Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
nekem is ilyen tanktáskám van mint Blue-nak(Motoo detail)Nekem is nagyon megfelel,én nem is akartam nagyot mert nem járok több napos túrákra.Ami kell belefér.
Széles utat!
Nekem sima RMC-s van..... 4990-ért......

Kinyitható (duplázható....).......
Már 2 éves....

A célnak megfelel...........

Meg van egy kicsi MotoDetail......... ez valami 9-10 euró volt.....
Én oxfordot láttam egy pécsi kereskedésbe. 12 v 17 ezer ft. Nem tűnt túl nagynak.
Én tanktáskát keresek egy ideje.
Most ezt talátam:
http://www.unas.hu/shop/shop_artdet.php?shop_id=994 9&cikk=10025312
Van valakinek?
Esetleg tudtok ajánlani valami jót/olcsót?
Nézd ki a taglistából.... Én is csak enyit tudnék.......

http://gs500.fanklub.hu/tagok.html
Sziasztok!

A térképen a heves megyei pont kikre vonatkozik? Én Eger mellett lakom, szíves felvenném a kapcsolatot az ottani GS500 tulajokkal.

Megrendeltem a nagyobbik Moto Detail táskát, majd meglátjuk hogy áll rajta. Lehet hogy az utas miatt kicsit hátrább kell tolnom a táskát, az index fölé meg vmi kis szép távtartót csinálni és akkor nem gáz.

Üdv: Attila
Nem gumi ez hogy rágcsáld:-)
Legyél ott oszt 8:-)

a minden igaz jönnek Debrecenből, Gyöngyösről.......az egy kicsit messzebb van:-)))
De ha megnézed csak a taglistát akkor láthatod hogy mennyire tág a lista:-)

Gs500 Fanok országos elhelyezkedése:
OKs Köszi!

Megrágom és jelentkezem Azt hiszem.
Dani!

Az 500-as túrához meg még ennyi se kell........
Mivel Délről jössz....... így csak gyere fel Soltig!!!!

Onan megyünk együtt........ és ha Bajára megyünk (20 motor alatti létszám esetében) akkor onnan simán haza is érsz...... hamarabb mint ÉN.....

Itt mondjuk örülnék egy sms-nek, vagy egy emailnek, hogy mégis tudjam mennyire lehet számítani a motorokat........
Még ennyi se:-))))

Belépsz a fórumunkba.........regisztrálod magad.........
Azt oda jelentkezzel ahova csak akarsz! Ugyis csak akkor mondhatod hogy JÓ volt - ha már vége a túrának és hazafelé mész.....

Kötelezmény egyedül a többnapos túráknál van, ahol szállást kell intézni.
Ekkor az a bevett szokás - mint mindenhol - hogy :
- a szervező keress szállást........
- felírja az adott topicban hogy ez mennyi......
- megadd egy számlaszámt ha előleget kell fizetni (vagy az egészet)

És kész.....
Aki a határidőig nem jelentkezik az is eljöhet, de akkor a szállást már magának kell intéznie.........

PL....
A jövő hét pénteken indul a MAGYARORSZÁG kerülő túra.........
Itt mindenki maga foglalta a szállást - illetve megadtuk hogy ki-hol......így a végeredmény az let hogy minden este együtt leszünk - mert mindenki ugyan ott foglalt szállást magának............

Tehát a azt mondod - Ó IGEN..... a 2. nap itinerje tetszik......
Akkor a teendő....
reggel 8:00-ra a rajtnál vagy (pl a második napon ez Kőszeget jelenti).........
Jösz velünk...... este pedig Baján keressel egy szállást magadnak (vagy előre foglalsz valahol)........vagy este elindulsz haza..........
Ez mindig szabadon választott......
Blue!
Mik a feltételek, mármint a túrán? Annyi csak, hogy fölhívlak, hogy mehetek e v szeretnék menni és akkor megyek, vagy van még vmi extra is?

Üdv: D@n
Baja nincs közel????

Menj már......
Neked mi egy túra? Leugrasz Érdre az Osvát cukrázdába??? (15-20km)........

Ez nekem egy könyed kis kajatúra........200km....
A közepes túra olyan 4-500km
Amikor meg a dákóm is elhagyom? 7-900km/nap
A színek???
A célt szolgálja....... láttod mi van odaírva....láttam már sokkal rosszabbat is
A másik része - ez csak komunikációra van....nem arra hogy éjjel nappal ott üljenek előtte mint egy chat oldalon..... Mi motorozunk is, nem nettezünk és jártatjuk a szánkat

Átalakítás?
Naná......
Most látom blue, hogy a születésnapomon vetted át a géped. Gratula, ügyes vagy!

Látom átalakítási ötletekért sem kell a szomszédba menned.
Jesszus milyen színei vannak a fórumnak.

Baja, az nem van közel. Dejazé meggondolom még, lehet, hogy csatlakozom.
De hogy jót is mondjak

2006. július 8. szombat!!!

500-as találkozó és túrácska
Tehát lehetőleg minnél több GS500, ER5, CB500-AT VÁRUNK!

Részletekeért ugorjatok ide:
500-as találkozó

Ez a saját fórumunk...... ott az első bejegyzésben van a leírás.............
A lényeg:
Találkozó 9:00 Adony geci kút
10:00 SOLT a körforgalomnál lévő Geci kút
Cél: BAJA
Ha nem akartok sokat szórakozni - akkor a saját bevett szokásom:
Mikor lerakom aludni a motort mindig lecserélem friss olajra a régit...... Így tavasszal soha nem a szerelő volt az első útam......se a 10.
Olajcsere......

Ne idegeljetek már................persze ha van 6000ként ennyi pénzetek akkor nyugodtan............
Én még a 2T-s időszakomban már Valvolinet használtam (Yamaha TZR125F).....

Jelenleg valóban! Castrol RS4 van előírva.......
A SZAKSZERVÍZBEN meg jól beletöltik a MOTUL 5100-est........ akkor innentől kezdve miről beszélünk?
Megjegyzem hogy ez az olaj tök simma......vagyis ásványi.
A GS-be az infóim szerint FULL szintist NE IS RAKJ - mert csúszni fog minden..........

Én jelenleg Valvoline Durablend 4T-t használok - és azt ugye tudjátok (remélem) hogy nem havi 100km-ert megyek vele....és nem öregúrasan....... ez részszintetikus...2400/L

Illetve van még egy ásványis a Valvoline Motorcycle (vagy hogy irják....) ez is jó, de nem annyira nekem legalábis tényleg hülye hangokat produkált. 1700/L

Hogy az olaj szine?
Ezzel mit kezdesz?
De nézegesd ha annyi időd van:-)
Max egy nagy sötét szmötyit látsz majd....... ellenben ha sok-sok pici csillogó fémszemcsét is - akkor már gáz van

Az viszontigaz, hogy forróságban..... (40 fok) is hajtani akarod a gépet akkor jobb a 20w50-es........

Időlimit?
Persze hogy van.............
Az olaj oxidálódik ugyan úgy mint a zsír, a vaj.....stb....... illetve savasodik!
Ha sokat áll a gép - az a legszörnyűbb........... egyrészt lerakodik a sok kosz, elkezd kémiai reakciókat játszani, gyengiti a szimeringeket.......
Ekkor dölők a röhögéstől igazán: "fütött garászban tartott"............ a legszörnyűbb!!!!!!
Melegben ugyanis még gyrsabb a kémiai reakció....... tudjátok.... az elemeket is a hütőben tartjuk........
Bocs - vegyész vagyok:-)))) És a nagy magyar geci vállalatnál dolgozok már 13. éve...............

Táska?
Ha a Moto Detail-es táskára gondolsz akkor az nagyon jó!!!! ellenben
1., kicsi pl 2 személynek egy 3-4 napos túrára......
2., előbb-utobb beázzik.................
Én megjártam vele a Csorba tavat, Pulát, Rovinjt.............és ebből volt jó sok autópálya is......

Doboz?
Nekem 3 "nagy" dobozom van fent............(37-37-40L)
A konzolt magam csináltam...........így kb 5000ft-ba került...............
Nem egy divatmajom vagyok.......tehát kinéz ahogy kinéz.......de a célt szolgálja..............és megártam idén már Horvátországot és szlovéniát vele...............

Tippeket találotok a GS500 fanklub oldalon a MANUÁLNÁL....... vannak fényképek is!
Ha már az olajnál tartunk. Úgy tudom idő limit is van, nem csak km.
Mivel a múlt szezonban keveset mentem, még van 3-4 ezer km olajcseréig. De ez az olaj már kb. 1.5 éves. Nem kell lecserélni?
Én 20w-50-es Castrol Gp ásványit használok. Picit eszi de ennyi km-rel én nem csodálkozok ezen. Szerintem jó bele. Valvoline-t ne tegyél bele semmiképp. Nem véletlenül olcsó. Én csak rosszat hallottam eddig róla. Telóolajat sem vettem Valvoline-ba, inkább megvettem a Castrolt, igaz hgoy Pestre kellett érte mennem de ugyanabban az árban volt.
Sziasztok!

Ti milyen olajat használtok a gépbe? Castrol van előírva, ill. javasolva, én másodjára Valvoline-t tettem bele, ennek eredményét persze csak a köv. olajcserekor látom, milyen színe van. Szóval szerintetek mi a javasolt?

Üdv: Attila

Használ vki nyeregtáskát GS-n? Hogy viselkedik a motor menet közben a táskával? Milyen típusú a táska (márka)?
Nekem a hétvégén gurult át az 55000-en az óra. Ciripelésem nekem is van, de ez ilyen. Az összes Gs-nek megvan ez a hangja. engem sokkal inkább zavar egy melegen hallható, visszatérő, kb. másodpercenként egyszer hallható zakatolás. Vezérműláncfeszítőre gondolok, de azt mondják az inkább hidegen hallható. Van hogy előjön ez a hang, van hogy nem. Az előző tulaj, jó barátom, azt mondta nem kell aggódni mert ez nem fog szétesni. Azért jobb lenne a békesség. Majd megnézem a feszítőt hátha az a bibi.
Az enyémbe még csak 7000km van,de én is hallok benne valami kis zörgést,viszont nagyon ritkán csinálja,álltalában akkor ha megállok,de akkor is csak kb:2-3 másodpercig.A múltkor például meg akartam nézetni a szerelőmmel,majd az egyik haverommal de tökéletes volt a hangja,meg sem mukkant.
Sziasztok!
1,Nem tudtok valakit akit érdekelne egy 45-ös Dainese csizma?Nagyon jó állapotú,de nekem sajnos nagy. 2, Nem tudjátok hogy a GS500F-emre mennyiért lehet venni doboztartót,vagy inkább érdemesebb csinálni.Karesz