volt ami 1 hónap.
Egyébként meg asszem talán az ebay is, de az aliexpress tuti, h addig nem fizeti ki az eladót, míg vissza nem jelzel, h hibátlanul megjött a cuccos időben, szóval 100%-os a garancia a pénz fisszafizetésre, ill. az eladónak is érdeke ha 5 csillagot kapjon az értékelésre. Le is szokták írni, h bármi gond van ne húzd le őket értékelésnél, hanem írj nekik és megoldják.
ne légy olyan mint a kollégáim! ! ! Nav meg minden. Nem üzletszerű!
A megtérítés meg fix! Haver 1x ezres pákát nem kapott meg, a kínai azt mondta: zsé vissza vagy még 5dodó és 4napon belül megy a másik. A 3. nap hoztata a futár! Nem tudja hogyan, de hozta. Még így is megérte. Kamera: md80 ~1500ft. Nálunk meg 3-5k!
Az enyémet hallottad. Bár lehet, hogy ez a Bodis, pont azért, hogy meglegyen az EU normája egy szerényebb hangzású, de 80-tól már tényleg abszolút nem hallom a hangját. Előtte is csak kellemes mormogás.
Ez nem tétel. Ha már 100db-ot rendelnél ott a NAV belekukkanthat.
Bár ahogy láttam a híreket már szinte mindent megnéznek idahaza is a postán (cigivadászok)
Hajtják a "rendelj a netről" szöveget, de valamit mindig kitalálnak.
Üdv.
Rámértem a feltöltött akksikra 1,3 V körüli értékek fullra feltöltve. Nézem az akksit, rá is van írva, h 1,2 V, szóval nem 1,5. Raktam bele sima elemeket, mindkét lámpa ezerrel világított. Sebaj, van 2 fejlámpám.
Egyébként meg asszem talán az ebay is, de az aliexpress tuti, h addig nem fizeti ki az eladót, míg vissza nem jelzel, h hibátlanul megjött a cuccos időben, szóval 100%-os a garancia a pénz fisszafizetésre, ill. az eladónak is érdeke ha 5 csillagot kapjon az értékelésre. Le is szokták írni, h bármi gond van ne húzd le őket értékelésnél, hanem írj nekik és megoldják.
A törött motor sokkal felszabadítóbb mint az ép.
A megtérítés meg fix! Haver 1x ezres pákát nem kapott meg, a kínai azt mondta: zsé vissza vagy még 5dodó és 4napon belül megy a másik. A 3. nap hoztata a futár! Nem tudja hogyan, de hozta. Még így is megérte. Kamera: md80 ~1500ft. Nálunk meg 3-5k!
Félóra mulva inkább előrébb mentem.
Egyszer két akksi 1500-ért nem jött meg kínából.
Minden más igen.
A vaterás embere is ebay-ről hozza 1200.-ért majd adja 1500-2000-ért neked tovább.
Ez nem tétel. Ha már 100db-ot rendelnél ott a NAV belekukkanthat.
Bár ahogy láttam a híreket már szinte mindent megnéznek idahaza is a postán (cigivadászok)
Hajtják a "rendelj a netről" szöveget, de valamit mindig kitalálnak.
Kevesebb az eltünt csomagkor a veszteség.
Kevesebbet kell fenyegetőzve visszakövetelnem.