Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írd be magad a pólós listára, mer még a végén nem kapsz.
Tényleg, lehet! Barátkozok, csak még pluszban a pesti forgalommal is barátkoznom kell, mert itt nem vezettem sosem, még autót sem! Plusz kihívás...
Csak pályán, még szóltam is Neked, hogy kicsit sokat ragadsz a végén bennt a 8-asban Nem felejtem el... Aztán rutinvizsga után már nem láttalak... Na de majd valamelyik gurigán, ha végre megbarátkozol a pacival
Jaj köszi, de azért nem vagyok én annyira rutinos... Még csak szeretnék! KisCsikó, gurultunk mi együtt a városban? Vagy csak a pályán?
Én és a sértődés? Szó sincs róla Sőt, kifejezetten tetszett a hozzászólás

Blue: persze hogy komolyan gondolom, intézem a dolgokat...
Lovak közééé ajjajjj
Bár nem volt meglepő, már rutinpályán is néztem, hogy ügyesen ülöd a gépet
Ó igen, Macseknak is van kis játszópajtása! És igencsak savanyú lett a medvecukor, amikor megtudta, hogy a cicája a lovak közé csap! Hápogott is rendesen. De majd hozzászokik a gondolathoz...
Azért meg ne sértődj érte!
Nagyon szivesen cserélnék veled életkort!
Ha ez most komoly akkor ird be magad a listára és ott a számlaszám is....
kisCsikó még gyerek, ezt esSO is burkoltan megfogalmazta, szereti is enyémjátékokat
Blue, hova is kell utalni? Kelllll poló kisCsikó névvel
Még egy enyémjáték
Hát a 2. mondatodnál nem látok összefüggést!

Reflex.... bah... pasi...
Efelejtettem a múltkor.

Na mindjárt küldök üzit azt akkor nézegethecc képet.

A top kiszúrásának a fotózáshoz semmi köze. Az reflex.
Érdekes! Nem is naon láttam az esztergmi HKG-túrán a kezedben fotómasinát! Vagy csak szimpla lesifotós vagy? Múltkor is kiszúrtad a kis topot a kabi alatt!
Ez jól hangzik Nevezett esemény valsz. csak szeptemberben esedékes, addig meg próbálok összehaverkodni az új családtaggal. Visszatérünk rá!
Elsőre úgy olvastam, lehet fényképezni.
Rá vagyok kattanva a fotózásra?
na menek melózni! ne legyetek rosszak ám!
kisCsikónak is van játéka szentem! Csak szégyenlős vallani!
Csak a Macsekjáték meg ne tudja a többi 8 élet titkait!
Nem hagytál le pár szmájlit?

Kacsa, medve, csikóhal, nyuszi, Tökszár, Devil. Aztán a végén a természet kegyetlen törvénye.

..... fuss el véle!
A Nyusziknak meg van "övékjátéka"...
Szerintem a Macsek is páros, ám neki 9 élete van!
A Csikó szintén családos... ám a kisCsikó...hmmmm, ezt maga tudja!

És ott van maga az Ördög! No, hát neki is megvan a maga receptje!
Köszi vazze!

Nem tom hogy tűnik, de én nem érzem, h kirittyenteném vala magam egy motorozáshoz, sőt hozzáteszem, hogy úgy megyek melózni is, ahogy mocizni! Igaz, ott átvedlek, de nem is ez a lényeg!
Azt hiszem mindenki a saját "szintjén kikenve-kifenve" ül mocira, legyen az nő, vagy férfi. Pölö Goliat is mindig ingben van!

És való igaz, hogy kell az igazolás az ÉLETben, hogy "De jól nézel ki!" Nem mondjátok, hogy nektek nem esik jól, ha ezt halljátok! Ugyanaz, mint, hogy dícsérik a szakács főztjét! (még akkor is, ha nemfinyom! )

Nos: egy szó mint száz, lehet fényezni a topikoló csajokat és nemcsajokat! Juhéééé
És a csikókkal?, már meg se merem kérdezni De nagy a fórum állatkertje, sztem párat még így is kihagytál
A medvéknek meg fejforgatós GREX sisakja!
Persze, meg rágóbogara is!
A kacsáknak van rendes családja! Ez is alapigazság! Mondhatni eleve elrendelés!