A dupla tölcsért ami a GS-emen volt egy 500-as szimpla kipufogója se tudja utolérni. Alapjáraton olyan volt mint egy traktor Külön lehetett hallani a két hengert. Levéve a dobot pedig át lehetett rajta látni Ennek ellenére egyáltalán nem volt hangos. Valami jó minőségű olasz, külsőre az eredetivel megegyező utángyártott dobok voltak. A gyárit sajnos valamelyik balfaszjóska széthebrákolta, ezért is cseréltem le.
Egy "vaaaaaaaaaa" hangnak jobba örülnék, de az még várat magára.
Videón hallottam gyári GS kipufot, csak azt a kalapálást hallani ami magából a motorból jön. Nálam ahhoz fülelni kell. Komolyan mondom ha olyan lenne meg sem vettem volna. Szeretek az emberek idegeire menni vele. Imádom elengedni a gázt és hagyni ledurrogni. Reggel 5-kor ez megnyugtat. Várom is, hogy mehessek.
Kell valami ami miatt szereti az ember a motorját. Pl hang.
Enyém kicsit Ducartis, elmegyek melletted 30-al, de úgy hallod mintha 200-al tenném.
Kocsiriasztók nagy része el is indul tőle.
A kocsival mi már megvárjuk mikor fordul át. Jól túljárunk az eszükön Csak 6 karaktert ír ki.. és már több mint a fele lement (bár volt egy félév amikor a kocsiban se működött az óra)
Most már azért bűncselekménynek számít, de gondolom erre is kitaláltak-kitalálnak vmi módszert, h kijátszák a köcsög dealerek. http://drszeiler.blogspot.hu/2...
Nekem a cbr-t kell vinnem. Cserélhetem vissza a gyári dobra a kipuffot. Már nincs pofám felhívni megint az NKH-s havert hátszél miatt. A GS vizsgáján is beszóltak, h hangos és nincs hozzá tanúsítvány, mondtam, h ez a gyári dobja, no persze kicsit kiherélve. Azért átengedték, de ha nincs ott a srác, akkor simán megbasznak. Ez volt asszem a 3. v. 4. vizsgám ott és eddig soha egy qrva szót nem szóltak a herélt kipufogó miatt, ráadásul nem is hangis, pedig mindig beindították. Sajnos ezeken a vizsgákon is lutri, h éppen kit kapsz ki és milyen hangulatban van.
Videón hallottam gyári GS kipufot, csak azt a kalapálást hallani ami magából a motorból jön. Nálam ahhoz fülelni kell. Komolyan mondom ha olyan lenne meg sem vettem volna. Szeretek az emberek idegeire menni vele. Imádom elengedni a gázt és hagyni ledurrogni. Reggel 5-kor ez megnyugtat. Várom is, hogy mehessek.
Enyém kicsit Ducartis, elmegyek melletted 30-al, de úgy hallod mintha 200-al tenném.
Kocsiriasztók nagy része el is indul tőle.
Bakker nem jó, Móni benne van mindkettőben.
http://drszeiler.blogspot.hu/2...
Isti 1db kék
Ini 1db piros
Esso 1db piros
Tsanyi 4db piros
Tby 3db piros
samydawis 1db piros
Tehát holnap este lemegy 10+1.
Egyszer sem.
Egyedi forgalomba helyezés.
Nem vizsgáztatok.Motor cserélek.
Hupsz 9. 5.-én vizgya.
Egyébként meg nekem mindegy is.. évi ~8k-s gépem van, alig futott.. csak kár hogy idén már 17. éve lesz forgalomban