Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ébresztő királylány!
Én is ebben a cipőben jártam.
Ingyen kaptam egy tömítést a http://www.biker-world.hu/ -nél.
nekem az is jó volna, csak ne lenne akkora az a büszleség, hogy ne férne rá a mocira...
Jobb a dupla élvezet!
Még egy alternativa: te viszed a hapsit mocival Tied az élvezet, ő meg izgulhat hátul
Akkor a hugi "olaszos".
Mint majdnem mindig!
A hugom meg imádja a lecsot,csak nem szereti benne a paprikát
A pozitív gondolkodás!
Még szerencse, hogy ez a "nem lesz" nincs kőbe vésve! Minden változhat. Én például nem ettem meg a lecsót 14 éves koromig... azóta meg nem kicsit szeretem. Nyammm....
nyuff
Ez nem is karperec hanem nyaklánc
nem=no
nem megvan már a tömítések állapotának az oka
Tnap láttunk egy GoldWinget, ahogy mentünk Blue-hoz. Hát egy fickó vezette, de nagyon sután. Összevissza kavirnyált a sávjában lopakodó tempóban.
Pontosan! Azt kéne! Pasi szerel, beállít, ápolja, én meg csak reggel rápattanok!
Vagy tudok jobbat... mindketten külön moccal megyünk melózni.... aztán gurulni... De ez sajna nem lesz...
Blue!

Na, most nem fogsz ki rajtam! Tudom hol kell állítani az alapjáratot, hogy ne köhögjön a mocid! Múltkor Zümi állítgattam!
De ott a pasié a motor...
Látom, ahogy Zs reggel bemelegített motorral engedi útjára a Nyuszit!
Olvas már vazze:-) Ha elküldelek a sunyiba akkor azt városiasan teszem:-)

De tény! Ilyen szar tömitést még eéletmben nem láttam......a fényképen nem is látszik annyi sérülés mint ami alapban volt......

Nyusz!
Ha beöltözöl, akkor belöhetnéd az alapjáratomat mert köhög a paci (Pannon reklám)......
Könnyen összejön, ha egy bazi nagy bálnára, vagy egy "cuki" sportkocsira borul a koma... esetleg egy GoldWinggel...
Eszembe jutnak azok a motorosok, akiknek a lábujjhegye ér le a földre. Ha ők billennek, akkor borul a mocc is...
először elmosolyodtam, aztán amikor megláttam h 2 milla... Hát, nem semmi
Erik hol is vetted a láncszettet és mennyiért?

Mert egyre jobban idegesit a kattogás...... Inkább nem megyek sehova, de hogy még kis kört se tudjak menni az már gáz
Nyussz és a tömítések :