Csak pályán, még szóltam is Neked, hogy kicsit sokat ragadsz a végén bennt a 8-asban Nem felejtem el... Aztán rutinvizsga után már nem láttalak... Na de majd valamelyik gurigán, ha végre megbarátkozol a pacival
Ó igen, Macseknak is van kis játszópajtása! És igencsak savanyú lett a medvecukor, amikor megtudta, hogy a cicája a lovak közé csap! Hápogott is rendesen. De majd hozzászokik a gondolathoz...
kisCsikó még gyerek, ezt esSO is burkoltan megfogalmazta, szereti is enyémjátékokat
Blue, hova is kell utalni? Kelllll poló kisCsikó névvel
Még egy enyémjáték
Érdekes! Nem is naon láttam az esztergmi HKG-túrán a kezedben fotómasinát! Vagy csak szimpla lesifotós vagy? Múltkor is kiszúrtad a kis topot a kabi alatt!
A Nyusziknak meg van "övékjátéka"...
Szerintem a Macsek is páros, ám neki 9 élete van!
A Csikó szintén családos... ám a kisCsikó...hmmmm, ezt maga tudja!
És ott van maga az Ördög! No, hát neki is megvan a maga receptje!
Nem tom hogy tűnik, de én nem érzem, h kirittyenteném vala magam egy motorozáshoz, sőt hozzáteszem, hogy úgy megyek melózni is, ahogy mocizni! Igaz, ott átvedlek, de nem is ez a lényeg!
Azt hiszem mindenki a saját "szintjén kikenve-kifenve" ül mocira, legyen az nő, vagy férfi. Pölö Goliat is mindig ingben van!
És való igaz, hogy kell az igazolás az ÉLETben, hogy "De jól nézel ki!" Nem mondjátok, hogy nektek nem esik jól, ha ezt halljátok! Ugyanaz, mint, hogy dícsérik a szakács főztjét! (még akkor is, ha nemfinyom! )
Nos: egy szó mint száz, lehet fényezni a topikoló csajokat és nemcsajokat! Juhéééé
Blue: persze hogy komolyan gondolom, intézem a dolgokat...
Bár nem volt meglepő, már rutinpályán is néztem, hogy ügyesen ülöd a gépet
Nagyon szivesen cserélnék veled életkort!
Blue, hova is kell utalni? Kelllll poló kisCsikó névvel
Még egy enyémjáték
Reflex.... bah... pasi...
Na mindjárt küldök üzit azt akkor nézegethecc képet.
A top kiszúrásának a fotózáshoz semmi köze. Az reflex.
Rá vagyok kattanva a fotózásra?
Kacsa, medve, csikóhal, nyuszi, Tökszár, Devil. Aztán a végén a természet kegyetlen törvénye.
..... fuss el véle!
Szerintem a Macsek is páros, ám neki 9 élete van!
A Csikó szintén családos... ám a kisCsikó...hmmmm, ezt maga tudja!
És ott van maga az Ördög! No, hát neki is megvan a maga receptje!
Nem tom hogy tűnik, de én nem érzem, h kirittyenteném vala magam egy motorozáshoz, sőt hozzáteszem, hogy úgy megyek melózni is, ahogy mocizni! Igaz, ott átvedlek, de nem is ez a lényeg!
Azt hiszem mindenki a saját "szintjén kikenve-kifenve" ül mocira, legyen az nő, vagy férfi. Pölö Goliat is mindig ingben van!
És való igaz, hogy kell az igazolás az ÉLETben, hogy "De jól nézel ki!" Nem mondjátok, hogy nektek nem esik jól, ha ezt halljátok! Ugyanaz, mint, hogy dícsérik a szakács főztjét! (még akkor is, ha nemfinyom! )
Nos: egy szó mint száz, lehet fényezni a topikoló csajokat és nemcsajokat! Juhéééé