Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam. Azért az a lánckerék mintha nem egészen gyári lenne rajta...
Na. Ja a profik olyannal turaznak.
Azt ki is próbálnám,igényesebbnek tűnik a banditnál.
Dehat xjr-e van.
Ő a legnagyobbaktól elég messze esik....
..vagy AK47
Így igaz! GS500 a motorok T-34-e. Áráról pedig: pont annyit ér, amennyire a piac beárazta, egy Ft-al se többet, se kevesebbet.
/Persze én is tisztában vagyok a GS gyengeségeivel./
Az lenne a nagy segítség, ha pl balról haladva vki elmondana... Mert ugye a csapon alul 2 cső van.. És az oldalán 1. Előre is köszönöm!
Kösz, de nagyon jól ismerem a típust, 4 évig én is nyúztam egyet. Pontosan ezért mondom, hogy nem éri meg az árát. Jó motor, de azt az árat nem éri meg, amennyit kérnek érte. Ezért a pénzért sokkal jobb motorok is vannak.
Még Max annyi hogy a benzin csapból melyik cső megy a karbi fele?
Én kapásból nem is nagyon tudnék más, A2-vel vezethető, használt és relatív olcsó motort,... japánt meg pláne nem (max endurót), azok pedig nem is aknázzák ki teljesen az A2 adta teljesítményhatárt.
GS azért tartja az árát, mert a legjobb kezdő motor, strapát bírja, fentartása olcsó, eldobod akkor sem megy rá a fél motor ára mire rendbe rakod. Ha meg nem dobod el kimegy a világból.
Annyira még nem tavaszi, bár gurulni lehetne, de ki akar ilyen sózot utankon áhhhh
Tegnap le engedtem belőle egy 5 litert, és jelentem tiszta szép átlátszó benzin nem piros nem is zöld...
Biztos hogy 9 5-ös ment bele.. Ma veszek 100ast és tölcséren keresztül a karbiba adagolóm, próba cseresznye..
Nem lehet,hogy gázolajat tankoltál,OMV-nél már többekkel előfordult?
Gladius agilis motor, biztos nem fogja kinőni. Könnyen kezelhető. Ülése viszont kemény, érdemes lecserélni zselésre.
Hát akkor induljatok minél előbb, mert du. már szar időt mond esővel.

Még egy óra aszfaltszáradás!
Erősen gondolkozom rajta én is!
Az , minnyá indulok!
Tavaszi motoros idő!
Most nem azé', de átlag 3 literes fogyasztás mellett is bőőőven 100k fölött tankoltam eddig minden évben. Gumi (patkó? :D) szerencsére az 50 lóra azért jóval kevesebb volt ennél.

Más: én személy szerint nem félek az ER6-tól :)